Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3953 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

jeigu tu cia ta apie ta MrT minejai cia tas kurys prase zmoniu kad padetu ir poto sumale suda kad nieko nedarys tai galiu pasakyt tokiem reik eit I zaislu parduotuve prispirkt barbiu ir zaist ..  tas pats su tavim dabar cia rasai  bet jeigu tu bijosi jei kazka pasakyt ir pats zinai kad bijosi ir pan ar  nedrasus tada pamirsk ja..  tesiog kaip kazkas sake is auksciau ir kaip pats minejai kad socialiniai tinklai t.y FB zema.. ir kaip sake ponas auksciau kad tai visai nezema, tai pilnai sutariu su juo, pasikviesk ja I ta fb, parasyk, paklausk kaip sekas aisku kaip ir dar kazkas sake nelysk I sikna parasyk jai pazek kaip atraso, paklausk ten kokiu klausimu kad ir tokiu banaliu kaip : ka nuveikiai vasara ir zek jeigu ji atraso normaliai ir pan o jeigu ten pvz atraso  nk,buvau maximoj,norfoj nu tai tada iskarto gali siust ja ir pamirst, kartais gali tesiog pazet pats jeigu ji parasys jeigu pati pirma parasys tai tada tau seni nuskilo, o seip toliau taip ir po biski burkuokites,, po biski I fb poto pakviesk kazkur susititk , jeigu eis tai aisku nepradek ten prie jos kabinetis gal pati nelabai nori ten nepradek iskarto pult laizytis per prievarta ir pan... o del amziaus jeigu neklystu irgi is auksciau ponu kazkas minejo priklauso kaip tu pats galvoji,elgiesi .. jeigu tau 17( jeigu tiksliai pamaciau) ir tu ten galvoji kaip per minecrafta pastatyt nama  ir visas tas kitas meslas,,  aisku vel jeigu ten buni/chatini su ja nepasirodyk per rimtas vel kad ten niekad nesusipsai ar  pan, suskelk ir koki bajeri ir pan , o tas amzius tai cia yra suds, cia tas amzius gal kazkiek labiau rupi ir kazkaip ziurysi kol  einat I mokykla ir pan jeigu neklystu turi but 12?( neprisimenu lietuvos klasiu pagal amziu ) arba I koki ten universiteta bet ten irgi jau nelabai rupi tai zinai ..   dar ka noriu pakomentuot.. Rasiai kad myli ja vis stipriau , tu tuom tikras? Meile ir susizavejimas 2 skirting dalykai, kaip tu gali zinot tarkim tu ja myli ten visks okey o  kai susipazinsi su ja ji ten paskutine ******* ir suprasi kad tau ji visai neskirta.. o gal tu jai nepatinki tai kaip sakau negali zinot, pirma pabendrauk kad ir per ta FB jezz jeigu jau bijosi per fb parasyt,uzkalbyt tada apie susitikima pamirsk .. tada visiskai pasimesi . :)  o jeigu net per fb kalbos nerasit tada irgi neverta net susitikt . bent mano nuomuone cia tai .. :PP

(redaguota)

jeigu tu cia ta apie ta MrT minejai cia tas kurys prase zmoniu kad padetu ir poto sumale suda kad nieko nedarys tai galiu pasakyt tokiem reik eit I zaislu parduotuve prispirkt barbiu ir zaist .. tas pats su tavim dabar cia rasai bet jeigu tu bijosi jei kazka pasakyt ir pats zinai kad bijosi ir pan ar nedrasus tada pamirsk ja.. tesiog kaip kazkas sake is auksciau ir kaip pats minejai kad socialiniai tinklai t.y FB zema.. ir kaip sake ponas auksciau kad tai visai nezema, tai pilnai sutariu su juo, pasikviesk ja I ta fb, parasyk, paklausk kaip sekas aisku kaip ir dar kazkas sake nelysk I sikna parasyk jai pazek kaip atraso, paklausk ten kokiu klausimu kad ir tokiu banaliu kaip : ka nuveikiai vasara ir zek jeigu ji atraso normaliai ir pan o jeigu ten pvz atraso nk,buvau maximoj,norfoj nu tai tada iskarto gali siust ja ir pamirst, kartais gali tesiog pazet pats jeigu ji parasys jeigu pati pirma parasys tai tada tau seni nuskilo, o seip toliau taip ir po biski burkuokites,, po biski I fb poto pakviesk kazkur susititk , jeigu eis tai aisku nepradek ten prie jos kabinetis gal pati nelabai nori ten nepradek iskarto pult laizytis per prievarta ir pan... o del amziaus jeigu neklystu irgi is auksciau ponu kazkas minejo priklauso kaip tu pats galvoji,elgiesi .. jeigu tau 17( jeigu tiksliai pamaciau) ir tu ten galvoji kaip per minecrafta pastatyt nama ir visas tas kitas meslas,, aisku vel jeigu ten buni/chatini su ja nepasirodyk per rimtas vel kad ten niekad nesusipsai ar pan, suskelk ir koki bajeri ir pan , o tas amzius tai cia yra suds, cia tas amzius gal kazkiek labiau rupi ir kazkaip ziurysi kol einat I mokykla ir pan jeigu neklystu turi but 12?( neprisimenu lietuvos klasiu pagal amziu ) arba I koki ten universiteta bet ten irgi jau nelabai rupi tai zinai .. dar ka noriu pakomentuot.. Rasiai kad myli ja vis stipriau , tu tuom tikras? Meile ir susizavejimas 2 skirting dalykai, kaip tu gali zinot tarkim tu ja myli ten visks okey o kai susipazinsi su ja ji ten paskutine ******* ir suprasi kad tau ji visai neskirta.. o gal tu jai nepatinki tai kaip sakau negali zinot, pirma pabendrauk kad ir per ta FB jezz jeigu jau bijosi per fb parasyt,uzkalbyt tada apie susitikima pamirsk .. tada visiskai pasimesi . :) o jeigu net per fb kalbos nerasit tada irgi neverta net susitikt . bent mano nuomuone cia tai .. :PP

Žiauriai daug prirasei tai as esu MrT, taip galvojau tada kad reikia ja tiesiog pamirst bet negaliu tai neimanoma... ir kalbant apie tai kaip rodyciau nama pastatyta per mc tai prajuokinai normaliai :D visu pirma mc nelosiu o antra nepasirodykit buki ir nesididžiuokite tuo kokie jus geri geimeriai ir pns. O tai kad "myliu ja vis stipriau" taip ir yra, ir tai tikrai nesusižavėjimas, viska dėl jos padaryčiau kad tik būtų laimingiausia pasaulyje. Ir toli grazu bijosi bendraut, nera ko bijot, aš tiesiog nežinau ar verta tai išvis pradėt nes na žinot...

Redaguota , nario Mr.RoboT

TARPININKAVIMO PASLAUGOS. PM!

tai tu ka really?????? nuo to laiko neuzkalbinai tos cikitos? tai kas ji ten per cielka tokia kad tu taip jaudinies gi dieve tu bent per FB parasyk jai nesisarmatyk taip , gi  nerasyk jai tu man patinki , paklausk kaip ji, ka ji veikia , ir visa kita mesla cia nera  bet kaip sake ponas Rockis kad tuoj koks sesiolikinis nukabins ta tavo cikita Ir tad teks pamirst ,

Na tavo gyvenimas - tavo pasirinkimas ne mums aiskinti kokias panas tau kabinti ir su kuo bendrauti,bet mano nuomone pabandyti tau reiktu. O jei ir nutarei nebandyti nesigailek, ateis, tikrai ateis dar viena ypatinga mergina kuri tave suzaves ir is patirties tu progos jau nebepraleisi. Turejau ir as gyvenime labai sudetingu momentu (kalbu netik apie merginas net ir ligas) as skausma nuramindavau sportu. Daug daug daug sporto. Kiaura diena turnikas ir kasis. Atejo i mano pasauli mergina kuri viska pakeite, liga as jau beveik iveikiau ir viskas atrodo vel puiku su ja draugauju jau metus ir ismokau savo gyvenima viena - niekada negalima pasiduoti,reikia judeti toliau. Juk vaivorykstes ne lietaus nebuna ;)

aQp9LjW_460sa_v1.gif

tai tu ka really?????? nuo to laiko neuzkalbinai tos cikitos? tai kas ji ten per cielka tokia kad tu taip jaudinies gi dieve tu bent per FB parasyk jai nesisarmatyk taip , gi  nerasyk jai tu man patinki , paklausk kaip ji, ka ji veikia , ir visa kita mesla cia nera  bet kaip sake ponas Rockis kad tuoj koks sesiolikinis nukabins ta tavo cikita Ir tad teks pamirst ,[/quote

Aš tiesiog bandžiau ja pamiršti ir sakau FB ne kad yra zema o yra banalu, ir + visko dar nežinai tu.]

Na tavo gyvenimas - tavo pasirinkimas ne mums aiskinti kokias panas tau kabinti ir su kuo bendrauti,bet mano nuomone pabandyti tau reiktu. O jei ir nutarei nebandyti nesigailek, ateis, tikrai ateis dar viena ypatinga mergina kuri tave suzaves ir is patirties tu progos jau nebepraleisi. Turejau ir as gyvenime labai sudetingu momentu (kalbu netik apie merginas net ir ligas) as skausma nuramindavau sportu. Daug daug daug sporto. Kiaura diena turnikas ir kasis. Atejo i mano pasauli mergina kuri viska pakeite, liga as jau beveik iveikiau ir viskas atrodo vel puiku su ja draugauju jau metus ir ismokau savo gyvenima viena - niekada negalima pasiduoti,reikia judeti toliau. Juk vaivorykstes ne lietaus nebuna ;)

Aš jau patikek atskiriu kas yra susižavėjimas ir panašiai, tokios kaip ji nebebus, gal ateis kokia kita i mano gyvenima bet kaskart jai sakant myliu - meluosiu.

banalu? nu tai ka padayrsi kito... gi neturi tu nei jos nr nei dar kazka , kitas dalykas jus jau kaip suprantu vienoj klasej nesat ar kazkur o mieste sutikes irgi neklausi jos " ka tu ? "  kad ir kaip banalu yra tas fb bet vienas lengviausiu,geriausiu dalyku , ir galiu prisiekt  kad tikrai daugiau nei puse 70% zmoniu  pradeda ir nuo to bendravimo per ta banalu fb ir poto pasidaro liubov. o jeigu tau jau taip nesisieka tau su ta cikita tada pamirsk ja tau 17 tavo vietoj rupinciaus mokslais,  kurie tau tikrai bus svarbesni negu bobos bo jeigu per ta cikita susigadinsi visus savo mokslus ir visa kita ir poto arsi UK uz 250 I savaite ir tada prakeiksi su ta . o dar sakai kad nezinau tai  nelabai svarbu tesiog sakau is ko rasai, aisku nebutina tau cia visiem atskleist  visko :) 

banalu? nu tai ka padayrsi kito... gi neturi tu nei jos nr nei dar kazka , kitas dalykas jus jau kaip suprantu vienoj klasej nesat ar kazkur o mieste sutikes irgi neklausi jos " ka tu ? "  kad ir kaip banalu yra tas fb bet vienas lengviausiu,geriausiu dalyku , ir galiu prisiekt  kad tikrai daugiau nei puse 70% zmoniu  pradeda ir nuo to bendravimo per ta banalu fb ir poto pasidaro liubov. o jeigu tau jau taip nesisieka tau su ta cikita tada pamirsk ja tau 17 tavo vietoj rupinciaus mokslais,  kurie tau tikrai bus svarbesni negu bobos bo jeigu per ta cikita susigadinsi visus savo mokslus ir visa kita ir poto arsi UK uz 250 I savaite ir tada prakeiksi su ta . o dar sakai kad nezinau tai  nelabai svarbu tesiog sakau is ko rasai, aisku nebutina tau cia visiem atskleist  visko :)

Apie mokslus kalbi kai man nebėra net prasmės gyvent.

Atsiprasau moderatoriu,bet per mano tlf neeina redaguoti postu tai rasau nauja. (savo iphone ismaudziau baseine s

sedziu su galaxy ace)

sutinku su tuo ilgu ernesto postu. Nera ko gedytis,nors ir niekas nepaeis jus galit likti "draugais" jei ten nera didelis isvaizdos ir asmenybes skirtumas is draugu galite per kuri laika tapsit kazkuo rimtesniu,na o jei ir nieko neiseis juk tu gausi patirties,labiau suprasi apie tai kaip bendrauti ir ko nori paneles (jei manai jog zinai viska patikek - tu nezinai ne trupucio.) bet tureti dar viena drauga ar drauge niekada nebuna blogai.

Patikek manimi - prasme gyventi visada yra. Man kas keisciausia kodel tau tas fb nepatinka. Su dauguma merginu as viska pradejau nuo fb...

aQp9LjW_460sa_v1.gif

tau reik kad kazkas tave draugiskai papurtytu  ,tada tau biski ateitu smegenliu I savo makufeli , baik tu juokus zmogau ,  nepradek tu del panos zudytis,  pasiimk pora draugu nueikit kazkur ,pabukit kaip taip sakant vyrai ,  bent palengves ant sirdies , bet tu dabar pagalvok ne su rura o su protu tu pats esi kaltas tu rasai kad tau nera prasmes gyvent bet tu pagalvok kodel? kas kalts del sito? niekas!! tik tu tu esi pats kaltas kad tu esi durnis ir negali uzkalbint tos cielkos ir dabar gadinies gyvenma sau , tu pats esi sau kalts jeigu nori taip test ir kiekviena diena verkt/nervuotis/ tai tada *Myliu SuperGames.lt* nusispjauyk net nerasyk jai , o  tu pagalvok, gal tu parasytum kad viskas kitaip pasikeistu gal po kiek laiko ji butum tavo, o poto pagalvotum koks as asilas buvau kad negalejau jos uzkalbint tada pasijuoktum tai dabar klausyk GRIEBI VIENA RANKA SAU UZ KIAUSU O SU KITA RASAI JAI I TA FB

Atsiprasau moderatoriu,bet per mano tlf neeina redaguoti postu tai rasau nauja. (savo iphone ismaudziau baseine s

sedziu su galaxy ace)

sutinku su tuo ilgu ernesto postu. Nera ko gedytis,nors ir niekas nepaeis jus galit likti "draugais" jei ten nera didelis isvaizdos ir asmenybes skirtumas is draugu galite per kuri laika tapsit kazkuo rimtesniu,na o jei ir nieko neiseis juk tu gausi patirties,labiau suprasi apie tai kaip bendrauti ir ko nori paneles (jei manai jog zinai viska patikek - tu nezinai ne trupucio.) bet tureti dar viena drauga ar drauge niekada nebuna blogai.

Patikek manimi - prasme gyventi visada yra. Man kas keisciausia kodel tau tas fb nepatinka. Su dauguma merginu as viska pradejau nuo fb...

nelabai i tema bet pamenu kai prikolindamas susikūriau fb acc fake, ir pradėjau bendraut su 21 m. Mergina (ji galvojo aš 25 m.) Tai susidraugavom normalai :D .... Bet pirma jos reakcija buvo tipo nu kad banalu per fb kalbinti random panelę.

tau reik kad kazkas tave draugiskai papurtytu  ,tada tau biski ateitu smegenliu I savo makufeli , baik tu juokus zmogau ,  nepradek tu del panos zudytis,  pasiimk pora draugu nueikit kazkur ,pabukit kaip taip sakant vyrai ,  bent palengves ant sirdies , bet tu dabar pagalvok ne su rura o su protu tu pats esi kaltas tu rasai kad tau nera prasmes gyvent bet tu pagalvok kodel? kas kalts del sito? niekas!! tik tu tu esi pats kaltas kad tu esi durnis ir negali uzkalbint tos cielkos ir dabar gadinies gyvenma sau , tu pats esi sau kalts jeigu nori taip test ir kiekviena diena verkt/nervuotis/ tai tada *Myliu SuperGames.lt* nusispjauyk net nerasyk jai , o  tu pagalvok, gal tu parasytum kad viskas kitaip pasikeistu gal po kiek laiko ji butum tavo, o poto pagalvotum koks as asilas buvau kad negalejau jos uzkalbint tada pasijuoktum tai dabar klausyk GRIEBI VIENA RANKA SAU UZ KIAUSU O SU KITA RASAI JAI I TA FB

:Dd viskas ne taip kaip tu kad parasei, ne tiesiogine prasme suprast ta mano fraze reikejo o pusiau, beto ok darau kaip liepi, rasau nepazystamai beveik panai 23:25 (kaip koks maniakas), o kas toliau? :D planas baigtas.

tai tu nerasyk random panai tu rasyk jai , jeigu ji taves nepazysta ir pan gali uzvelt , labas tipo oo radau tavo fb , jeigu tiksliai atsimenu as tave maciau, mes prasilenkem kazkada mieste ... Ar kazka uzvelk koks tau tikslas rasyt panom random? o beto gali is dallies bet priciom cia maniakas?  tu rasai jai , gi tu neskambini jai vyduri nakties ir nekausi su kokiom kelnaitem ji miega arba kad jos kelnaites kvepia skaniai.. tai cia nematau nieko kas susyja su maniaku kad rasai per fb 12am.. ^^

nelabai i tema bet pamenu kai prikolindamas susikūriau fb acc fake, ir pradėjau bendraut su 21 m. Mergina (ji galvojo aš 25 m.) Tai susidraugavom normalai :D .... Bet pirma jos reakcija buvo tipo nu kad banalu per fb kalbinti random panelę.

cia tik jos nuomone. Tu pagalvok kaip tu kitaip pradesi bendrauti su panele? Pamatysi gatveje - o labutis. As Tomas ar koks kitas vardas :D ji tiks pasijuoks ir nuskubes kur nors. O vat fb ji su tavim pabendrautu ir gal susidarytu labai gera ispudi.

aQp9LjW_460sa_v1.gif

(redaguota)

Sveiki, daug kas jau žinote mane iš senos "santykiai" temos vadinausi tada: MrT, tai čia bus kaip ir tesinys (galim pavadinti taip), nesu labai iškalbingas žmogus todėl daug nerašysiu, viską supaprastinsiu. Žodžiu pirma parašysiu trumpa, labai trumpa istorija apie ją.

Gyvenau įprastą, mainstream'inį gyvenimą, kol nesutikau jos. Nuo tada kažkas atsitiko, kad pasikeitė mano požiūris į gyvenimą, pasikeitė viskas. Dėja sakykit ka norit bet kartais vienas akių kontaktas gali daug ką pakeisti. Viduryje savo pasakojimo pridursiu, kad aš ne iš tų kuriem tik seksas galvoje ir t.t., ir aš rašau tai rimtai, esu melancholikas (svarbiausia feelings), tad gali jums tai atrodyti banalu, bet kad ir banaliai visa tai skamba tai yra nuoširdu. Nuo tos pačios sekundės kai ją pastebėjau nesiliauju galvoti apie ją ir su kiekviena sekančia sekunde - myliu ja vis stipriau. Ir ji ne kaip visos, ji tokia Unikali gerąja prasme, kad žodis unikalumas ir originalumas nebeturi vertės.

Taigi, o dabar norėčiau apie tai trumpos nuomonės ir SVARBIAUSIA: Ka manote apie amžiaus skirtumą? Aš jaunesnis . Ir ar verta bandyti? (O kodėl ankščiau nesusipažinau su ja labiau - kita istorija). Beto visi veidmainiai žinos (suprantat apie ką aš?)

Už kiekvieną atsakyma duodu REP.

mC7cTyN3.jpeg

Labai skaudu girdeti tai, ka ir pats patyrei/dabar patyri.

Redaguota , nario xOzer

Manau tik mokykloje yra svarbu amžius, paskui visa tai visai nesudaro jokio skirtumo. O, kad vienos panos bendrauja su vyresniais tarkim 16 metų tipo jau pana su 18m bahūru tai čia tik dėl jo mašinos ir nori prieš drauges pasirodyt ir čia yra faktas arba labai mažai tikėtina, kad tarp jūsų ''MEILĖ''. Šiaip esu girdėjęs kaip kalba dvi draugės tai kažkaip baisu pasidaro ką jos darys toliau. Mano toks nugirstas pokalbis. 

sėdžiu aš prie staliuko su draugeliu, o prie kito staliuko mergos dvi, bet vpš tokios negražios, max 16m. Ir pokalbis tarp jų  :D

-Oi **** normalaus berno nesutinku visai, o kaip tau su tuo ?

-ai neblogai, jis nelabai gražus, bet turi nors mašiną...

-nu jo gerai gali visur nuvežt tave. aš irgi noriu berno su mašina...

Tada pagalvojau jeigu tokių metų rūpi, kad bernas mašiną turėtų kas bus toliau ?  :D Išgirdęs pagalvojau kas tave tokią sodintųsi į tą mašiną :DDD

Aišku ten vieni metai nemanau, kad kažką reikš. Bet kitom bus principo reikalas nebendraut su tavim.  O kaip studijuosi tai metai vpš nieko nereikš, apie metus galvoji mokykloje, o paskui tas pats ar skirtumas 5m ar 10m. Bent mano Močiutės ir Diedulio metų skirtumas 10Metų. O bendravimas jų tiesiog idealus, ir nuomonės sutampa. tad čia labai sunku pasakyt ar kažką reiškia tas metų skirtumas ar ne. 

rNlFO1s.png

.Visur yra pradžia ir pabaiga.

Manau tik mokykloje yra svarbu amžius, paskui visa tai visai nesudaro jokio skirtumo. O, kad vienos panos bendrauja su vyresniais tarkim 16 metų tipo jau pana su 18m bahūru tai čia tik dėl jo mašinos ir nori prieš drauges pasirodyt ir čia yra faktas arba labai mažai tikėtina, kad tarp jūsų ''MEILĖ''. Šiaip esu girdėjęs kaip kalba dvi draugės tai kažkaip baisu pasidaro ką jos darys toliau. Mano toks nugirstas pokalbis. 

sėdžiu aš prie staliuko su draugeliu, o prie kito staliuko mergos dvi, bet vpš tokios negražios, max 16m. Ir pokalbis tarp jų  :D

-Oi **** normalaus berno nesutinku visai, o kaip tau su tuo ?

-ai neblogai, jis nelabai gražus, bet turi nors mašiną...

-nu jo gerai gali visur nuvežt tave. aš irgi noriu berno su mašina...

Tada pagalvojau jeigu tokių metų rūpi, kad bernas mašiną turėtų kas bus toliau ?  :D Išgirdęs pagalvojau kas tave tokią sodintųsi į tą mašiną :DDD

Aišku ten vieni metai nemanau, kad kažką reikš. Bet kitom bus principo reikalas nebendraut su tavim.  O kaip studijuosi tai metai vpš nieko nereikš, apie metus galvoji mokykloje, o paskui tas pats ar skirtumas 5m ar 10m. Bent mano Močiutės ir Diedulio metų skirtumas 10Metų. O bendravimas jų tiesiog idealus, ir nuomonės sutampa. tad čia labai sunku pasakyt ar kažką reiškia tas metų skirtumas ar ne.

Tai jo seniau tas metu skirtumas budavo mada bent jau taip diedukas man sakė, o šiaio nu ji studentė aš mokyklinis dar nu tai nzn, beto visi družbanai žinos apie tai.

P.s. Tavo coverio mintis labai gili, primena kaika man.

mC7cTyN3.jpeg

Labai skaudu girdeti tai, ka ir pats patyrei/dabar patyri.

Kaip manai turiu elgtis?

Esmė tame kad yra šiek tiek baimė kad net nenorės bendraut su jaunesniu.

Žinai, pasakysiu iš savo patirties. Turiu merginą kuriai 19 metų, man pačiam 16, neužkalnų jau 17, mes mylim vienas kitą. Jau ilgoką laiką. Tai, manau kuo greičiau tu jai prisipažink meilėje, tuo bus tau geriau. Taip, tai yra sunku padaryti. Bet, neprarask vilties. Realiai metai tik skaičius. Tad siūlau, susimąstyti ir veikti pagaliau jau. :) Jeigu tu ją myli, tai patikėk, nebus lengvą tai pasakyti, bet tu privalai tai pasakyti. :) Gal ji laukią kol tai pasakysi? Geriau jau dabar, negu vėliau, kol jį turės kažką kitą. :) Tad greičiau veik. :) Sakyk, būk drąsus, išsipasakok savo jausmus jai. :)

eceb06095b665d615f465c5c3919a059989.gif

Žinai, pasakysiu iš savo patirties. Turiu merginą kuriai 19 metų, man pačiam 16, neužkalnų jau 17, mes mylim vienas kitą. Jau ilgoką laiką. Tai, manau kuo greičiau tu jai prisipažink meilėje, tuo bus tau geriau. Taip, tai yra sunku padaryti. Bet, neprarask vilties. Realiai metai tik skaičius. Tad siūlau, susimąstyti ir veikti pagaliau jau. :) Jeigu tu ją myli, tai patikėk, nebus lengvą tai pasakyti, bet tu privalai tai pasakyti. :) Gal ji laukią kol tai pasakysi? Geriau jau dabar, negu vėliau, kol jį turės kažką kitą. :) Tad greičiau veik. :) Sakyk, būk drąsus, išsipasakok savo jausmus jai. :)

Aš jos beveik nepažystu tai apie ka tu čia kalbi :D pirma gal rrikia pabendraut...

Aš jos beveik nepažystu tai apie ka tu čia kalbi :D pirma gal rrikia pabendraut...

nu tai susipazinkit, gi uzkalbink per ta FB lengviausia ir paprasciausia, kaip sake kazkas auksciau kaip tu pradesi su ja bendraut susitikes vel kazkaip nesirysa..  pradek per ta FB ir fsio, nes sakau jeigu dabar bijai per ta FB parasyt jai tai zinok in real nepakalbesi tuo labiau..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3953 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...