Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3537 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Hello, taigi įsigijau naują kompiuterį, kuris atitinka mano visus norus, BET galvojau, kad windowsu įsirašymas bus paprastesnis, nereikės tiek daug knystis nu žinoma pirmą kartą įsirašau, bet šito tikrai nesitikėjau, taipogi įsirašiau visus driverius su programa "driver pack", galbūt dar reikia kažką papildomai susiconfiguruoti? Nes pradžioje pasitaikė šiek tiek strigimų nors kompiuteris išties galingas, čia normalu? Taipogi klausimas kyla, kurią butent vaizdo plokštė kompiuteris naudos žaidimams nes jame yra tiek nvidia tiek intel grafikų plokštės, tad kurią jis naudos, taipogi man rupi jūsų patarimai, nes esu išties naujas windows 8 pradžiamokslis :).

(redaguota)

Pasakyk cia stacionaras ar laptopas? Jei laptopas darai klaida naudodamas visokius driver programas kaip driver pack kaip tu sakei ir panasiai, nes gali tuos driverius parsisiusti is oficialios gamintojo svetaines, o tos visokios programos kaip kada atsiuncia ne tuos driverius, ta prasme kai kurie tinka kai kurie ne.

Redaguota , nario manteliakas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3537 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...