Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3438 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi. Pirmas GTA V video. :) Kam negaila paspauskit LIKE o gal kazkam kanalas patiks tai ir SUBSCRIBE gal paspausit :) O jei kazkokiu ideju turit tai parasykit AZ ar pakomentuokit. Aciu :)

P.S Ieskome zmoniu kurie gal zaistu GTA V Online. Ar siap free room ar koki heist ivykdit   :)

Mano Social Club : http://socialclub.rockstargames.com/member/phhhanana

Sekmes ir iki kitu kartu :)  :taika: 

• Teigiamai 5
  • ,

Pasistengsiu kitam video :D Gal maziau kalbu dabar nes dar esu namie o ne bendrabuti Kaune t.y dar ne studijuoju ir dar negaliu laisvai kalbet. Ten bendrabutis kita aplinka kitaip ir kalbi :) Aciu uz nuomone  :taika:

būtinai filmuokit kitus epizodus ps. paspaudžiau like ir prenumeruoti mygtuką, šiaip dar turiu klausimą, tu žaidi su loptopu t.y dell 17 5000? gan neblogai viskas juda. :)

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

būtinai filmuokit kitus epizodus ps. paspaudžiau like ir prenumeruoti mygtuką, šiaip dar turiu klausimą, tu žaidi su loptopu t.y dell 17 5000? gan neblogai viskas juda. :)

Ohh ACIU!!! :)) TIKRAI!  :taika:  :taika:  Taip su laptopu zaidziu.. Dabar pasidariau savadarbi ausinimo pad tai daugiau FPS atsirado gal ir video maziau strigs ir geresne kokybe bus :) P.S Specifikacijos ir priedai parasyti mano parase :) DAR KARTA ACIU!! :)

• Teigiamai 1
  • Parašė po 3 mėnesių...
  • Parašė po 3 savaičių...
  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3438 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...