Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3543 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki taigi apgavo mane Mindaugas Bantia jeigu jums pasakys tokį Vardą Pavardę iš kart pasakiau nepasitikėkite nes jis turi neviena ne du skypes

Domenys jo: MINDAUGAS BANTIA

Bet bus matyt kaip toliau jis elgsis po policijos po teismo ar benorės apgaudinėti nes ant jo parašyta pareiškimas yra už apgavyste :)

Įrodymai kur ir Policija turi ir su jumis dabar pasidalinsiu :)

Ir kiti ( care ) nuorodos:

Mūsų susirašinėjimas:

Redaguota , nario Mindaugas_Best

IPB Paslaugos

SA-MP modifikacijos klaidų tvarkymo paslaugos

24/7

(redaguota)

Iš viso ištrint forumus pardavimų / pirkimų reikia, nes vaikai nemoka sąžiningai parduot ar pirkt.

Tik skuba temas kurt kaip juos apgavo, koks aš dabar vargšas, kaip man pinigus susigražint.

Nematai, kad pohui visiem ant tavęs, DURNIAU.

TIK DURNELIUS APGAUNA TOKIUS TAIP TU.

Laisvas.

Redaguota , nario 卐 Wolfenstein
(redaguota)

Jau atsibodot su sitom temom.

Paverkit sau vieni tyliai kambariuke.

Iš viso ištrint forumus pardavimų / pirkimų reikia, nes vaikai nemoka sąžiningai parduot ar pirkt.

Tik skuba temas kurt kaip juos apgavo, koks aš dabar vargšas, kaip man pinigus susigražint.

Laisvas.

Pats tu ir verk nes tu čia vienintelis verki, jei kas nepatinka p*** iš čia, nes tavo komentarai niekam neįdomus, žmogus praneša, kad jį apgavo žmogus ir kad visi žinotu, o toks atsilupęs žmogus kaip tu čia rašai tokius postus, vieni žmonės pardavinėja ir perka įvairius dalykus nes jų jiems reikia, bet būna nesitikėta ir apgauna juos, ir čia vieta parašyti kas apvogė, ir pavyzdžiui man ant jo ne po*ui, bet ant tavęs man belenkaip po*ui ir visiems kitiems, ir jis nėra durnius, o tu tai TOTALUS.

On topic: gerai, kad daliniesi ;)

Redaguota , nario Dr.Arnas
(redaguota)

Laisvas.

Kiek tau metų? manau max  10 metų nes bandai kažka primesti bet tau nepavyksta, biškuti žiūrėk ka kalbi ir šiaip pirmiau užaugti reikia manau tau

Redaguota , nario Mindaugas_Best

IPB Paslaugos

SA-MP modifikacijos klaidų tvarkymo paslaugos

24/7

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3543 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...