Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3976 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi taigi noriu pristatyti naują internetini projekta www.pamforum.us.lt

Taigi webinti dar mokausi todėl sukūriau šį forumą pamokoms ir pramogoms. Tad registruokites kurkit temas ir t.t

Forumas dar yra tobulinamas todėl nuėje dabar labai įdealaus požiūrio neturėsite, beto aš naujokas bet greitai mokausi.

Beto ieškau savanorio pagalbininko kuris mokėtu dirbti su IPB prašome susisiekti forume a.ž arba skype: aivaras-conter

http://pamforum.us.lt/

Pirmi 5 užsiregsitrave parašykite komentaruose DONE ir gausite 5+reputacijos

Redaguota , nario .lukonic`
Narys įspėtas. 1.3., 1.15.

Forumo įdiegimas - nėra webinimas :)) Kokia projekto esmė, kai jis neturi netgi skambaus domeno? Kokias gali duoti pamokas, kai tik IPd įrašyti gali ?

Šeip aš dar mokausi todėl ir neturiu normalaus domeno ateiti žiūrėsiu gal ir nusipirksiu .lt  O kas sakė kad aš turiu duoti pamokas? Forumo nariai kels pamokas ir t.t

Šeip aš dar mokausi todėl ir neturiu normalaus domeno ateiti žiūrėsiu gal ir nusipirksiu .lt  O kas sakė kad aš turiu duoti pamokas? Forumo nariai kels pamokas ir t.t

Tai kam tu ir tas tavo "projektas" reikalingas, jeigu kiti dės, tokiem dalykam yra rimtos svetainės :) o ne eilinei ipb platformos forumai.

Tai kam tu ir tas tavo "projektas" reikalingas, jeigu kiti dės, tokiem dalykam yra rimtos svetainės :) o ne eilinei ipb platformos forumai.

Ko jus iškart kitikuojat? Aš tiesiog mokausi, galėtum nors įdėju kokiu parašyti, o ne protą pis...

(redaguota)

Galeciau prisijungti kaip webmasteris ir sutvarkyt visa foruma jeigu nupirktai normalu domena ir butu normalus pavadinimas

Vau geras, dar manęs prašė, kad sukoduočiau dizainą, fake tu esi :D

Pakeisti IPB spalvas vau, kaip čia sunku!!

na bet čj užsiregistruosiu forume :/

Redaguota , nario KokaiN

JŪSŲ REKLAMOS VIETA UŽ FORUMO €

Esu aktyvūs, rašantis daug pranešimų.

Ko jus iškart kitikuojat? Aš tiesiog mokausi, galėtum nors įdėju kokiu parašyti, o ne protą pis...

Jeigu užduodami klausimai tau yra kritika, tuomet toks ir projektas, tu kaip "savininkas" turi "apginti" projektą o ne iš kart pradėti, duokit idėjų, kam protą pi*i ir t,t, Aš tavo proto nepi*u, toks dalykas neįmanomas normaliam žmogui. Kadangi jau toks pas tave projektas, tai idėja tokia, naudok visai kitą platformą... be to idėjas pats turi turėt...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3976 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...