Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3962 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

sveikučiai , kažkas buvo ten kalbėja kas per žmogus " Zyzz " kiti pagalvos , kad kažkoks dalbajobas kuria tema be reikalo kažkokį eilinį žmogu norėčiau pabrėžti , kad čia buvo neeilinis žmogus ir neeiline personą " GOD " tūrbut dauguma kas mokat anglų tai žinosit.

Kodėl aš kūriu šią tema? Vien dėl to norėčiau parodyt apie šį žmogu jis pradėjo savo veiklą , be reikalo dauguma nežinojo dėl ko jis tai pradėjo gal kiti galvojo kad jis atrodo kūdas galėdavo valgyt kiek norėdavo bet masės nepriaugdavo. Tai tūrbut aš speju kad jis pradėjo sportuot vien dėl to kad užsiaugint gerus bicepsus , ir six packa bet pas jį nebūvo six packas nors jis jo ir neturėjo bet jis tapo lygiagrečiu karalium nors jam būvo sake , kad jis būs letas bet 4 metai nesiliaujančių sporto treniruočiu ir dar daugiau pats negalėjo patiketi kad tokiu tapo.

ZYZZ music!

Įdomus klausimas kodėl visi sako " RIP " ?  Po jo video visokių ir kitokiu nuotrauku? Šis žmogus mire , jaunas 22 metų Tailande, gime Rusijoj gyveno Australijoj išvyko į Tailanda su savo brolių mirę nuo " miakardo infarkto " daug neskaičiau kas ten yra per dalykas jeigu jūms reikęs pasiskaitykit. dry.png 

Pora VIDEO.

Jo frazes, tūrbut daugelį ( FUARRRRRK , U MIRIN? , U MAD BRAH ? " ) nežino kas tai reiškia tai pasiskaitynekit internete. ph34r.png

Dauguma sakys kad jis kažkoks " pydaras " ar dar kažkoks kad visur maivos , prieš kameras festivaliuose taip vygdavo jis irgi esu šio žmogaus fanas nuo pat mažėns svajojo tokiu būt ir įsipildė noras , o kad maivydvovį man nereik jokiu " AHA TIKRAI , NE " turėtumet tokį kūna turėtumet ir tūrbut jūs irgi taip norėtumet išsirodyti visiems.

Norėčiau kad parašytumet kažką protingo jeigu žinot šitą žmogutį o ne savo nesamones AČIŪ.

Tam kartui tiek AJ BETO DAR

U MIRIN'?

ee38e7795b806bc6c054e5d9448c4b5b713.gif

"Everyone has a little bit of Zyzz in them."

Man labai patinka Zyzz'o gyvenimo stilius... Jis pakeitė ir mano mąstymą. Tiksliau - jį sustiprino, dar labiau eiti tuo keliu kuriuo noriu, tik lengviau, gyventi taip kaip aš noriu. Ir jei kas rašys čia kažką blogo tai pats žinai ką Zyzz'as sakė "Haters gonna hate, brah".

Gaila , mire jeigu būčiau šitą žmogų sutikęs būčiau paspaudės ranką nusifotkines ir turėjas atminimą FUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Aziz galima tikrai pagirti už tai, kad tūrėjo ištvermės tiek sportuoti ir nekreipt dėmesio į kitų žmonių nuomonę. Bet steroidų vartojimas tikrai  kaip matote, neišėjo jam į naudą. Tokie krūviai kūnui vos ne kiekvieną dieną.. persistengė žmogus. O figūra tikrai atrodo estetiškai. Galite ginčytis ar jis kažką vartojo panašaus ar ne. Aš tikrai nesu kultūrizmo žinovas, bet jei paklausite tų kurie žino, tokių rezultatų pasiekti per tokį trumpą laiką, tikrai neįmanomą nevartojus "preparatų". Aziz tikrai įdomus vaikinukas buvo, džiugu jog ėmesi kažką keisti savo gyvenime.

P.S. Visko pradžioje jis pardavė savo "warcraft" paskyrą ir nusipirko abonementą į sporto salę.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3962 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...