Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3948 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi pastebėjau pas daugelį yra Windows 10, pažiūrejau kaip atrodo, visai patiko, užsimaniau ir pats jų. Kiek žinau juos turi leisti įsirašyti nemokamai, pažėjau kaip tai padaryti ir panašiai. Na, bet neišėjo rezervuoti. Turiu Windows 7, nėra tos ikonėlės šone jog ten Get Windows 10 ir panašiai, o pažiūrėjau jog per Windows 7 turi taipogi eiti užsirezervuoti, tačiau man to neišmeta. Kiek girdėjau reikia nueiti Control Panel > System > System Update kažkas tokio ir ten turi leisti rezervuotis, bet pas mane nėra tokios ikonos kaip ten būna pavaizduota. Visus update susirašęs esu. Windows 7 yra ne piratiniai, su Service Pack 1. Ką daryti? Įėjus į System Update rodo taip:

e8daa0014d04cfc3e3fe8f8133c14c7d581.png

(redaguota)

Iki Liepos 28d. ar kurios ten buvo nemokamai ir buvo ta ikonėlė, po tos dienos ikonėlė dingo ir Win 10 pasidarė mokami. Atsisiuntęs iš tos svetainės ir įsirašęs, prašys aktyvuoti tuos windows.

Redaguota , nario J.Š

76561198120178421.png

i5-4690 | GTX 1060 | 250GB SSD | 8GB 1600Mhz RAM | Fractal Design Define R5

(redaguota)

Iki Liepos 28d. ar kurios ten buvo nemokamai ir buvo ta ikonėlė, po tos dienos ikonėlė dingo ir Win 10 pasidarė mokami. Atsisiuntęs iš tos svetainės ir įsirašęs, prašys aktyvuoti tuos windows.

Net ir po liepos menesio t.y rugpjuti man dar buvo ta ikonele, bet vistiek per microsoft puslapi atsinaujinau. P.S pats setupas patikrina ar Windows yra aktyvuoti, skipint neleidzia, kad tipo koda ikelsi veliau, jei windows neaktyvuoti man rodos neleis.

Redaguota , nario manteliakas

Net ir po liepos menesio t.y rugpjuti man dar buvo ta ikonele, bet vistiek per microsoft puslapi atsinaujinau. P.S pats setupas patikrina ar Windows yra aktyvuoti, skipint neleidzia, kad tipo koda ikelsi veliau, jei windows neaktyvuoti man rodos neleis.

"man rodos" man neužtanka, nes sakai netiesą. Atsinaujinau turėdamas nelegalius windows.

Gal. Tai jei isirasysi poto su KMSpico aktyvuosi windows.

Tai juos naujint visada leis, nesvarbu ar legalūs ar ne, bet jeigu turi legalius ir aktyvuosi su KMSpico tai jau galėsi laikyt save nelegalių windowsų turėtoju.

76561198120178421.png

i5-4690 | GTX 1060 | 250GB SSD | 8GB 1600Mhz RAM | Fractal Design Define R5

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3948 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...