Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3986 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

weVpteN.jpg

Piešiami įvairūs originalūs web dizainai skirti žaidimo forumams ar pagrindiniams puslapiams.

Darbo pavyzdžių neturiu, tačiau pagal užsakymą užsakovui bus pateikta dizaino nuotrauka, jis apsispręs ar jam viskas tinka, ką reikia keisti ir panašiai. Kainos visiškai prieinamos, tikrai ne "kosminės". Dizainai piešiami "Photoshop" programa. Norint užsisakyti prašome kreiptis forumo Asmenine Žinute (AŽ) su detalesne jūsų norimo dizaino informacija kurios mums reikės kuriant jums įtinkantį dizainą - klausimai bus pateikti apačioje.

1. Projekto/serverio pavadinimas, kas tai per projektas (CS:GO, Minecraft, Runescape, WoW, SAMP ir pnš.)
  2. Kokios spalvos turėtų vyrauti jūsų dizaine (galite palikti man spręsti).
  3. Kas labiausiai atspindėtų jūsų projektą? (jeigu tai minecraft puslapis - creeperis ar panašiai).
  4. Kaip maždaug įsivaizduojate idealų savo puslapio dizainą (detalesnės vietos kur norėtumėte kad būtų pavaizduotas koks nors objektas ar panašiai, galima nieko nedarašyti)
  5. Prireikus daugiau informacijos, pats pasiklausiu.

Atsiskaitymo būdai :

Banku

Svarbi informacija !

Nesame profesionalai, dizainais užsiimame apie 2 mėnesius, piešiame dviese. Tačiau jūs tikrai neturite ko prarasti! Jūsų užsakytas dizainas bus pradžiai piešiamas nemokamai, ir tik jei jis jus tenkins, kai mes jums jį parodysime, galėsite jį įsigyti už sutartą simbolinę kainą! Tai puiki proga mums įgyti patirties, o jums galbūt išsirinkti patikusį dizainą. Kodavimu pakolkas neužsiimame!

Redaguota , nario arceltu

Xtsa0Z8.gif

Kuriami įvairūs web dizainai skirti žaidimo forumams ar pagrindiniams puslapiams.

Darbo pavyzdžių neturiu, tačiau pagal užsakymą užsakovui bus pateikta dizaino nuotrauka, jis apsispręs ar jam viskas tinka, ką reikia keisti ir panašiai. Kainos visiškai prieinamos, tikrai ne "kosminės". Dizainai piešiami "Photoshop" programa. Norint užsisakyti prašome kreiptis forumo Asmenine Žinute (AŽ) su detalesne jūsų norimo dizaino informacija, t.y. 

1. Projekto/serverio pavadinimas, kas tai per projektas (CS:GO, Minecraft, Runescape, WoW, SAMP ir pnš.)
  2. Kokios spalvos turėtų vyrauti jūsų dizaine (galite palikti man spręsti).
  3. Kas labiausiai atspindėtų jūsų projektą? (jeigu tai minecraft puslapis - creeperis ar panašiai).
  4. Kaip maždaug įsivaizduojate idealų savo puslapio dizainą (detalesnės vietos kur norėtumėte kad būtų pavaizduotas koks nors objektas ar panašiai)
  5. Prireikus daugiau informacijos, pats pasiklausiu.

Atsiskaitymo būdai :

Banku

Su Photoshop piešti tai suprantu, bet ar koduojat dizainus?

(redaguota)

Galėtum bent pora pavyzdžių įkelti,tada būtų aiški darbo kokybė

Dar klientų nebuvo, kad ką nors parodyti. Ateityje būtinai tema bus papildyta darbo pavyzdžiais kaip startavusiomis svetainėmis.  :) O dabar kaip ir minėjau, neturite ko prarasti. Nepatingėkite užpildyti detalesnės informacijos ir išvysite galbūt jus tenkinantį dizainą.

Redaguota , nario arceltu

Xtsa0Z8.gif

Tai kaip tu nori sukurti dizaina jeigu netgi neesi to dares?  :huh:

Aš kuriu tik prototipus maždaug sau.. Buvo kelios projektų idėjos kurioms sukūriau dizainus, tačiau bijau kad idėjos bus pavogtos man jas įkėlus čia. Tad geriau vėliau pasidalinsiu startavusiomis klientų svetainėmis.

weVpteN.jpg

jau iš šito matos kokie dizainai xD

Čia buvo minutės darbas norint atkreipti skaitytojo dėmesį. Kažkas nepatinka - nežiūrėk. Siūlau vos ne nemokamas paslaugas, tu dar randi prie ko prikibti.

Xtsa0Z8.gif

Aš kuriu tik prototipus maždaug sau.. Buvo kelios projektų idėjos kurioms sukūriau dizainus, tačiau bijau kad idėjos bus pavogtos man jas įkėlus čia. Tad geriau vėliau pasidalinsiu startavusiomis klientų svetainėmis.

Čia buvo minutės darbas norint atkreipti skaitytojo dėmesį. Kažkas nepatinka - nežiūrėk. Siūlau vos ne nemokamas paslaugas, tu dar randi prie ko prikibti.

lol , vos ne nemokamos tai kokios tos kainos ? Aš irgi galiu piešti dizainus vos ne nemokamai  , ir tada tu neturi teisės kibti prie mano darbų , koks skirtumas minutes ar valandos svarbu rezultatas

grafikos paslaugos 

update102.png

lol , vos ne nemokamos tai kokios tos kainos ? Aš irgi galiu piešti dizainus vos ne nemokamai  , ir tada tu neturi teisės kibti prie mano darbų , koks skirtumas minutes ar valandos svarbu rezultatas

Esmė tame kad nematei nei vieno mūsų rimtesnio darbo. Duodu galimybę užsakovui pažiūrėti į darbą, netinka - nepirks. Mūsų tikslas dabar yra įgyti patirties, o ne pasidaryti krūvas pinigų. Visi pradedantys nėra profesionalai, manau tai turėtų suprasti kiekvienas protingas žmogus. Nuo kažkur pradėti reikia. Sakau, nepatinka kažkas - eik lauk.

Xtsa0Z8.gif

Esmė tame kad nematei nei vieno mūsų rimtesnio darbo. Duodu galimybę užsakovui pažiūrėti į darbą, netinka - nepirks. Mūsų tikslas dabar yra įgyti patirties, o ne pasidaryti krūvas pinigų. Visi pradedantys nėra profesionalai, manau tai turėtų suprasti kiekvienas protingas žmogus. Nuo kažkur pradėti reikia. Sakau, nepatinka kažkas - eik lauk.

Kaip tu sudominsi ką nors jei tu nieko nerodai savo "rimtesniu" darbų ? Ir esmė tame įkėlė savo tą paveiksliuką " dėmėsiui atkreipti" iš karto duodat nuomone apie savo darbus lol.

grafikos paslaugos 

update102.png

Kaip tu sudominsi ką nors jei tu nieko nerodai savo "rimtesniu" darbų ? Ir esmė tame įkėlė savo tą paveiksliuką " dėmėsiui atkreipti" iš karto duodat nuomone apie savo darbus lol.

Parašo žmogus - atsiunčiu darbą, nepatiko - nusispjovė, pasakiau ačiū ir geros dienos, patiko - pasiūlė kiek gali, sutikau, nusiunčiau dizainą. Čia sudominimas bus po to kai jau paruošiu tam žmogui jo dizainą, juk neprašau išankstinio mokesčio už paslaugas.. 

Xtsa0Z8.gif

(redaguota)

Ko jūs čia pešatės, žmogus susilauks kliento ir pamatysit tą darbą. Gal pasiseks tam, kuris nepatingės užsisakyti darbo ir pabaigoje susimokės už atliktą darbą, o gal ir ne. Nereik čia užsišokti ant vieno ir bandyti išspausti iš jo tą pavyzdį. Pavarysiu truputi inteligentiškai nespręskit knygos iš jos viršelio. Sėkmės darbuose ir viliuosi ateityje pamatyti ne vieną gražų darbą.

Redaguota , nario Rin

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3986 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...