Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Reikia Windows 7 Ultimate 64bit su Wi-Fi driveriais.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3987 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, gal galite numesti Windows 7 Ultimate 64bit atsisiuntimo nuoroda? P.S windows privalo buti su Wireless Network connection driveriais, ta prasme, kad iskarto eitu man prisijungt su wifi. Nes dabar pats atsisiunciau tuos Windows 7, ir beda, kad nera wifi driveriu ir neina prie interneto prisijungt, per kita pc bandziau tuos driverius siustis ir is flash keltis i ta pc ir instaliuot, bet vien errorai ir panasiai, visokius realtek lan drivers bandziau ir visokius intel lan, nu krc. P.S visokie troubleshoot nepadeda, nes norint, kad padetu beabejo reikia gi interneto rysio, be jo nieko nebus.

Man rodo va taip per ta pc (cia ta prasme , kad nera kur vest wifi slaptiku ir panasiai cia tik su kabeliu eina prijungt, bet pas mane wifi)

HAatDgU.png

O man reikia, kad butu va taip, taip kad numeskit nuoroda su windows 7 ultimate 64bit ir kad butu su wifi.

nrLpXMO.png

• Neigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3987 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...