Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3937 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

• Vidutinis serverio online skaičius 40-60 žaidėjų.
  • Serverio rekordas 103 žaidėjai.
  • Karta į savaite būna premijos, taip pat didieji eventai.
  • Draugiškas žaidėjų kolektyvos, bei atrankos į įvairias pareigas.

IP: samp.west-city.lt

TS: samp.west-city.lt

Video gale, bonus.  :funny:

Atsiprašom už video lagą, nebuvo kam filmuot.. :( Bet norėjom parodyti evento esme.

Redaguota , nario Šarūnas.V
(redaguota)

netikras rekordas 103. O visiems klausimas kyla dėl ko? Per ta rekordą buvo panaudota botai. Nes kaip tik surinko 103 žaidėjus pabuvo pora sec ir tada greit krito iki 92 o galiausiai iki 82. Nes jei būtų normaliai pasiekęs 103 žaidėjus tad toks skaičius ir beveikt laikytus ir nelabai kristu iki 95 nors pusvalandi. Jūs patys pasižiūrėkit vakar surinko 103 o dabar vos žaidžia 50. Tai kur kiti 50 žaidėjai?

Čia toks įrodymas mažas kaip figas seniau darydavo. SandBoxie gerai veikia ane figai :D

[2013.12.08 16:56:11] 測定 Matas Skripteris: Tu dirbk prie GM/
[2013.12.08 16:56:20] 測定 Matas Skripteris: Aš išvarau į Klaipėdą.
[2013.12.08 16:56:31] 測定 Matas Skripteris: Palieku AFK ir botų, kad būtų daugiau žaidėjų.

Redaguota , nario raketa

ah.thumb.jpg.9f447f580a722c01644eb31d0698d9ca.jpg

Projektas laukia jūsų http://eSFG.LT

netikras rekordas 103. O visiems klausimas kyla dėl ko? Per ta rekordą buvo panaudota botai. Nes kaip tik surinko 103 žaidėjus pabuvo pora sec ir tada greit krito iki 92 o galiausiai iki 82. Nes jei būtų normaliai pasiekęs 103 žaidėjus tad toks skaičius ir beveikt laikytus ir nelabai kristu iki 95 nors pusvalandi. Jūs patys pasižiūrėkit vakar surinko 103 o dabar vos žaidžia 50. Tai kur kiti 50 žaidėjai?

Čia toks įrodymas mažas kaip figas seniau darydavo. SandBoxie gerai veikia ane figai :D

Didžioji dauguma projektų taip daro, nieko naujo nepasakei. :D

(redaguota)

Taip darydavau, nes tavo projektą reikėjo kažkaip traukti... 103 rekordas tikras (ne taip kaip tavo protas), serveryje kiek mačiau tai buvo MAX iki 10 sandbox ir tai yra visiškai normalu. Nei vienas SandBox nebuvo paleistas administracijos. Dieną žaidėjų skaičius svyruoja, būna ir 40 ir 70.

P.S. Pavydas bambą graužia, kad man per 7d. pavyko pasiekti, tai ką tu pasekei per 7 metus?

Redaguota , nario Figas

Taip darydavau, nes tavo projektą reikėjo kažkaip traukti... 103 rekordas tikras (ne taip kaip tavo protas), serveryje kiek mačiau tai buvo MAX iki 10 sandbox ir tai yra visiškai normalu. Nei vienas SandBox nebuvo paleistas administracijos. Dieną žaidėjų skaičius svyruoja, būna ir 40 ir 70.

P.S. Pavydas bambą graužia, kad man per 7d. pavyko pasiekti, tai ką tu pasekei per 7 metus?

man yra *Myliu SuperGames.lt* per kiek pasiekiau koki skaičių aš nekonkuruoju prieš kitus kad parodyčiau kad mes daugiau pasiekėm ir t.t. Aš žaidėjams duosiu tik žaidimo malonumą o ne kaip tu figai į pinigus tik žiūrai daugiau nieko. Svarbu tau kad kuo daugiau uždirbti. O kur aš uždirbu aš viska į hosta nusiunčiu ir iš žaidėjų pinigu projektas toliau gyvuoja. Aš pats save išsilaikau nes dirbu ir viskas legaliai gaunu atlyginimą tai pat moku sodrai mokesčius. Bet atsimink figai viena dalyką kad ilgai vis tiek negyvuosit kiek aš gyvuoju nes aš palauksiu kaip ateis laikas tau su mokslais ar dar su kuo kaip nebus laiko, va tada pažiūrėsim kaip viskas pasikeis.

man yra *Myliu SuperGames.lt* per kiek pasiekiau koki skaičių aš nekonkuruoju prieš kitus kad parodyčiau kad mes daugiau pasiekėm ir t.t. Aš žaidėjams duosiu tik žaidimo malonumą o ne kaip tu figai į pinigus tik žiūrai daugiau nieko. Svarbu tau kad kuo daugiau uždirbti. O kur aš uždirbu aš viska į hosta nusiunčiu ir iš žaidėjų pinigu projektas toliau gyvuoja. Aš pats save išsilaikau nes dirbu ir viskas legaliai gaunu atlyginimą tai pat moku sodrai mokesčius. Bet atsimink figai viena dalyką kad ilgai vis tiek negyvuosit kiek aš gyvuoju nes aš palauksiu kaip ateis laikas tau su mokslais ar dar su kuo kaip nebus laiko, va tada pažiūrėsim kaip viskas pasikeis.

Pala, pala, o kur tavo žaidėjai ? :D

5de97092db3ee53e11bc93e31c759b0f674.gif

:D Nebesvaik gerai? *Myliu SuperGames.lt*, merga tu geriau susirask ir jai gėlių nuvešk negul į hostą kišk eurus. Nes taip ir liksi nekaltas toliau su tuo SA-MP.

(redaguota)

Tai pala pala , sakai kad pasieket 103 rekorda, dabar servas tusčias , tai reiškias tie 103 "žaidejai" buvo botai ? :D Beja rekordas tikras aš pats dalyvavau , u tu toliau gali "gaivinti" savo mire projekta :D

Redaguota , nario TurboCat

Vaikai galvokit ką galvoje bet patys pamatysit kaip viskas pasikeis su laiku. Aš nesakau kad su mano projektu bet su visais projektais. Net ir populiariais. Labai giliai internete yra vienas dalykas kuri žino ne daugelis žmonių bet su laiku pradės kilti greičiau į viešuma ir tada gali viskas pasibaigti su gta samp.

Vaikai galvokit ką galvoje bet patys pamatysit kaip viskas pasikeis su laiku. Aš nesakau kad su mano projektu bet su visais projektais. Net ir populiariais. Labai giliai internete yra vienas dalykas kuri žino ne daugelis žmonių bet su laiku pradės kilti greičiau į viešuma ir tada gali viskas pasibaigti su gta samp.

eik žiurėk savo ir mažiau rūpinkis ;]

Mafijos_Tevas xDDDDDDDDDDD Apgailėtina kai vaikai kopijuoja nick'us

Na ka padarysi , vaikams visada norysi atrodyti kiečiau , ir naduoti ižymus nick'us :D

WOW ir kas čia per dalykas ? Žinai kad žmones gali žaisti daugiau nei 1 žaiduma ? Todel jia atsiras koks game , galima bus žaisti ir ji ir samp .. Na tau šito nesuprasti ..

(redaguota)

Na ka padarysi , vaikams visada norysi atrodyti kiečiau , ir naduoti ižymus nick'us :D

WOW ir kas čia per dalykas ? Žinai kad žmones gali žaisti daugiau nei 1 žaiduma ? Todel jia atsiras koks game , galima bus žaisti ir ji ir samp .. Na tau šito nesuprasti ..

tenais parasyta ne dėl naujo žaidimo o dėl viso likimo samp kas su juo pasidarys

Redaguota , nario raketa

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3937 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...