Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3600 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Žmogus turi problemų, pats kartais nesupranta kaip nusikalba. Tikriausiai dvylikametis arba didžiausias profkinis. Kviečia, siūlo, apsimeta, kad žino, ko ne žino..

[15:47:06] .Rytis!: Huh?
[15:47:44] Quattro': Na norėčiau prisidėt prie tavo projėkto
[15:48:30] .Rytis!: Role-Play moki?
[15:48:49] Quattro': Taip, buvau kažkada net ir savininkas , gal prieš 2-4 metus
[15:48:57] Quattro': Su draugu turėjom rp projekta
[15:49:35] .Rytis!: Kas yra metagame?
[15:49:49] .Rytis!: kas tavo nuomonė tai yra?
[15:50:21] Quattro': biški palauk dabar
[15:50:26] Quattro': Man gali padėti
[15:50:27] Quattro': ?
[15:50:31] Quattro': Susitvarkyt gta
[15:50:42] Quattro': nein delete
[15:50:51] .Rytis!: Oi ne, netinki. Role-Play nemoki tai nėra GRP ar RPG, man tikrai netiksi. Sėkmės kitur.
[15:51:40] Quattro': iš kur žinai jog nemoku?
[15:51:48] Quattro': Jai aš nieko neparašiau kas ką reiškia :?
[15:51:51] .Rytis!: Iš kart matau.
[15:52:02] .Rytis!: Internete neieškok, iš kart atskirsiu.
[15:52:39] Quattro': Aš dabar gta tvarkausi jai ką
[15:52:47] Quattro': Ir gali nepist proto
[15:53:10] Quattro': Nenori nereikia. Bučiau parėmęs projektą. na bet nenori tai *Myliu SuperGames.lt* man.
[15:53:19] .Rytis!: Ne, nereikia.
[15:53:21] .Rytis!: Nemoki RP, netinki.
[15:53:33] Quattro': Nežinai nekalbėk
[15:53:36] Quattro': Davai
[15:53:38] .Rytis!: Aš iš kart matau.
[15:53:44] .Rytis!: Tu net nesuvoki kas tai yra
[15:56:29] Quattro': ai *Myliu SuperGames.lt* man
[15:56:40] Quattro': su unloker reik gta delete?

[15:57:55] .Rytis!: Kaip džiaugiuosi, kad tavęs nepaimiau, nerašyk man, būčiau dar vaiką kažkokį pasiemęs kuris skelbiasi, kad RP moka, nors nifiga.
[15:58:24] Quattro': Vaikas?
[15:58:26] Quattro': Aš?
[15:58:41] .Rytis!: Kokia reakcija.
[15:58:43] Quattro': Bent žinai kiek man metų?
[15:59:08] .Rytis!: Rašyti aplamai nemoki, minčių dėstymas keistas, na nemanau, kad tau daugiau nei 15 m.
[15:59:13] Quattro': Už tave tikrai daugiau. Mandrus tik per ,,skype'' sutinki gatvej tyli galva nuleide ir tiek,
[15:59:23] Quattro': Man 18
[15:59:39] .Rytis!:
[15:59:39] .Rytis!:
[15:59:40] .Rytis!:
[16:04:17] .Rytis!: Nu tikrai vaikas, bandantys apsimesti  vyresniu "vyreliu". Nerašyk man daugiau sau gėda tik darai.
[16:04:35] .Rytis!: Keliems numečiau tai juokiasi iš tavęs susirietę.
[16:05:08] Quattro': Gal tu geriau byrka pažiaumok atsigulęs į golfo galinę sėdyne? :?
[16:05:42] .Rytis!: Koks nesveikas žmogus ne tik, kad vaikas, bet ir apie bybius galvoja, ahh profkinis. (mm)
[16:10:40] .Rytis!: Eisiu į SG įmest chatus, kad kitų tokių neimtų.
[16:12:13] Quattro': Sėkmės
[16:12:19] .Rytis!: Ačiū.
[16:12:29] .Rytis!: Iš kokio tu miesto?
[16:12:45] Quattro': Pasvalys-Vilnius-Kaunas
[16:12:55] Quattro': Įvairiai būnų vasara
[16:13:38] Quattro': tu?
[16:13:38] .Rytis!: Tada norėčiau pasiūlyti- apsilankyti pas psichologą Pasvalio mieste. Padės išspręsti įvairias problemas tavo amžiuje, kiek tau 12?  http://www.info.lt/paieska/psichologas/Pasvalys
[16:13:47] Quattro': 18
[16:13:53] Quattro': Ai gerai nespank
[16:13:58] Quattro': Atmazini ;D
[16:14:07] Quattro': Gaila man tavęs sory
[16:14:12] Quattro': Tad nieko nesakysiu
[16:14:13] .Rytis!: :D
[16:14:25] Quattro': Ir ypač gaila tavo tėvų, kad toki invalida pagimdė
[16:15:23] .Rytis!: Tokiais žodžiais nesišvaistyk. Nesu aš invalidas, ne kaip tu. Esi tiek iš fizinės, tiek iš protinės būsenos- tikriausiai invalidas. Ir man gaila tavo tėvų, kad tokį pagimdė, kuris atsimazina, meluoja savo amžių ir visą kitą. Eik apie bybius toliau galvot, ir tiesa.. pasigydyk.

• ,

Norėjau parduoti jam Counter-Strike Global offensive bet vos negavo nemokamai kai supratau iš jo rašto 

Ką če svaigsti kosmonaute ? : DDD Net CSGO nelošiu nevykeli tu xddddd

Kaip tu gali eit į projektus, jeigu net nesupranti kai apie tave temą sukuria :D Gi ant tavęs čia varo, beviltiška jaučiu čia tau kažką aiškint.

Tiesiog man neidomu, ir net nejamu į galva. VISI VISI kieti tik už ,,klaviaturos'' sutinki gatvej, net net į akys neiždristu pažėt, Ir net nežinau ką čia su tokiais daryt xddd mūšt gaila, dar tėveliam pasiskus, kuliuotis ir neverta nes tokių debilų perkalbint neimanoma, lyg radija gros gros, tik čia šnekės ir šnekės, toks jausmas jog jie visados teisus ;D . peace

Matosi juk, kad jis yra vaikas, vaidinantis *Myliu SuperGames.lt** ką :soka:

Už tave vyresnis turbut 3 metais ^^

Žmogau... Gal tu pasigydyk Pasvalio psichiatrinei..

Gal tu pap*sk bėganče? :?

Kaip ir matot- dvylikamečiai vaikai dar neskaito labai puikiai tokie kaip Quattro. Vaikuti, gi čia apie tave kalbama. :lol: Iš kitų SG nickų mėto taškus ir tikisi, kad tai ką padarys.

16-metis vadina kitus vaikus nors pats yra vaikas :? Įdomu :DD

(redaguota)

Tiesiog man neidomu, ir net nejamu į galva. VISI VISI kieti tik už ,,klaviaturos'' sutinki gatvej, net net į akys neiždristu pažėt, Ir net nežinau ką čia su tokiais daryt xddd mūšt gaila, dar tėveliam pasiskus, kuliuotis ir neverta nes tokių debilų perkalbint neimanoma, lyg radija gros gros, tik čia šnekės ir šnekės, toks jausmas jog jie visados teisus ;D . peace

Šešiolikmetis tai šešiolikmetis, bet tas šešiolikmėtis vyresnis už tave visapusiškai. :D Pamatyčiau į akys ir pasakyčiau, ko man čia bijot, iš savo patirties nekalbėk.

Redaguota , nario .Rytis!

Tave pirmesni užleidžiu papisti bėgančia :)

// Intel i5-4690 // 8GB RAM // nVidia GTX 760 (MSI) // 1TB HDD // 600W PFC // Windows 10 //

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3600 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...