Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3989 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

logo.png

Sveiki, pristatau jums būda kaip iš mažai pasidaryt daug ! Tai visiems gerai žinoma svetainė csgodices.com bei jos principas tačiau atradau nauju galimybių.

Būtinau naudokite modą:

Skaičius iki 5000

Kokia mano taktika? Niekuomet nelošiu su daug, taigi visuomet ridenu tik  20coins, jei iškrenta 2 lost aš  darau 2x, jei dar lost, darau 3x, jei dar lost. Išeinu iš svetainės ir palaukiu 5 minutes. Jei matote , kad turite 3 laimėjimus iš eilės žinokite 4 tikriausiai bus pralaimėtas. Matote 4x lost ir galvojate viskas all-in? ne to nedarykite sistema tik supratus ai all-in iš karto pralaimėsite. Aš nemėgstu tu sistemų, geriausias variantas lošt su 20coins visuomet ir tiek ir tikrai bus  + , per 5 minutes iš 500coins pakilau į 1000coins be sistemos, tačiau panaudojau sistema ir tuomet dar labiau pakilau. Bet kaip sakant nori saugiau naudok su 20coins, nerizkuok daugiau nei 100coins.

Mano uždirbti skinai!.

http://prntscr.com/84vjck

Išbandykite mano sistema čia csgodices.com

Redaguota , nario Zender

Šitas būdas turėtu veikti, nes greičiausiai jog tinklapis neišsaugo tavo statymų ir tinklapio perkrovimas turėtu suveikti. Ačiū už pasiūlymą, reikės pameginti. Pats esu išsilošęs iki 5k taškų ir tuomet viską tenka pralaimėti, nes sistema duoda 10 pralaimėjimu iš eilės.

Man taip yra buve, kad lošiau su 100k coins , ir buvo 11 pralaimėjimu sakau viskas all-in nu ir ką 12 pralaimėjimu buvo :), tai pradėjau su 20coins lošt, geriau 2 centus prapisti negu 100eurų.

Nei karto nedėjau, perkroviau puslapius viską laukiau anyway lose rašo... bandžiau dėt 20 20 prapisau 2x dėjau 40 anyway lost

Taigi bus ar taip ar taip, svarbu suprasti kada dėt daug. Pvž aš šiandien draugui norėjau įrodyt ,kad veikia iš iš 3k coins, į 22k coins. Poto įrodžiau kaip prapisti, ir dėjau iškart po 200, ir iškart 21lost 1 win ir 17lost :) Reikia tiesiog suprasti.

zender su šita sistema darei?

Taškus aš uždirbu net neperkraudamas, nes žinau ką darau. Svarbiausia aš nededu daug max 200coins, žaidžiu su 20coins, nes žinau, kad pralaimėjimu bus mažiau nei laimėjimu, ir išeisiu į  + , radęs , 2 raplaimėjimus padvigubinu, jei būna 3 lost, aš tiesiog skipinu, nes dažniausiai prasisdeda pralaimėjimu eiga. Matai ,kad vis laimi ir laimi? nedvigubinkk nes iškart bus lost.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3989 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...