Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Prašimas Forūmo Moderatoriams Nuimti Man Du Atsiliepimus iš Castello

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3991 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Štai skype tekstas:

Link: http://imgur.com/FpcOj0V,UiHLZT1,Fy8kPlQ,Klkn43U,2AsXt6g,7fakZVZ,H5Z1sd6,TYUP3R8,CDFWbD9

Irodimai kad aš jam juos išsiunčiau jei kam to reikės :D:

Link: http://imgur.com/ikEpLzg,bnHtwgi

psyhinis ruonis tas castelis :/

Ir po biški atsiranda Castelio vaikučiai iš po žėmiu kurie delioja -rep  ;/

Na už 200 Euru jis gavo PayDay ta gifta :) viskas sekmingai būvo ivydyta ar ne taip : ?

Redaguota , nario #Runcikas`

MineCraft

Tu žmogui nepasakei ,kad būtina turėt Pay Day 2, tu ji apgavai jis liko be žaidimo ir be f. eurų, niekas tau ir neturėtu nuimti, čia tas pats kaip pardavinėti cardintus ,nes žmogus negauna žaidimo. 

Agirdi Snargli ka tu čia svaigsti ?

Aš jam parašiau ,ka parduodu aiškiai neprimetinėk tu čia lohelio kažkokio, viskas tvarkingai būvo gavo jis ta gifta ir t.t.

MineCraft

(redaguota)

Agirdi Snargli ka tu čia svaigsti ?

Aš jam parašiau ,ka parduodu aiškiai neprimetinėk tu čia lohelio kažkokio, viskas tvarkingai būvo gavo jis ta gifta ir t.t.

Pvž: parduodu cardinta tau gifta ,bet tu apie tai nežinai, gaunu pinigus po laiko tu prarandi game ,o aš tau atsakau " Oj srr nepasakiau ,kad giftas cardintas, pats kaltas :) " Tada jei tau nuims tada visiems žmonėms kurie cardintus pardavinėjo turėtu nuimti ,nes beveik tą patį sutuacija.... 

EDIT: pats kaip vaikas elgiesi, sakau tiesa ,o -rep mėtai taip tik teikdamas ,kad apgavai :) 

Redaguota , nario Katinukas'
(redaguota)

Pvž: parduodu cardinta tau gifta ,bet tu apie tai nežinai, gaunu pinigus po laiko tu prarandi game ,o aš tau atsakau " Oj srr nepasakiau ,kad giftas cardintas, pats kaltas :) " Tada jei tau nuims tada visiems žmonėms kurie cardintus pardavinėjo turėtu nuimti ,nes beveik tą patį sutuacija.... 

EDIT: pats kaip vaikas elgiesi, sakau tiesa ,o -rep mėtai taip tik teikdamas ,kad apgavai :)

Na vaikas esi tu ,kad mėtai rep be reikalo žn ,kad esi to psyhinio Draugelis jei galima taip išsireikšti. Aš nepardaviau cardinto tu bent ta suvoki ??? Aš nesuprantu ka tu čia bandai pėzėti vaike ;D

Redaguota , nario .lukonic`
Oi, ne čia :D (nieko)

MineCraft

Na vaikas esi tu ,kad mėtai rep be reikalo žn ,kad esi to psyhinio Draugelis jei galima taip išsireikšti. Aš nepardaviau cardinto tu bent ta suvoki ??? Aš nesuprantu ka tu čia bandai pėzėti vaike ;D

Vaikas kitus vaikais vadina ^.^ Tai kas ,kad ne cardintas? Tu nesuteikei informacijos ,kad būtina turėti "pay day 2". Neaiškinsiu ,nes matau vistiek nesuprasi ,kad apgavai :) Ate kai užaugsi suprasi :) 

(redaguota)

Vaikas kitus vaikais vadina ^.^ Tai kas ,kad ne cardintas? Tu nesuteikei informacijos ,kad būtina turėti "pay day 2". Neaiškinsiu ,nes matau vistiek nesuprasi ,kad apgavai :) Ate kai užaugsi suprasi :)

Agirdi padla ka tu čia svaigsti tu bent jau perskaitei tėma ? Jei ne tai von *Myliu SuperGames.lt* kiaušė.

Redaguota , nario .lukonic`
Narys įspėtas. 1.1

MineCraft

Bet gi skypėj aiškiai parašyta „Payday 2: The diamond heist“ o tai yra žaidimo DLC. Ir taip aišku, kad reikės originalaus žaidimo, norint žaisti, tuo labiau, kad tai parašyta pačiam Steam puslapį „This content requires the base game PAYDAY 2 on Steam in order to play.“. Manau čia jau pačio Castello problema, kad visiškai nežiūri/nežino ką perka. Juk Runcikas nemelavo, jis nesakė, nei, kad čia originalus žaidimas, nei, kad galėsi žaisti. Dar netgi liepė pažiūrėti kainą, o pažiūrint kainą galimėjo pamatyti, kad čia DLC. Tada tokiu pačiu būdų, sakykim pardavęs kam nors CS:GO galiu gauti neigiamą atsiliepimą, nepranešęs kokie yra šio žaidimo sisteminiai reikalavimai? 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3991 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...