Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Public / bawux.us.lt


depresija

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3187 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki forumo lankytojai, temos skaitytojai. Šioje temoje norėčiau pateikti šiek tiek informacijos apie bawux public modo serverį. 

 

Taigi, apie patį serverį nėra jokių papildomų anti-cheatų(mano manymu jie tik naudoja serverių sąnaudas ir aptinka tik mažą procentų dalį čytų), kaip ir visur yra AMXBans, sms sistema, keletas pluginų: auto demo recorderis, snapshot, gag, atnaujinti stats (statsx shell), vip pluginas, ir galų gale Ultimate Sounds, atnaujinti pačio manęs. Buvo išimta didelė dalis senųjų ultimate sounds kill streakų, ir pakeista kitais(lietuvio hleV QS soundais). Viskas atnaujinta taip, kad jeigu jūs žaidžiate kitame serveryje ir prisijungus pas mus jums nepakeistų į mūsų kill streak soundus. Jūsų sound direktorijoje bus sukuriamas naujas aplankas pavadinimu 'bawux' kuriame bus saugomi mūsų serverio soundai. Yra įdėta keletas naujų žemėlapių css_mirage, de_train_mirror_beta2, de_eldorado, žemėlapių sąrašas nėra labai didelis, kitą dalį žemėlapių sudaro tokie mapai kaip cs_max, de_dust2_2x2, nuke2x2 ir t.t(visada galite siūlyti naujus žemėlapius).

 

Kiekvienas atėjęs į serverį gaus nemokamą VIP, plačiau ką gauna VIP: http://bawux.us.lt/sms/index.php?p=ovip

 

Manau dauguma klaus (o gal ir iškart nuvertins serverį dėl to, nes kol kas neturime domeno) kodėl neturime domeno?  Jo nėra ne dėl to, nes trūksta lėšų ar pnš. o todėl, nes tiesiog gavosi tokia durna situacija, kad turėjau išvažiuoti į kaimą ir nepasiėmiau banko kodų. Domenas bus, kai aš būsiu namie. Prašau nekomentuoti, nieko apie tai kodėl nėra domeno, nes aš ką tik viską paaiškinau. Ačiū už supratingumą.

 

Pats serveris šiuo metu yra užrakintas, bet rytoj per pietus (gali būti nuo 14,16 valandos) bus atrakintas ir jūs mielieji galėsite išmėginti serverį.

 

b_560_95_1.png

185.80.129.36:27015

 

 

"Forumas": http://bawux.us.lt

Žmonių turinčių idėjų laukiu PM

Redaguota , nario grend3r
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3187 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...