Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3974 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveikas.

Jeigu jau atėjai, tai būk geras, ir paskaityk.

Galbūt čia jumis raginti sportuoti beprasmiška, bet verta pabandyti, gi negausiu per galvą. 

Taigi, tu vis galvoji pradėti sportuoti, per kūno kultūros pamoką, ar darbę, kažką nesugebėjai padaryti kur reikėjo jėgos, ir sakai vis pradėsiu ir pradėsiu sportuoti. Bet niekaip tu nepradedi. O gi kodėl? Atsakymas labai paprastas, pas tavęs nėra motyvacijos! Tavo motyvaciją sugėrė, tas prakeiktas kompiuteris, tu negali nuo jo atsitraukti (žinoma, nevisi), vis sakai savo galvoje, 'Ai kita karta, dar laiko yra'. Bet kodėl gi nepadarius, dabar 20 atsispaudimų, ir taip kiekviena diena? Gal ir bandiai kažką daryti, bet nematiai rezultatų. Galvoji tau per porą savaičių kažkas bus? Nejuokauk, jeigu nori, kad greičiau viskas vyktų, tu turi sportuoti kaip žvėris. Kaip yra patarlė "Norint tapti žvėrimi - treniruokis kaip žvėris". Kaip aš manau, tu dabar skaitai tą postą, ir tau visiškai p* na normalu, nes niekas tavęs neprivers sportuoti, nei tėvai. Tave gali priversti sportuoti tik "GĖDA" (jeigu jau l. nenori). 

Kai per TV(ar real.) matai prie jūros ar kurnors "užsikačialinusį baxūrą" galvoji: "O kai aš toks norėčiau būti". Mažiau reikia kalbėti, daugiau daryti. Duodu galvą nukirsti, kad čia visi esat sakę "Kai norėčiau šitą mergą pap*sti" - pvž: 1 2 3 4. Tokią "pakabint" jau jums reiktų atrodyti šitaip. Graži merga - gražus baxūras. 

Čia tik taip pvz. Šiaip, į klubą eidamas, kaip čia pasakius kai esi "Skinny" - nelabai kas į tavę žiūrės (Iš mergų), bet jeigu tu pakočevęs, turi gerą formą, tai dėmesio gausi, nebijok, kvies tave šokti, žinau šis sakinys gerai skamba jūsų mintyse, bet žinai ką reikia daryti. Taip, pinigai visagaliai. Bet kas iš to, jeigu tu atrodai šitaip, ir turi pinigų dafigą, na taip, turėsi kokią mergą, bet kas iš to, kad nebūs divpusės meilės? Galvoji čia pakaišiosi ir bus gerai? Nyxuje, taip tik skamba, išnaudos jumis kai uodas žmogų.  Pvz, nebūtų fainą kelti savo "Sportiškas" foto į facebook, gauti didelių like'ų? Gauti sms nuo mergų? Žinau, tai afigienas jausmas. Bet reikia tik sportuoti. (apie pinigus nekalbama dabar). Toks kai Ronaldo, yra molis, inpalntus įsidėjas. Taigi einu link pabaigos.

Dabar tu man pasakyk, ar sunku tau pasitaupyti pinigų ant kokio hantelio? Ten nepirsku tų CS:GO žaidimų ir pnš, kur gali nusipirkti HANTELĮ, gali pasportuoti, įgauni formą. Kiekvieną dieną padaryti po 20 atsispaudimų, atsilenkimų. Diena po dienos, ir jau kažkas bus, tada gali eiti į sporto salę, sportuoti rimčiau. Tada perki papildus, tampi tvritas, bei sexovas. Tada tu mldc. Dabar įsivaizduok, stovi NORFOJE, ir šalia tavęs stovi MAROZAI, o tu flegma kažkoks, jie iškart iš tavęs išsipisinės, bet jeigu tu matos pakačialinęs, ar jau žinomas kačialkėje, jie tave paliks ramybėje, ar net kvies į kompaniją, bet kas svarbiausia tu būsi SVEIKAS.

Va, 50 priežačių tau, kodėl verta sportuoti:

1. Sportas pakelia nuotaiką
  2. Pakelia tiek fizines, tiek protines mokymosi galimybes
  3. Kelia pasitikėjimą savimi
  4. Padeda išlaikyti pakankamą protinį aktyvumą
  5. Jūsų kūnas tampa stipresnis ir ištvermingesnis
  6. Pakils jūsų mentalitetas
  7. Imuninė sistema tampa atsparesnė
  8. Sumažina stresą
  9. Tapsite laimingesnis
  10. Atrodysite jaunesnis
  11. Oda taps sveikesnė
  12. Miegas bus gilesnis ir ramesnis
  13. Padės išvengti smūgių
  14. Sąnariai taps tvirtesni
  15. Raumenys bus stipresni
  16. Sumažins nerimą
  17. Pagerės atmintis
  18. Padės kontroliuoti priklausomybes
  19. Tapsite produktyvesni
  20. Tapsite labiau kūrybingas
  21. Jūsų kūnas įgauna formą
  22. Padidės pasitikėjimas savo jėgomis
  23. Būsite labiau susikoncentravę
  24. Pakeisite valgymo įpročius
  25. Prailginsite savo gyvenimo trukmę
  26. Kaulai taps stipresni
  27. Sustiprės širdis
  28. Laikysena taps stabilesnė
  29. Nebebus šalančių galūnių
  30. Pakels apetitą
  31. Sumažins cholesterolio lygį
  32. Sumažins vėžio riziką
  33. Sumažins kraujospūdį
  34. Sumažins diabeto riziką
  35. Prevencija nuo silpnaprotystės požymių
  36. Sumažins nugaros skausmus
  37. Sumažins osteoporozės riziką
  38. Sumažins depresijos jausmą
  39. Apsisaugosite nuo raumenų atrofijos
  40. Būsite energingesni
  41. Pamatę rezultatus pasijusite dar geriau
  42. Padidins atsparumą skausmui
  43. Pagerės koordinacija ir balansas
  44. Kūnas greičiau paskirstys deguonį po kūną
  45. Geriau sutelksite dėmesį į vieną veiklą
  46. Atsiras savikontrolė
  47. Sumažins nuovargį
  48. Pakels lytinio gyvenimo kokybę ir pasitenkinimą savimi
  49. Gyvenimas tamps įdomesnis
  50. Sportas pakels bendrą gyvenimo kokybę

Taigi pagalvok biškį, čia, ką rašiau, gal sužadino tavo jausmus ?.

Štai, dar kaip išsaugoti MOTYVACIJA:

Nusistatykite aiškius tikslus

Kai nusprendžiate sportuoti, nusistatykite realistiškus tikslus. Jeigu dabar Jums neužtenka kvapo užlipti laiptais iki savo buto, kodėl svajojate apie maratono bėgimą arba kopimą į Everestą? Žinoma, didelės svajonės turėjimas taip pat motyvuoja, tačiau tą ilgą kelią turėtumėte išskaidyti į tarpines stoteles, kurių ir sieksite. Jeigu pirminis tikslas yra nepasiekiamas per artimiausius kelis mėnesius – pasmerkiate save nesėkmei ir pasidavimui.

Nuspręskite sumažinti drabužius vienu dydžiu arba užlipti į penktą aukštą nepradedant gaudyti kvapo – karas dėl tobulos figūros yra sudarytas iš daugybės mūšių, kurių įveikimui sugaišite mažiausiai kelerius metus.

Klausykitės muzikos

Pamenate tuos per kūną einančius šiurpuliukus, kai žiūrėjote filmą „Rokis“? Niekas negali paaiškinti tokio muzikos poveikio, tačiau jis neabejotinai skatina adrenalino gamybą ir sukoncentruoja visas mintis tik į pergalės siekimą.

Šiuolaikinės technologijos leidžia muziką nešiotis su savimi ir tam nebereikia didelių muzikos grotuvų. Užtenka telefono, prie rankos tvirtinamo dėkliuko ir galėsite klausytis muzikos net bėgiodami per lietų. Tik pasirinkite ne rudeninę depresiją skatinančią simfoniją, o garso takelius, kurie privers pulsuoti raumenis.

Būkite lankstus

Žinoma, turėti galimybę treniruotis kiekvieną kartą tuo pačiu metu yra tiesiog nuostabu. Tačiau jei pramiegojote ir nespėjote ryte padaryti mankštos, nesijaudinkite – viską spėsite ir po darbo.

Svarbiausia, jog Jūsų užimtoje dienotvarkėje apskritai atsiranda laiko sportui. Vos tik ištaikę laisvą minutėlę, šokite į sportinius batelius ir pradėkite lieti prakaitą! Kai kurie netgi sugeba sportuoti per pietų pertrauką, o dar kiti renkasi vėliausią laiką prieš pat sporto klubų uždarymą, kai juose būna mažai žmonių.

Klausykite savo organizmo ir pasirinkite sau tinkamiausią laiką.

Išmokite sau atleisti

Nepradėkite savęs kaltinti dėl vienos ar dviejų praleistų treniruočių. Galbūt buvote pavargę, dirbote, sirgote… Visi mes esame žmonės ir turime svarbesnių poreikių, nei sportas.

Tačiau vos tik atsiradus galimybei grįžkite prie ankstesnio gyvenimo ritmo. Bauskite save didesniu fiziniu krūviu, o ne pyragėlio valgymu. Kūnas labai greitai prisimins treniruotes ir sugrįš į lygį, kurį jau buvote pasiekę sunkiu savo darbu.

Visi šie patarimai priklauso tik nuo vieno faktoriaus – Jūsų. Tik Jūs galite lemti savo ateitį, kūno linijas, sveikatą, grožį… Nekaltinkite greito maisto restoranų, jog jie yra taip arti namų ir gamina tokį skanų maistą. Žinokite, jog galite viską ir Everesto viršūnė taps pasiekiama ranka!

Na ir dar biški:

576868_10151006978275625_255626937_n.jpg

summer_progress_june.jpg

2012-07-workout-progress.jpg

Mano favorite video:

Taigi:

Užmik su svajone - atsibusk su tikslu

Būtų malonu jog paspaustum like ant puslapio

https://www.facebook.com/profile.php?id=451985981648039&ref=ts&fref=ts

Ten galite įsigyti įvarių papildų, tiek vyrams tiek moterims, bei gausite įvarių straispnių.

Ačiū už dėmesį!

Redaguota , nario Саша Белый
Narys ispetas : Kuriant temas rašyti aiškius temos pavadinimus, pavadinimas turi atspindėti temos turinį (nevartokite jokių "help, padėkite, šitas geras" ir panašiai). Taip pat prieš kuriant naują temą paieškokite per paiešką ar ja

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

Kiek supratau iš šitos temos turinio, verta sportuot tik dėl panų dėmesio ir dėl laikų feisbuke? Nes vien kalbi tik apie tai. Pats sportuoju kiekvieną dieną kai tik randu laiko, nesivarginu dėl kalorijų, sportuoju namų salygomis, ar stadijone ant turniko, sportuoju savo malonumui, o ne tam, kaip minėjai savo tekste, kad susirast gražią paną ar dėl laikų feisbuke. Gali ir nesportuot, jei nebūsi kvailas, bei ryžtingas - rasi tą mylimą žmogų, kuris mylės tave, kad ir koks bebūtum. 

Empty your mind, enter the void.

7118fc3fb2ff59a77e24e7d1f9c38f3e530.gif

(redaguota)

Oho kaip "MOTYVUOTAI" tu čia kalbi... Šaunuolis tik dėl to, kad stengeisi ir rašei, o daugiau - NIEKO!

1. Tu pats bent sportuoji?

2. Motyvuok savimi, o ne kitais

3. Rodyk savo rezultatus, o ne kažkokių juodukų ar šiaip, kurie sportuoja jau ne vienus ir ne kelis metus.

4. Kalbomis mažai pasieksi sporte ir mažai įkvėpsi kiti, nes jei nenorės pats žmogus, jo nieks neprivers.

5. Skaityti net nesinori, nes rašyti - NEMOKI.
6. Tau reikia gal "motyvacijos" temą sukurti pavadinimu " Motyvuoju išmokti lietuvių kalbą"!

Aplamai, manai reikia sportuoti tik dėl draugų? Arba panų? Esi apgailėtinas jei taip manai. Asmeniškai aš sportuoju, kad būčiau stipresnis dėl SAVĘS, ir kad jausčiausi geriau/gyviau. Kad galėčiau apsiginti gatvėje ir t.t Žodžiu, tema sukurta be reikalo. Net neskaičiau iki galo, BOOORING :)

Redaguota , nario Rockis

giphy.gif

Kiek supratau iš šitos temos turinio, verta sportuot tik dėl panų dėmesio ir dėl laikų feisbuke? Nes vien kalbi tik apie tai. Pats sportuoju kiekvieną dieną kai tik randu laiko, nesivarginu dėl kalorijų, sportuoju namų salygomis, ar stadijone ant turniko, sportuoju savo malonumui, o ne tam, kaip minėjai savo tekste, kad susirast gražią paną ar dėl laikų feisbuke. Gali ir nesportuot, jei nebūsi kvailas, bei ryžtingas - rasi tą mylimą žmogų, kuris mylės tave, kad ir koks bebūtum. 

Ne vien. Bet verta sportuoti del to. Sportavimas, del gyvenimo kokybes.

Oho kaip "MOTYVUOTAI" tu čia kalbi... Šaunuolis tik dėl to, kad stengeisi ir rašei, o daugiau - NIEKO!

1. Tu pats bent sportuoji?

2. Motyvuok savimi, o ne kitais

3. Rodyk savo rezultatus, o ne kažkokių juodukų ar šiaip, kurie sportuoja jau ne vienus ir ne kelis metus.

4. Kalbomis mažai pasieksi sporte ir mažai įkvėpsi kiti, nes jei nenorės pats žmogus, jo nieks neprivers.

5. Skaityti net nesinori, nes rašyti - NEMOKI.

6. Tau reikia gal "motyvacijos" temą sukurti pavadinimu " Motyvuoju išmokti lietuvių kalbą"!

Aplamai, manai reikia sportuoti tik dėl draugų? Arba panų? Esi apgailėtinas jei taip manai. Asmeniškai aš sportuoju, kad būčiau stipresnis dėl SAVĘS, ir kad jausčiausi geriau/gyviau. Kad galėčiau apsiginti gatvėje ir t.t Žodžiu, tema sukurta be reikalo. Net neskaičiau iki galo, BOOORING :)

Tingiu atsakyti i viska. Bet, as ta Lietuviu kalba sunkiai jau ir kalbu :D Nes vien angliskai reikia kalbeti, tad sorry lietuviu k. mokytoja. 

kaityti net nesinori, nes rašyti - NEMOKI. - prabilo pats taisyklingiausias 

ir taip, as sportuoju, tik kelsiu savo rezultatus, kai galima i ka paziureti.

Nors normalu, tu visur randi kur prisipisti

Matai, jus sakot del mergu, jus nedaskaitot ka rasiau, ir ta pati sakot.

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

(redaguota)

Aš asmeniškai manau ,kad papildai skirti žmogui kuris dirba sunku darbą(statybuose ir pnš) + sportuoja , na man tik 12m. šeip tai viska darau dėl to ,kad neturiu ką veikti ,o ne dėl panų ir pnš :) Spaudžiu rep ,nes dabar paskaitęs viska, noriu daugiau sportuoti ir sportuoti :) O kiek pats sportuoji? Įdomu šeip :)

Redaguota , nario Katinukas'
(redaguota)

Ką tu čia motyvuoji? Bent mane tai motyvuoji tik pasipi*davuoti iš tavęs.

• Yra merginų (ir nemažai), kurių visiškai nedomina tavo statusas, pinigai ar tavo presas.
  • Tu ni*ja čia ne motyvuoji.
  • Čia iš viso ne motyvacija, o deshova chemijos reklama.
  • Yra žmonių, kurių nedomina kitų žmonių nuomonė. Pvz man visiškai p*, ką apie mane parduotuvėje sakys tavo vadinami marozai - ne man su jais gyventi.
Kai buvau mažas, lankiau lengvąją gimnastiką, lengvąją atletiką ir futbolą, lankiau todėl, kad man tai patikdavo, aš nebandžiau kažkam kažką tai įrodyti, ir tikrai niekada negalvojau apie tokį briedą, kuri parašei tu. Pats jau ilgą laiką nesportuoju, ir kol kas nesiruošiu. O ta sporto propaganda jau gerklėje stovi. Kiek galima? Koks tau sup*stas skirtumas ar kažkoks ūsuotas nolifer'is iš čia sportuos, motina Teresė? Redaguota , nario ES.^

ES.^ , va , tikrą tiesą pasakei. Nesivelsiu aš čia į diskusijas, bet gerb. temos kūrėjau, tu tokią pat temą parašyk į "kulturizmas.net" , ir tada man pasakysi, kaip tau sekėsi. Ten iš tavęs visi išsi***davos. Nes aš ir manau, kad tu jei ir sportuoji, tai tik dėl to, kad galėtum įsidėti nuotrauką į viešąją erdvę ir pasirodyti "co to ja" :)

giphy.gif

Nepasenusios, nes visiems yra kur tobulėti, ir siekti vis daugiau ir daugiau. Niekas čia tavęs nesmerkia, sukūrei tą temą tai viskas gerai. Tik pasakiau ką manau, o daugiau - nieko asmeniško

Aš asmeniškai manau ,kad papildai skirti žmogui kuris dirba sunku darbą(statybuose ir pnš) + sportuoja , na man tik 12m. šeip tai viska darau dėl to ,kad neturiu ką veikti ,o ne dėl panų ir pnš :) Spaudžiu rep ,nes dabar paskaitęs viska, noriu daugiau sportuoti ir sportuoti :) O kiek pats sportuoji? Įdomu šeip :)

3menesiai (rimciau)

ES.^ , va , tikrą tiesą pasakei. Nesivelsiu aš čia į diskusijas, bet gerb. temos kūrėjau, tu tokią pat temą parašyk į "kulturizmas.net" , ir tada man pasakysi, kaip tau sekėsi. Ten iš tavęs visi išsi***davos. Nes aš ir manau, kad tu jei ir sportuoji, tai tik dėl to, kad galėtum įsidėti nuotrauką į viešąją erdvę ir pasirodyti "co to ja" :)

Kulturizas.net - nekuriamos tokios temos, ten tik sportuojantys atejo ir yra straispniai proto bokstai :D Siaip man giliai p* ka jus manot, As sportuoju del:

• Savigynus
  • Isvaizda

Nenoriu daug plestis, bet visi sportuoja (80%) kad gerai atrodytu, ir gali bandyti neikti, bet vistiek. Bet ble, as tik daviau uzuomena, ir jau atrodo kad pasakau vo sportuok tik del mergu ir like, sakiau jog pvz, gerai jautiesi kai raso tau grazi merga, o jai, tik lietuviams ir prisipisineti prie visko... Aciu dieviui kad palikau ta knista sali, dar matai lietuvoje zole legalizuoti nori :D

3menesiai (rimciau)

Kulturizas.net - nekuriamos tokios temos, ten tik sportuojantys atejo ir yra straispniai proto bokstai :D Siaip man giliai p* ka jus manot, As sportuoju del:

• Savigynus
  • Isvaizda

Nenoriu daug plestis, bet visi sportuoja (80%) kad gerai atrodytu, ir gali bandyti neikti, bet vistiek. Bet ble, as tik daviau uzuomena, ir jau atrodo kad pasakau vo sportuok tik del mergu ir like, sakiau jog pvz, gerai jautiesi kai raso tau grazi merga, o jai, tik lietuviams ir prisipisineti prie visko... Aciu dieviui kad palikau ta knista sali, dar matai lietuvoje zole legalizuoti nori :D

Viskas labai puiku, sukūrei temą tai ok, nes vis dėlto čia tik žaidimų forumas ;] Čia pusė forumo narių yra 10-14 metų. Tad nemanau, kad jiems įdomu rimtesnės temos. O kalbant apie Lietuvą, tai taip, ji nusivažiavo, ir dar labiau važiuos jei bus visokių pridurkų kurie norės kenkti vieni kitiems ;) Ir matys šitam gyvenime tik SAVE. Bet čia irgi, mes juk NIEKO nepakeisim, tiesiog PADĖSIM jei išliksim normaliais. O jei pasiduosim kitų įtakai, viskas, iš kart žlugę. O apie tą žolės legalizavimą, tai aš PRIEŠ, nes ir taip pilna dalba***ų... Bet tema ne apie tai, tai ir nereikia diskutuoti.

giphy.gif

(redaguota)

"Duodu galvą nukirsti, kad čia visi esat sakę "Kai norėčiau šitą mergą pap*sti" - pvž: 1 2 3 4. Tokią "pakabint" jau jums reiktų atrodyti šitaip."
Tokios "barbes" vadinamos sliundriomis, nes jiems tik sekso ir reikia.

"Graži merga - gražus baxūras."
http://www.theblaze.com/wp-content/uploads/2012/03/obama_laughing.jpeg

"į klubą eidamas, kaip čia pasakius kai esi "Skinny" - nelabai kas į tavę žiūrės (Iš mergų)"
Jauciu tu net nebuves tame klube. O jeigu ir buves tai turbut prieidavai prie kiekvienos mergos ir sakydavai joms: nu zdarova paneles, zekit kiek raumenu snd priauginau, yo. Ir merginu reakcija: http://img.gawkerassets.com/img/17jhlwpv40puwpng/original.png

"Bet kas iš to, jeigu tu atrodai šitaip, ir turi pinigų dafigą, na taip, turėsi kokią mergą, bet kas iš to, kad nebūs divpusės meilės?"
Tu cia implikuoji, kad jeigu neturesi geros fizines kuno bukles, tai jau nebebus ir meiles?

"Pvz, nebūtų fainą kelti savo "Sportiškas" foto į facebook, gauti didelių like'ų? Gauti sms nuo mergų? Žinau, tai afigienas jausmas. Bet reikia tik sportuoti. (apie pinigus nekalbama dabar)."
Nieko afigieno nematau. Facebook trash tier tinklapis. Tai supratau, kad sportuoji del populiarumo ir like? Degeneracija.

"kur gali nusipirkti HANTELĮ, gali pasportuoti, įgauni formą."
Su hantelio pagalba turbut tapsiu Savicku is karto.

"Tada perki papildus, tampi tvritas, bei sexovas."
http://img.4plebs.org/boards/pol/image/1386/79/1386798027320.jpgJis perka papildus, kad gautu forma. Ir tu vadini save sportininku? Tu turbut juokauji.

"Dabar įsivaizduok, stovi NORFOJE, ir šalia tavęs stovi MAROZAI, o tu flegma kažkoks, jie iškart iš tavęs išsipisinės, bet jeigu tu matos pakačialinęs, ar jau žinomas kačialkėje, jie tave paliks ramybėje,"
O sis triukas praeis Maximoje? Ar butent marozai Norfoje turi but?

Conclusion: "negaliu pakabint merginos protu, todel rodysiu raumenys", "negaliu niekuo pasigirt pries draugus, todel rodysiu raumenys". Man cia daugiau sukele juoko, o ne motyvacijos. Skaitydamas susidare ispudis, kad skaitau ta tipine tinklapio reklama, kur kalbama apie viena zmogu (nors pavaizduoti du skirtingi asmenys) ir jo pokycius pries ir po kazkokiu specialiu tableciu vartojimo.

Redaguota , nario xOzer

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3974 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...