Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

[1.9x] Minecraft Faction Wars. | Atnaujinta 08.17.


Nexar`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3177 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

f77bb6008365efe09a461da30ad2af9f453.png

Serverio pavadinimas ir/arba projekto svetainės adresas: fcw.us.lt (Būsimas).
Adresas kuriuo galima pasiekti serverį - IP: Serveris kuriamas.
Serverio platforma: Spigot.
Serverio stilius: Raid.
Serverio prieinamumo (ONLINE MODE) rėžimas: Cracked.
Maksimalus žaidėjų skaičius: 60
Administracija, bei kontaktai: PofkeLTU (Povilas, 15 metų, SKP: blackhero.14)

4fd9a63bb2b57f5fce891d71937b32c0971.jpg

 

Protingas žmogus pasakys, jog kurti dar vieną Survival / PvP serverį yra beprasmiška, nes šiuo metu yra begalė veikiančių ir puikiai žinomų, populiarių konkurentų. Šis serveris bus kitoks, jame visas dėmesys bus sutelktas į frakcijų karus. 

 

Pirmą kartą prisijungęs į serverį būsite pasveikintas bei nukeltas į naujokų salę. Šioje salėje turėsite pasirinkti savo klasę, jų bus 3 (Archer, Soldier, Sourceman). Išsirinkęs klasę turėsite rašyti komandą */warp spawn ir galėsite pradėti žaidimą. Atsirasite spawne be jokių daigtų, tik su išgyvenimo knyga rankoje. Jeigu ją pamesite betkada galėsite pasidaryti naują įdedant item *crafting table į betkurį gaminimo slotą. Jeigu norėsite statyti, turėsite pereiti visą spawn, karų zoną ir tuomet išeisite į paprastą pasaulį. Deje, kol neturėsite savo frakcijos apsaugoti namo nuo kitų žaidėjų rankos negalėsite. Ar jums pavyks susirasti frakciją priklausys nuo jūsų gebėjimų žaisti, bei beabejo nuo pasirinktos klasės. Frakcijai bus reikalingi visų trijų klasių žaidėjai, nes kiekvienas jų turės specialių sugebėjimų. Archer klasės atstovas galės gaminti stebuklingas *1.9 versijos strėles, o Soldier galės gaminti šarvus ir kardą iš deimanto. Sourceman turės geriausias galimybes kasinėti bei rinkti kitus resursus, jo darbas bus aprūpinti frakciją, o nereikalingas medžiagas parduoti savo sukurtoje parduotuvėje. Frakcijų veiklą prižiūrės 2 frakcijų prižiūrėtojai, šie asmenys galės sunaikinti frakciją jeigu jos nariai nusiženginės taisyklėms. Frakcija gali būti sunaikinta dėl netvarkingo / negražaus */f home arba dėl neaktyvumo, čytų naudojimo bei kitų serverio taisyklių nesilaikymo. Jeigu jūs nepripažįstate šių griežtų taisyklių ir nenorėsite prikalusyti frakcijai, betkuriuo metu galėsite persikelti į *Plot Me pasaulį, kuriame galėsite užsiimti savo namo statymu, resursų išgavimu. 

Po mirties skirtingai nei kituose serveriuose negalėsite paprastai grįžti į žaidimą, nes atsirasite pomirtiniame pasaulyje, kuriame knibždėte knibžda pabaigažmogių ir kitokių keistų būtybių. Iš šio pasaulio išeiti nebus labai paprasta, nes turėsite surasti 1 iš 5 išėjimų iš šio pasaulio. Šiame pasaulyje taip pat galėsite rasti pastatų, tačiau pats statyti negalėsi. Šventyklose bus galima rasti looto, o apsišarvavus ir apsiginklavus šis pasaulis galės tapti puikia *XP ferma

Paprastame pasaulyje didžiausias jūsų priešas bus kitas žaidėjas, o naktį jūs nesutiksite skeletonų ar zombių, nes šiame serveryje jie bus "išjungti". Tačiau kad nebūtų visiškai neįdomu serveryje bus tamsiosios zonos, kur gyvens visi šie išjungti gyviai. 

Serverio ekonomika nebus labai lengva, nes tai ne Survival serveris. Daigtai neatsiras "iš niekur". Nebus serverio parduotuvės (AdminShop), nes viskuo galės prekiauti Sourceman / VIP grupės atstovai. Jeigu tingėsite pardavinėti daigtą, galėsite jį tiesiog parduoti spawne už minimalią kainą serveriui. 

 

Aprašymas karts nuo karto papildomas :)

 

[!!!]Serverio kūrimo procesas prasidės kai bus pilnai išleista 1.9 versija bei serverio failai jai. 

Servero progresas: 0%.

 

[!!] Norintys patekti į skype grupę kurioje greičiau sužinosite visas naujienas rašykite skp: blackhero.14 

 

[!] Ieškomas architektas bei patarėjas. 

Redaguota , nario PofkeLTU
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Nusimato rimtas projektas,jai reikės kokios pagalbos su statymu,ar šeip kokių įdėjų ir panašiai,parašyk į pm skype :) Sėkmės,užsuksiu laukiam!

Neatsibodo? Eini visur ir rašai, kad projektai bus geri, nors iš aprašymo sprendžiant nieko įpatingo nebus. Jau toks perdėtas optimistas...

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3177 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...