Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3848 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Gal yra šiame forume pilnamečių kurie rūke paprastas cigaretes, o veliau pilnai perėjo prie el. cigarečių? Jeigu taip, ar pigiau gaunasi rūkyti nei paprastas, ar sunku prie jų priprasti, yra kokių nors nepatogumu ir panašiai? Pats stabiliai rūkau jau mažiausiai 7 m., norėčiau mesti, bet koduotis ar naudoti kokius lipdukus, kramtamasias gumas ir panašiai nenoriu. Keli draugai buvo metę rūkyt perėję prie el. cigarečių, tai galvoju, gal ir man taip išeitu. Priklausomybės nuo nikotino lyg ir neturiu, bet psichologinė priklausomybė labai stipri.

Taip pat būtu gerai jeigu parekomenduotumėte parduotuvių iš kurių būtu galima nusipirkti el. cigarėtę, e-skysčius ir panašiai. Geriausia, kad būtu panašu į L&M Blue Label.

NEPILNAMEČIŲ PRAŠYČIAU NEKOMENTUOTI.

Tiesiai šviesiai viską rėšiu tau, kaip ir matai turbūt, esu nepilnametis ir man yra tik 16.Metų, rūkau cigaretes nuo 7.Metų nesigiriant sakau, skaičiau pačias naujausias naujienas apie Cigaretes/El.Cigaretės/Žole. Na ir pasiskaitęs supratau, kad mažiausia procentų dalį kenkia Žolė, antras eina Cigaretės, o po jų El.Cigaretės, planavau pirkti El.Cigarete gerą, bet 100% Galutinai apsisprendžiau nepirkti, nes tai labai daug kenkia jos, tad pasilikau prie Žolės ir Cigarečių. ;)

Tiesiai šviesiai viską rėšiu tau, kaip ir matai turbūt, esu nepilnametis ir man yra tik 16.Metų, rūkau cigaretes nuo 7.Metų nesigiriant sakau, skaičiau pačias naujausias naujienas apie Cigaretes/El.Cigaretės/Žole. Na ir pasiskaitęs supratau, kad mažiausia procentų dalį kenkia Žolė, antras eina Cigaretės, o po jų El.Cigaretės, planavau pirkti El.Cigarete gerą, bet 100% Galutinai apsisprendžiau nepirkti, nes tai labai daug kenkia jos, tad pasilikau prie Žolės ir Cigarečių. ;)

Vat būtent todėl prašiau nepilnamečių nekomentuoti.
(redaguota)

Yra auksinė taisyklė - Jeigu nori mesti, tai tiesiog mesti. Tau nepadės jokie lipdukai, viena cigaretė per dieną, viskas priklauso nuo tavęs. Kalbant apie tas el. cigaretės, tai norėčiau priminti, kad kol kas jos yra tik 10 m. rinkoje, o tai reiškia, kad konkrečios žalos žmogui mes dar nežinome ir tik dabar pradėdama kalbėti jog el. cigaretės yra 10 didesnė rizika susirgti vėžiu ir t.t. Nežinau ar tai tiesa ar ne, bet faktas kaip blynas, jog cheminės medžiagos negali ir nėra nekenksmingos žmogui. Ir vienareikšmiškai tariu, jog nuo paprastos cigaretės nuėjęs prie el. cigaretės Tu nieko neišspręsi, priešingai pradėsi daugiau traukti, nes nepakaks nikotino dozės, žinoma pliusas tas, kad sutaupysi. Na tai tik mano nuomonė.

Redaguota , nario ДедеКобра
(redaguota)

Buvau sugalvojęs tokį planą. Mano rūkymo stažas kažkas panašaus į tavo. Praeitais metais, bandžiau ir aš mest rūkyt. Pradėjau nuo nikoretės, užsidėjau tą pleistrą po 10min apsivėmiau, net nėjau pas daktarus išmečiau tuos pleistrus galvojau šausiu į el. Pasidomėjau el.cigaretėm, supratau kaip reikia coilus sukt, kaip pigiau skystis man išeitu, omai, valtažai ir t.t Taigi už el.cigarete palikau virš 100lt atsimenu pirmom dienom buvo prikolas dalykas, dūmų daug, smagus aparatas. Bet, kai baigiasi skystis vistiek imi cigarete.. Nežinau kaip kitiem, bet man nepavyko šie būdai mest rukyt. Bet sužinojau, kaip vienas mano pažystamas metė. Tarkim paimsim pavyzdį su manim. Šiuo metu aš perku marlboro flavor pliusą aš į dieną surūkau maždaug ~ 18 cigaretčių kartais, net pakelio neužtenka. Su kiekviena savaitę mažint po vieną cigarete, tai kita savaitę turėsiu tenkintis 17, dar kita 16 ir t.t Nežinau ar šie būdai tau padės mest rūkyt, bet didžiausios sėkmės tau.

Redaguota , nario DomantasK.
  • Teigiamai 1

"I quit school because they have nothing left to teach me." -Albert Einstein...

Buvau sugalvojęs tokį planą. Mano rūkymo stažas kažkas panašaus į tavo. Praeitais metais, bandžiau ir aš mest rūkyt. Pradėjau nuo nikoretės, užsidėjau tą pleistrą po 10min apsivėmiau, net nėjau pas daktarus išmečiau tuos pleistrus galvojau šausiu į el. Pasidomėjau el.cigaretėm, supratau kaip reikia coilus sukt, kaip pigiau skystis man išeitu, omai, valtažai ir t.t Taigi už el.cigarete palikau virš 100lt atsimenu pirmom dienom buvo prikolas dalykas, dūmų daug, smagus aparatas. Bet, kai baigiasi skystis vistiek imi cigarete.. Nežinau kaip kitiem, bet man nepavyko šie būdai mest rukyt. Bet sužinojau, kaip vienas mano pažystamas metė. Tarkim paimsim pavyzdį su manim. Šiuo metu aš perku marlboro flavor pliusą aš į dieną surūkau maždaug ~ 18 cigaretčių kartais, net pakelio neužtenka. Su kiekviena savaitę mažint po vieną cigarete, tai kita savaitę turėsiu tenkintis 17, dar kita 16 ir t.t Nežinau ar šie būdai tau padės mest rūkyt, bet didžiausios sėkmės tau.

Bet Tu kaip koks kaminas :DD Po vieną pačioką į dieną... Nevisiems tai padeda, esu girdėjęs, jog vieni į pieną pamirko išdžiovina ir surūko, tai sako ant tiek šlykštus skonis, kad bijai cigaretę 2 mėn. į burną paiimti .

Ir tos ir tos yra paskutinis š. Pats parūkau tik išgėręs paprastą cigarą. Tai būtų "Kent" arba "MALBOR" viskas. O išgeriu, labai retai. Parūkau tik todėl, kad greičiau apsineščiau, nes mane alkoholis prastai veikia. Bet ir tai, daug kas priprato nuo to apsvaigusio parūkimo. Laimė, kad turiu labai gerą valią, ir TIKRAI nesiruošiu pradėti rūkyti, nepatariu ir kitiems. Kas tau iš to? SKanu? Na nemanau.. Turi daug pinigų tam? Turėk, bet geriau kai užsimanysi parūkyti, nusipirk čiulpinuką, arba suvalgyk obuolį/bananą. Siūlau nesipratinti prie gana brangaus mėšlo, ir netapk nuo jo priklausomas. O dabar, tau rinktis :)

giphy.gif

(redaguota)

Gal tau ir nerūpi ta mano nuomonė, bet sakau ką žinau apie rūkalus tiesiai šviesiai.

Visų pirmą, žolė yra nelegalus lengvas narkotikas, kurio pradėti vartoti aš nesiruošiu. Apie nelegalius narkotikus kalbos iš viso nebuvo. O dėl paprastu ir el. cigarečių tai ir taip aišku.

Yra auksinė taisyklė - Jeigu nori mesti, tai tiesiog mesti. Tau nepadės jokie lipdukai, viena cigaretė per dieną, viskas priklauso nuo tavęs. Kalbant apie tas el. cigaretės, tai norėčiau priminti, kad kol kas jos yra tik 10 m. rinkoje, o tai reiškia, kad konkrečios žalos žmogui mes dar nežinome ir tik dabar pradėdama kalbėti jog el. cigaretės yra 10 didesnė rizika susirgti vėžiu ir t.t. Nežinau ar tai tiesa ar ne, bet faktas kaip blynas, jog cheminės medžiagos negali ir nėra nekenksmingos žmogui. Ir vienareikšmiškai tariu, jog nuo paprastos cigaretės nuėjęs prie el. cigaretės Tu nieko neišspręsi, priešingai pradėsi daugiau traukti, nes nepakaks nikotino dozės, žinoma pliusas tas, kad sutaupysi. Na tai tik mano nuomonė.

Tai čia akivaizdu.

Bandžiau ir aš taip mest, rezultatas tikrai geras, kuo mažiau surūkydavau, tuo geriau kvėpavosi ir miegojosi. Buvau sumažinęs cigarečių skaičių iki 5/d. Bet vėliau pradėjau rūkyt, kaip visada (nepamenu dėl ko). Šiuo metu pakelio užtenka parai (ne dienai), kartais lieka 2-3 cigaretes kitai dienai. Aš irgi manau, kad el. cigaretes man nepadės ir rūkyt aš jas negalėsiu. Kiek bandžiau tai man rūkęs žiauriai nemaloniai. Taip pat žinau daug žmonių kuriems nepadėjo pleistrai, kramtomosios gumos, vaistai.

Ir tos ir tos yra paskutinis š. Pats parūkau tik išgėręs paprastą cigarą. Tai būtų "Kent" arba "MALBOR" viskas. O išgeriu, labai retai. Parūkau tik todėl, kad greičiau apsineščiau, nes mane alkoholis prastai veikia. Bet ir tai, daug kas priprato nuo to apsvaigusio parūkimo. Laimė, kad turiu labai gerą valią, ir TIKRAI nesiruošiu pradėti rūkyti, nepatariu ir kitiems. Kas tau iš to? SKanu? Na nemanau.. Turi daug pinigų tam? Turėk, bet geriau kai užsimanysi parūkyti, nusipirk čiulpinuką, arba suvalgyk obuolį/bananą. Siūlau nesipratinti prie gana brangaus mėšlo, ir netapk nuo jo priklausomas. O dabar, tau rinktis :)

Tai aš noriu mesti, o ne pradėti. Redaguota , nario ES.^
  • Parašė po 4 mėnesių...

<..>Pasistengsiu mesti pats, mažindamas surūkomų cigarečių skaičių, jeigu nepadės, bandysiu pleistrus ir kitą mėšlą. Vėliau papasakosiu kas iš to gavosi.

Žodžiu tada aš apsitriohinau, net nebandžiau mesti... Bet va, prieš savaitę pats mėčiau rūkyti. Be jokių pleistrų, chemijos, kodavimų ir kitų nesąmonių. Pats nežinau kaip čia taip išėjo... Išsiverkiau skype (iškėliau visus rūkymo trūkumus), surūkiau paskutinę cigaretę iš pakelio ir viskas... Aišku dar yra silpnas noras parūkyti, bet valia wins. Nenoriu grįžti prie to šūdo.

Stimuliavo mane manau tai (n-18):

[2015.12.29 01:13:27] Laurynas: nu jo čia liga krč

[2015.12.29 01:13:45] Dogberry.lt / ES.^: eik tu, liga

[2015.12.29 01:13:50] Laurynas: ką ne

[2015.12.29 01:13:53] Dogberry.lt / ES.^: cia b* silpnumas

[2015.12.29 01:13:59] Laurynas: nu šiaip jo

[2015.12.29 01:14:04] Laurynas: tu teisus

[2015.12.29 01:14:06] Dogberry.lt / ES.^: kaip ir alkoholizmas

• Teigiamai 2

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3848 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...