Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3973 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Ar jūs taip darytumėt?  

15 balsai

1. 1. Ar jūs taip darytumėt?

• Taip
      6
    • Ne
      9

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi, pradedam nuo pradžių. Mūsų forumo narys Katinukas'(Nesijuokčiau jei jo mama taip jį vadina) mane užblokavo per skype, dėl to kad aš parašiau kodėl +R3P vieno žmogaus postą ir draugiškai pasiunčiau *Myliu SuperGames.lt*(ant prikolo čia buvo, bet matau nepagavo). Man giliai *Myliu SuperGames.lt* tas blockas per skype, bet tai kad jis rašinėja prie mano  temų, verkdamas kad pasiunčiau jį, tai giliai dakniso. Viskas perėjo ligi AŽ, jis viename poste vaidino ereliu ir pasakė kad pasakyčiau jam savo adresą(kas taip daro?) parašiau į AŽ ir dar kartą pasiunčiau *Myliu SuperGames.lt*, nes visgi, kas rašo savo asmeninę informacija. Paskui sakė kad jeigu ras mano adresą atvarys ir suspardys mane :'( jam 11 jei ką. Poto kai pasakė kad "nuhakins" mano adresą sakė kad tipo esu myžnius kad neduodu savo adreso. Bet visgi, jug jis turi jį nulaužti, gi sakė(jau savaitė kol to nepadaro). Viskas daėjo ligi to kad aš paklausiau jo : O tai ką, jei aš prašyčiau tavo adreso, tu man jį duotum?. Aišku jis kaip mažas vaikas parašė savo adresą, pasižiurėjau per google maps, atrodo legit. Taigi, ar jūs pasakytumėt adresą nepažystamam žmogui?

Redaguota , nario IamU

is dallies.. duociau nes vistiek zinau kad nei jis atvaziuos nei kas man ten ka padarys .. is dallies vel.. nebent kur nors ta adresa praplatintu ir prirasytu nesamoniu kokiu bet vel tai cia jau butu kaip paciu taisykliu pazeidinimas ir kaip asmens duomenu platinimas ar kazkas tokio.. tai ka zinau tavo vietoj tai pff net nekreipciau demesio ka man sako kaskoks 11-metis.. dedi blocka ir fsio, koks skirtumas kaip tave vadina.. Visi buvom 10-11 visi taip darem... Nieko uzaugs,supras. o dabar dek blocka/ ignoruok/nekreipk demesio ir fsio..

Temos autoriau, išvis aš nemanau, ar čia kažkam įdomu kas tave užblokavo. Dar tuoj gal pradėsit rašyti, ką veikėte dieną, su kuo mylėjotės, ir kada buvote tualete... :mucha: Čia dabar daug tokių situacijų būna, tai kas bus, jei kiekvienas pradės kurti temą? :crazy:

Jo :D ir nebūtų paprasčiau iškarto paklausti klausimo," ar duotumet nepažystamam žmogui adresa?" Lyg kam įdomu, ką tu ir su kuo susirašynėji :D

Eik Namo

Jo :D ir nebūtų paprasčiau iškarto paklausti klausimo," ar duotumet nepažystamam žmogui adresa?" Lyg kam įdomu, ką tu ir su kuo susirašynėji :D

Matai, viskas čia aišku, dauguma "mažųjų" taip darydavo. Gazdindavo, kad privažiuos ir t.t Nors jiems dar tik 8-10m... Tai čia tokie reikia ignoruoti ir tiek , nes su jais nieko neišaiškinsi :funny: Bet jeigu pats pradedi "prakaituoti/parintis" dėl kažkio vaikigalio, tai turbūt ir pats ne kitoks esi  :soka:  :soka: 

giphy.gif

Pats kaip vaikas elgiesi http://prntscr.com/846tth, tu tik ant tėvų temoki stumti, man ant tavęs giliai p*, tipo galvoji man gėdos padarysi, ne! Man internetinėje erdvėje įžeidimai nieko nereiškia, palauk gausiu tavo adresa, tu pats pabandyk parauti kokio Itframe adresą, neparausi per pora savaičių. Tai tu pabandyk ten visokias picas užsakynėti, pats baudas gausi už melagingus kvietimus + gausiu Varda ir Pavardė.

Pats kaip vaikas elgiesi http://prntscr.com/846tth, tu tik ant tėvų temoki stumti, man ant tavęs giliai p*, tipo galvoji man gėdos padarysi, ne! Man internetinėje erdvėje įžeidimai nieko nereiškia, palauk gausiu tavo adresa, tu pats pabandyk parauti kokio Itframe adresą, neparausi per pora savaičių. Tai tu pabandyk ten visokias picas užsakynėti, pats baudas gausi už melagingus kvietimus + gausiu Varda ir Pavardė.

Biški raminkis :D Jau biški grasini IamU?

Apie kokius grasinimus kalba eina, jeigu pats lamU minėjo, kad "Katinukui'" yra 11?

Prie ko čia metai ir grasinimai? Va štai apie kokiu grasinimus aš kalbu -

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3973 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...