Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

New IP.Board design coming soon!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3555 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Nu tu piešdamas tai ne, bet parsisiuntus dashboard dizainą jy paeditinus išeitu tokį pat padaryt

Bet jūs juokingi žmonės, padarai dizainą panaspų i kažkokį dashboard, vadinas parsisiuncpiau intervete platinta PSD ir redagavau.

AWAY sėkmės.

Dar apiemane kažką šneki, pats ten kurdamas "forumus" parsisiunti dizaina isp interneto, įdedi ir dar iš žmoniuė pinigus imi.

+ nupisęs mano profilio apraspymą :DDD

Redaguota , nario KarolisZIP
(redaguota)

Bet jūs juokingi žmonės, padarai dizainą panaspų i kažkokį dashboard, vadinas parsisiuncpiau intervete platinta PSD ir redagavau.

AWAY sėkmės.

Dar apiemane kažką šneki, pats ten kurdamas "forumus" parsisiunti dizaina isp interneto, įdedi ir dar iš žmoniuė pinigus imi.

+ nupisęs mano profilio apraspymą :DDD

so what, aš kažkada klausiau, ar galiu pakopijuot, atsakei teigiamai. Parsisiunčiu iš interneto? :) Juokingas tu, prašau pateik pavyzdžių, mano parsisiūstų iš interneto.  Aš nesakau, kad tu kopijuoji dashboarda, bet aš sakau, kad sukoduot iš dashboardą į tokį įmanoma,  o tu labai pykt pradedi, ar gražu? :)

Ačiū, už nuomonę, matau tau nepatinka, kad aprašymas kopijuotas, nors ir pats leidai, jy pasikeisiu, ačiū. :)

Redaguota , nario DEFFIX

(redaguota)

Neblogas darbelis, bet nesuprantu tokio dalyko kaip kėlimas neužbaigto darbo. Jei nori kritikos tai bent jau parašyk arba susisiek su žmonėmis asmeniškai, kad patartų, ką daryti, o nekelk tokio rimto darbo į forumus kaip į sg ar dar kažkur, nes nuomonės rimtos tikrai nesulauksi. Jei netiki atsidaryk pagrinde gfx skiltį ir pasiskaitinėk. Lauksiu užbaigto darbo tada ir išsakysiu nuomone, kuom dar galėtų jis būti pašlifuotas. Sekmės.

Redaguota , nario Rin
(redaguota)

Kadangi ant manes neflaminai, pisiu tau nuoširdžiu gerų patarimų, kurie tau turėtų labai padėti piešime, aišku jeigu sugebėsi suprast ką parašiau :D ir followinsi mano patarimais tavo dizainai taps labiau tvarkingesni ir gražesni, nebijokite skirti daugiau laiko dizainui, detalem ir pnš, iš patirties sakau kad nekantrumas kuo greičiau pabaigti darba blaško darbo procesa ir jūsų dizainai gaunasi netvarkingi ir negražus.
Išmokite mėgautis pačiu piešimo procesu, jeigu to negalite padaryti, tuomet dizainerio profesija ne jums. 

Dizainas labai netvarkingas, dydžiai nesuderinti, tekstas per didelis, atrodo sunkiai ir masive. čia bšk paeditinau, rekomenduočiau followinti šitais patarimais. Tos melynos ir raudonos juosteles kaip taisiklingai susidelioti blokus ir tekstus. Melyni išriškina Šoninės navigacijos tikslu dydy ir atstumus tekstams, Raudonos tai jau pačio forumo kaip suprantu. Normal pavadinimų tekstų dydžiai 16,14px O ilgų tekstų t.t 12px

Iconėles 15x15px arba 30x30px dar iconų dydys kinta nuo to, ar icona bus atviroje edvėja ar tu ja patalpinsi kokį nors kita shape'a kaip kvadratas ir pnš, bet ne didesnė negu 32px ~ Buttonų aukštis 35px ~ 40px ir buttonų tekstų dydys 14px bold/ semibold/Regular. Bendras navigacijos aukštis 60px tuomet jeigu desi buttona 40px jis gražiai isicentruos i vidu ir atstumas nuo buttono ir navigacijos kraštų bus 10px ~ max 8px , 5 ar mažiau netinka, tada per daug suvaržytai atrodys. Sėkmės. 

Footeri visada stenkis daryti erdvesni, ir tamsesni už kitus ja liečiančius blokus, tavo atžvilgiu footerio spalva yra šviesesnė negu kairė navigacija. Tamsiausia spalva kaip ženklas lankytojui, kad čia svetaines galas, į tai taip pat reikėtų atkreipti dėmesi. O navigacija su didesniu kontrastu. visada turi išlaikyti kontrasta tarp detalių, kad nesusilietu turinys, kad viskas atrodytų clean.

Ir jeigu naudoji stroke, naudok max 2px ant shape'u, 3px jau atrodo per storai ir per blending options butinai daryk " INSIDE " Stroke.

Shape'u užapvalinami kampų dydžiai 3px. 5px nerekomenduočiau, nelabai gražiai atrodo, bent jau man.

Ignor mano lietuvių gramatika, jeigu nesuprantat daugiau kartų perskaitykite, suprasite.

0bab8b523bd95c87831259465ce22f59695.png

Hateriai eikite nahuii :)

Redaguota , nario Social Vaikų Direktorius

kas yra UX ?

Kadangi ant manes neflaminai, pisiu tau nuoširdžiu gerų patarimų, kurie tau turėtų labai padėti piešime, aišku jeigu sugebėsi suprast ką parašiau :D ir followinsi mano patarimais tavo dizainai taps labiau tvarkingesni ir gražesni, nebijokite skirti daugiau laiko dizainui, detalem ir pnš, iš patirties sakau kad nekantrumas kuo greičiau pabaigti darba blaško darbo procesa ir jūsų dizainai gaunasi netvarkingi ir negražus.

Išmokite mėgautis pačiu piešimo procesu, jeigu to negalite padaryti, tuomet dizainerio profesija ne jums. 

Dizainas labai netvarkingas, dydžiai nesuderinti, tekstas per didelis, atrodo sunkiai ir masive. čia bšk paeditinau, rekomenduočiau followinti šitais patarimais. Tos melynos ir raudonos juosteles kaip taisiklingai susidelioti blokus ir tekstus. Melyni išriškina Šoninės navigacijos tikslu dydy ir atstumus tekstams, Raudonos tai jau pačio forumo kaip suprantu. Normal pavadinimų tekstų dydžiai 16,14px O ilgų tekstų t.t 12px

Iconėles 15x15px arba 30x30px dar iconų dydys kinta nuo to, ar icona bus atviroje edvėja ar tu ja patalpinsi kokį nors kita shape'a kaip kvadratas ir pnš, bet ne didesnė negu 32px ~ Buttonų aukštis 35px ~ 40px ir buttonų tekstų dydys 14px bold/ semibold/Regular. Bendras navigacijos aukštis 60px tuomet jeigu desi buttona 40px jis gražiai isicentruos i vidu ir atstumas nuo buttono ir navigacijos kraštų bus 10px ~ max 8px , 5 ar mažiau netinka, tada per daug suvaržytai atrodys. Sėkmės. 

Footeri visada stenkis daryti erdvesni, ir tamsesni už kitus ja liečiančius blokus, tavo atžvilgiu footerio spalva yra šviesesnė negu kairė navigacija. Tamsiausia spalva kaip ženklas lankytojui, kad čia svetaines galas, į tai taip pat reikėtų atkreipti dėmesi. O navigacija su didesniu kontrastu. visada turi išlaikyti kontrasta tarp detalių, kad nesusilietu turinys, kad viskas atrodytų clean.

Ir jeigu naudoji stroke, naudok max 2px ant shape'u, 3px jau atrodo per storai ir per blending options butinai daryk " INSIDE " Stroke.

Shape'u užapvalinami kampų dydžiai 3px. 5px nerekomenduočiau, nelabai gražiai atrodo, bent jau man.

Ignor mano lietuvių gramatika, jeigu nesuprantat daugiau kartų perskaitykite, suprasite.

:o Dėkui už tokia nuomonę, ir sugaišta laiką rašant ją. Viska supratau iš pirmo skaitymo ka tu turi omenį, sutvarkysiu dizaina. :)

Wow, visad galvodavau kad tu nieko nemoki tik kažka padadaryti iš .psd ar žiūrint į kitus darbus, bet klydau. Klaidu dizaine yra, bet jos taisomos galbūt bus kol pieši kita dalį dizaino.

+rep, na argi nemaloniau buti tokiu, o ne tuo kuris visada piktas ir poxuistas?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3555 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...