Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4000 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Nežinau ar čia tinkamai ieškau ar ne, bet sumasčiau kad reikia Lietuvai nemokamo web hostingo. Nemokamo tai reiškia visiškai nemokamo, be reklamų ir t.t..

Taigi, gal yra norinčių kažką tokio daryti ?

Serveriai (3 lokacijos), valdymas yra. Valdymas galėtų laisvai apdoroti +100 userių per dieną. Directadmin valdymas labai gerai paruoštas viskas puikiai veikia.

Esi geras vadovas ? O gal programuotojas/dizaineris ? Parašyk į skype minehost.lt

P.S. Ieškau žmogaus ar žmonių grupės kuri norėtų apsiimti kurti projektą, už serverius nei cento neimsiu, bet svetainę turėsit patys pasidaryti

O gal biškį apie save parašytai ?

Esu žmogus dirbantis IT srityje jau daugiau nei 10 metų (kiek tiksliai net nežinau). Dirbu su serveriais pagrinde (turiu DC), tačiau ir programuoju (viską nuo 0). Gaunami finansai yra iš analogiškos veiklos, tačiau su rimtais klientais. Įdomius projektus administruoju visiškai nemokamai. Minehost.lt - projektas iš idėjos (tai nėra verslas), daug funkcijų yra kurių niekas kitas neturi pvz diagnostika, apsauga nuo bot flood ir t.t.. Todėl būtų visai faina ir web hostingo projektėlį paleisti, nes resursų turiu, norėčiau kažką naujo administruoti. Galėčiau nors ir dabar 100gb ram skirti šiam tikslui.

Norėjau realizuoti idėją į minecraft tačiau perdarti labai daug darbo, todėl idėją norėčiau realizuoti web hostinge, tai yra backup kas 1 valandą (24 backup per parą). Ir visi backup visiškai nesugadinti, padaromi per sekundę ir t.t. Šitam reikalui esu parašęs API kurį irgi norėčiau išsitestuoti ar sugebėtų apdoroti kelis tūkstančius userių.

Todėl ir ieškau žmonių kas norėtų daryti web hostingą ir būti frontend dalyje, o "nematomą" dalį norėčiau aš administruoti, ir viskas vien dėl tobulėjimo...

Tai va tik tiek

Esme tame, jog viska darys kiti, o jums viskas prikalusys ? :D :D

Būtent kad priešingai, visai projekte nenoriu būti matomas, visas teises į projektą atiduodu. Man svarbiausia kad turėčiau ką veikti, tai yra daug užsakymų

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4000 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...