Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3620 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki šios temos skaitytojai. Jeigu užėjote į šitą temą reiškia aš jus bent kažkiek sudominau arba galbūt jus ieškote šilto bei draugiško projekto bei turite VFX / Reklamavimo įgūdžių ? Tada šitą temą kaip tik tau. Dabar norėčiau papasakoti apie save, o toliau aprašysiu kokių būtent žmonių ieškai ir visa kitą detalesnę informacija. Mano vardas yra Kristijonas man yra – 15 metų, Gyvenu Vilniuje išties gražiam mieste. Savo pavardės neatskleisiu, nes jums tai mažiausiai rūpi jus čia atejot ne dėl mano pavardės, o dėl projekto. Turiu sesę vardu Kamila – 11 metų, taipogiai turiu katiną kuris mane kartais nervuoja, nes padaro namie haosa, o viską rinkti reikia man. Aš turiu pomėgius, mėgstu laisvalaikį žaisti futbolą su draugais, nes man patinka paspardyti kamuolį arba palakstyti. Lankau plaukimą man šitą sportą šaką labia patinka bei žavi, man labai patinka vanduo. Kalbant apie safg.lt tai ten aš esu įkūrėjas, prižiūrių forumą, serverį bei stengiuosi padėti žaidėjams, kad jiems būtų malonu, kad administracija stengiasi padėda ir, kad jie pasiliktų žaisti. Netempsiu gumos ir parašysiu ko aš ieškau. Ieškau:

Reklamerio ( ų ) – Ieškau vieno arba grupelės reklamerių kurie sugebėtu išreklamuoti projektą arba prikviesti bent minimaliai žmonių. Reklamuotojams už reklamą mokėčiau pinigus, o kam pinigų nereikia susitartume gal kažkas jus kitą sudomins. Man reikia reklamuotojo kaip minėjau kuris mokėtų išreklamuoti projektą, aktyvaus, kuris nepaliktų projektą bėdoje.

Vfxerio – Ieškau Vfxerio kuris turi bent menkiausia patirtį, kad mokėtų sumontuoti video. Dėl pinigų arba pareigų susitarsime plačiau skype.

Skype duomenis : electric.new

Redaguota , nario Electric_New.
  • ,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3620 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...