Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5580 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

„Ginyu pajėgos valdo!“

Nesenai pasirodė video, kuriame galime pamatyti Ginyu pajėgų prisistatymo šokį. Kūrėjai, DT, Raven, ir Layne šauniai pateikė naujus modelius, į kuriuos įeina ir pilnai animuotos burnos, suteikiančios žaidimui šiek tiek realistiškumo.

[youtubecom]

[/youtubecom]

Šioje žaidimo versijoje išvysime naują ypatybę - „bičiulių sistemą (buddy system)“. Jos dėka visi Ginyu pajėgų veikėjai bus kaip vienas. Su silpniausiu pajėgų nariu pasiekę reikiamą PL kiekį, galėsite pasikeisti į stipresnį bei vikresnį.

Nauji paveikslėliai, daryti žaidime.

potw2312011.th.jpg desertduel.th.jpg theginyuforce.th.jpg potw20110213.th.jpg 20022011potw.th.jpg

*Wuff*

34h9p39.gif

Užneša į dragon ball
As bent taip ir manau kad cia dragon ball :funny:

Panašu, nes šis žaidimas ir yra kuriamas pagal „Dragon ball (Z)“ manga/anime.

Beje, dėl „buddy system“... nesenai sužinojau, kad lygtais bus galima pasirinkti tik du veikėjus ir keistis tik tarp tų dviejų pasirinktų. Iš pradžių maniau, kad galima žaisti už visą Ginyu pajėgų komandą. Jeigu ką sužinosiu apie tai, parašysiu daugiau sekančioje naujienoje.

*Wuff*

34h9p39.gif

Aš irgi laukiu, bet jau žinau, kad su mano kompiuteriu jo nepažaisi... Teks pas draugą išbandyti.

Beje, gan senas, bet įdomus video. Pamatysite kaip atrodys kovos, kai išleis žaidimą. Mane ypač sudomino tas veiksmas, kurį atlieką 1:05. :funny:

[youtubecom]

[/youtubecom]

Esu matęs šitą vid. labai patiko, jog atsiras daugiau visokių veksmų, nes Ant Esf pirmo buvo mazai labai kovos būdų...

yahoooo o dabar pazaisiu :ohoh:

tikuosi paves :D

bet pats laikas butu kita pc gauti :funny:

dekui uz info Indigo

Teks gerokai palaukti, nes žaidimo išleidimo data nėra žinoma. Kadangi kuria už dyką, tai niekur neskuba. :D

Šiuo metu žinomi tokie minimalūs reikalavimai:

- SSE2 compatible CPU
- Shader Model 3 capable GPU
- 128MB VRam
- 2gb System Ram

*Wuff*

34h9p39.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5580 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...