Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3561 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi kaip ir Arnas peikė f0men taip aš parašysiu trumpą žinutę apie koduotoją Hagen, kodėl jis man užkliuvo?

Žmogus logo keičia ne per failus ar easy logo changer, o ištrina reikalingą logo kodą ir pakeičia savuoju:

http://prntscr.com/7y6k5d  apie linko įdėjima iš viso aš net nepradedu šnekėti.

http://prntscr.com/7y6kef   kas čia? hmm turbūt nėra girdėjęs apie {style_images_url}
.

http://prntscr.com/7y6kii   ooo o tu stebini...

na aišku giliau panaršius jo edit dizaino rastume dar ne tokių nesamonių.. Nemanau ar verta tokį koduotoją samdytis į weberius kuris dirba be kokybės.

Redaguota , nario Iframe

(redaguota)

asmeniškai, kad išsigalios linkas, tai nėra ko jaudintis, nes imguras visą laiką neištrina savo nuotraukų, viskas čia tvarkoj būna :) O FTP neturiu, todėl negaliu dėt į ftp. Asmeniškai, čia gal ir klaida buvo iš mano pusės, bet nuo šiol naudosiuos FTP, dėkui už tavo pastebėta klaidą.  :taika:

Redaguota , nario DEFFIX

asmeniškai, kad išsigalios linkas, tai nėra ko jaudintis, nes imguras visą laiką neištrina savo nuotraukų, viskas čia tvarkoj būna :) O FTP neturiu, todėl negaliu dėt į ftp. Asmeniškai, čia gal ir klaida buvo iš mano pusės, bet nuo šiol naudosiuos FTP, dėkui už tavo pastebėta klaidą.  :taika:

ohhh tik nereikia, visi tavo dizainai su link.

(redaguota)

ohhh tik nereikia, visi tavo dizainai su link.

bet nuo šiol naudosiuos FTP, dėkui už tavo pastebėta klaidą.  veidukas%20(9).gif

Beto, visi esam žmonės, visi klystam, visi tobulėjam, niekas negimė visko mokėdamas, ir aš NENAUDOJU programų taip kaip tu naudoji tą "bracket" ar kaip ten jis vadinasi ir labai dėkoju tau, už tai, jog suradai mano klaidas, nes per klaidas einam į žvaigždęs ( t.y tobulėjam ) Ačiū už kritiką, tobulėsiu. (y)

Redaguota , nario DEFFIX

Na nezinau, zmogus juk nera profesionalas, be to cia kokybe ne dizaino o kode, o kodas rupi tik tuo atveju jaigu jisai turi problemu ir pakenkia paciam dizainui. Kiek girdejau imgur foto uploadinta laiko visa laika, tai cia neproblema. Aisku del logo gal ir sutinku, taciau juk zmogus kartu ir mokosi, ir iskarto sakyt kad jo i weberius imt neapsimoka tai nepritariu. 

Hello, U WOT M8?

Na nezinau, zmogus juk nera profesionalas, be to cia kokybe ne dizaino o kode, o kodas rupi tik tuo atveju jaigu jisai turi problemu ir pakenkia paciam dizainui. Kiek girdejau imgur foto uploadinta laiko visa laika, tai cia neproblema. Aisku del logo gal ir sutinku, taciau juk zmogus kartu ir mokosi, ir iskarto sakyt kad jo i weberius imt neapsimoka tai nepritariu. 

Turėjau omenyje pinigus imt už tokį kodą tai.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3561 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...