Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3576 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiką visi sG.lt lankytojai.

Noriu su jumis pasidalinti ką tik iškeptu savo darbu. Darbą dariau ilgokai, apibendrinus 18H, galbūt nieko ir nepamatysit nuostabaus, gal ir pamatysit. Žodžiu palieka jums nuspręsti ar darbas gražus, įdomus ir visoks kitoks, bei turiu kaip ir visada vieną prašymą. Vertindami, peikdami prašau argumentuoti. Dėkui.

Fotografijos

http://imgur.com/a/AZ9kZ

norėjau paklausti iš ko jus pagrindus interjero darot? :D lubas pvz?ir kur pradedat mapint interjera?

Iškarto dėkui už atsakyma

Iš "wall'ų" aš bent viską, lubas ir panašiai, interjerą gali mapp'inti ir aukštai danguje, bent aš aukštį pasirenku pagrindo aukštį 1000, ir taip kuriu. Galima dar daryti ir po pasaulio pagrindu, net nežinau kaip čia įvardinti. Prašom.

Žiauriai gražu. 10/10

Dėkui.

Čia man vienam panašu į greenside.lt serverio policijos interjierą? Bent pirma ir antra foto labai panaši..

Nu, pradžia panašu, pats pritarsiu. o toliau tai viską pats dariau.

Copy/paste nuo mTevo , daugiau nieko pasakyti negaliu.

Tai pradžia tik.

Ideja, obektu isdestymas ir net teksturos kopijuotos nuo Nuko. Persirengimo kambarys lygtais kaip mTevo. Ir jau ne pirmas map darbas, kuris turi dideliu panasumu i kitu map kureju darbus.

Teksturos ne tik Nuko' yra naudotos, teksturą ne Nuko' kūrė ar mFather, tad ja gali naudoti kas nori. Visi tiek pat kopijuojame kaip ir tie mFather, žinoma nieko nenoriu įžeisti, nei mFather nei kitų kas mapp'ini ir kopijuoja. Bet faktas, kad visi kopijuoja. Mano tai pirmas darbas galbūt kuris sutapo su Mfather įėjimu, o šiaip tai aš Nuko' pasiskolinau tik teksturas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3576 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...