Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3989 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kas papuola iš Lietuvos kaimų tikrai retas dalykas, pažiurek kas darosi turguose ir panašiai, turbūt didesnę dalį Lietuviai valgo iš kitų šalių o ne savųjų kaimų kurie tu sakai vos čia ne svarbiausi. Tavo logika išvis labai durna ir keista. Nesivelsiu į tolimesnes diskusijas kadangi kaip ir minėjau iš tuščio į kiaurą, man geriau gyventi mieste, kas kaip laikot ar Lietuvą didelį kaimą ar mažą jau jūsų nuožiūra.

Tu tuscias, as kiauras :DD

Siaip. Sutinku, as irgi Lietuvoje, mieste gyvenciau, kaimas kaip kada, ir ne man  :song:

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

(redaguota)

outlander 1000cc

labiau jau papist proto nesugebėjai... Tavo tarataika yra seno modelio, tai reiškia, kad max gali būt tik 800cc.. Tad nepisęs proto patylėk jau geriau...

P.S aš pavyzdžiui negalėčiau mieste gyventi. Man reikia ploto, normalaus oro... O dabar tie miesčioniai butukuose 2-3 kambarių susėdę ir kaista per vasarą.... Ir dar aiškina kaip pas mus chujovai :DD ( kaimuose ) 

Redaguota , nario Spe3d123

labiau jau papist proto nesugebėjai... Tavo tarataika yra seno modelio, tai reiškia, kad max gali būt tik 800cc.. Tad nepisęs proto patylėk jau geriau...

P.S aš pavyzdžiui negalėčiau mieste gyventi. Man reikia ploto, normalaus oro... O dabar tie miesčioniai butukuose 2-3 kambarių susėdę ir kaista per vasarą.... Ir dar aiškina kaip pas mus chujovai :DD ( kaimuose ) 

Kaista :D As i baseina einu, i prymista vandeni, negaliu lipti :D

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

Nu nežinau gyvenu nuosavam, didelis sklypas, tris kondicionieriai. Pas tave troboje turbūt vasara gerai, bet žiema kaip per plyšius visus švilpe vėjas tai susigūžęs sėdi prie pečiaus? 

Vieno dalyko nesupratau, čia supykai todėl, jog numete į webą kur rodo tavo ip adresą ar kažkas? :D Nes aš čia nieko nesupratau

Nu būsenos atnaujinime buvo paskelbęs nuorodą ir ten tipo įvertinti jo dizainą. Kai paspaudi ištraukia tavo ipą ir jam rodo.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Nenaglavok, galiu garantuot, kad gyvenu daug geriau už tave ;) dabar sedėk pečiau tu nebesvaigęs :D

O *Myliu SuperGames.lt* lūšnynų milijonierius, garantuoja jisai net nieko nežinodamas. Juoką tu man keli, grybuk. Į miestą atvažiuoji su dviem eurais nesupranti kur papuolei ar į Majami ar į San Tropezą.

Fake tu tai išvys matau kur gyveni tikrai jau yra perpūte, meningitas, taip?

O *Myliu SuperGames.lt* lūšnynų milijonierius, garantuoja jisai net nieko nežinodamas. Juoką tu man keli, grybuk. Į miestą atvažiuoji su dviem eurais nesupranti kur papuolei ar į Majami ar į San Tropezą.

1474.gif

Galvojau, kad tu protingesnis, bet klydau....  Aišku garantuoju. Nes tik tokie bomžėlos save kelia į viršų, nors stovi šūdo vietoj. O prie ko čia Majamis, San Tropeza? :D nu debilas jau visai :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3989 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...