Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5170 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, kaip užnervavo kaikas kad norite sudaužyti savo kompiuteri bet gailą? nebėda, yra programa, prašom:

kas tai per progama?

šioje programoje galesite naikinti savo kompiuterį, turesite 9 ginklus:

1.plaktukas

2.benzininis pjūklas

3.minigunas

4.ugniasvaidis

5.dažasvaidis

6.lazeris

7.termitai

8.štampas

9.vandes purkštuvas

žinoma kai noresite, viska galesite panaikinti ka pridirbote

video:

[youtubecom]

[/youtubecom]

link: http://www.failai.lt/40zvcdiqyv9r/Stero ... as.rar.htm

• Parašė po 2 savaičių...
JO tikrai labai geras žaidimas aš turiu savo senam laptope. Kadangi jis yra labai labai senas (3MB ram ir kokie 400MHZ procesorius) tai šitą ant jo lošiu ir dar kitų tokių senovinių geimų turiu. Šitas vienas geriausių :)

KA DAR IS SENOVINIU GEIMU LOSI?

Toks cia tas ir streso naikintojas, pasileisk raminancia muzika ir panaikins jum ta stresa, turejau kai pc nesenai buvau issigijas cia buvo prie 6-7~metus :) su plaktuku dauzydavau ekrana , pjaustytavau ir pns, dar lyktai tarakonus reikejo :), nezinau ar cia tas pats zaidimukas.

Informacija pakeista

Pardavineju +2REP [100FLT] Galima deretis :) [Pm]

Pasikeites.

Paspausk : http://www.didink.lt/hardziuks Ačiu

24g6fxh.png

Nu šeip jo rimtai pagalvojus tai čia stresą nenuima o dar sukelia nes kartais tie parazitai nervina. Bet čia galima netik naikinti tuos termitus. Galima ir labai gražių piešinių sukurti, pvz su tuo spalvų šautuvu visą ekraną pabandykit užspalvinti kartais labai gražiai gaunas. Aš kartą puskę apgavau. Su tuo šautuvu kur juodą dėmę šauna išdažiau ekraną ir sakau žiūrėk PC veikia o ekranas juodas :D . Vienu žodžiu labai geras žaidimukas kai supyksti ir nori kaškam sutraiškyti smegenis (tarakonams, aišku :) ).

-- Papildyta --

JO tikrai labai geras žaidimas aš turiu savo senam laptope. Kadangi jis yra labai labai senas (3MB ram ir kokie 400MHZ procesorius) tai šitą ant jo lošiu ir dar kitų tokių senovinių geimų turiu. Šitas vienas geriausių :)

KA DAR IS SENOVINIU GEIMU LOSI?

Outpost 2 labai geras žaidimas patariu pabandyti. Sunkokas bet pasistengus galima perprasti :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5170 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...