Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4009 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Gaunu štai tokį crash'ą:

O1hsWdH.png

Gal žinote kaip ištaisyti? Crash'int pradėjo iš oro (tai reiškia, kad ankščiau necrash'ino), nieko nekeičiau ar panašiai. PC turiu 3 GTA: 1 - samp'ui, 2 - samp'ui su cheat'ais, 3 - švarus, cheat'ų nematęs, skirtas MTA. Samp'as taip pat crash'iną. Crash'ą gaunu tik nuleidus žaidimą. Naudoju MTA Rev B2 by MIASKO a.k.a MIASO.

P.S: Buvau ištrynes gta_sa.set - nepadėjo.

P.P.S:

Problema išspręsta: įsirašiau Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable Package (x64), Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x64) ir DirectX End-User Runtimes (June 2010).

Iš tikro nesuprantu dėl ko taip atsitiko dabar, prieš tai viskas buvo gerai. Galbūt dėl to, kad buvau perrašęs Microsoft Visual Studio 2012

Redaguota , nario ES.^
  • Teigiamai 3
(redaguota)

Klydau, chrome'as ne prie ko :cry:

Problema išspręsta: įsirašiau Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable Package (x64), Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x64) ir DirectX End-User Runtimes (June 2010).

Iš tikro nesuprantu dėl ko taip atsitiko dabar, prieš tai viskas buvo gerai. Galbūt dėl to, kad buvau perrašęs Microsoft Visual Studio 2012

Redaguota , nario ES.^

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4009 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...