Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3966 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki sg nariai :D 
Taigi kažkaip sumasčiau kad praverstų kokia komanda kuri priimtų botą pas save.. :) 
Prieš parašant šitą temą esu MG2, tačiau turbūt dabar nuėjęs nukrisiu į mg1 :(.. Esu nepastovaus žaidimo, vieną akimirką galiu būt rusheris, o kitą akimirką tupėsiu vietoj ir nejudėsiu...
Ką galiu pasakyt, paskutiniu metu tikrai blogai lošiu, kažkaip nesilošia, dažniausiai būnu paskutinis, o kai prapisam tai jau kažkaip viršui būnu..  Kartais lošiu gerai, o kartais išvis nieko nenušanu, priklauso nuo dienos.

Mėgstamiausias map: Cache
Kalbantis: +
Metai 18

Turiu neįpatingai gerą laptopą, tad ten visokių cbbl gerai nepalošiu su fps mažu :D Ant cache, dust eina 60-80 fps. 

Esmė kad ieškau kokios komandos su kuria eitų paprikolint, ir rimtai sumest cs. :D Labiau ieškau šiuo metu į gold nova 4 (pagal esamą žaidimą :(

p.s iki mokslų metų galiu žaist +/- tik vakarais, o paskui galėsiu daugiau laiko skirt :)

Galėsit išmėgint mano botinimą :D

Redaguota , nario GamerX159

E-Travi.gif

(redaguota)

Na pas mane irgi laptopas nėra geras ir ant to pačio dusto apie 80 fps, tačiau tai nėra kliūtis ir aš lošiu tuos cbble ir kitus kur man FPS 40-60 ir tai nesutrukdė pasikelti iki DMG (greitai LE)

Priežastis kodėl nepaloši arba per daug dažnai loši CS:GO (persiloši) arba žaidi kitas šaudykles, kurios po to turi įtakos CS:GO aim`e.

Redaguota , nario Barzda

Na pas mane irgi laptopas nėra geras ir ant to pačio dusto apie 80 fps, tačiau tai nėra kliūtis ir aš lošiu tuos cbble ir kitus kur man FPS 40-60 ir tai nesutrukdė pasikelti iki DMG (greitai LE)

Na man kai mažai fps labai sunku lošt tuos cbbl... Aišku kai reikia suloši normaliai :D Sakau paskutiniu meti kažkaip blogai lošiu, nors dabar pirmas kol kas sėdžiu cache

E-Travi.gif

Priežastis kodėl nepaloši arba per daug dažnai loši CS:GO (persiloši) arba žaidi kitas šaudykles, kurios po to turi įtakos CS:GO aim`e.

Ta tavo sąvoka "persiloši" man labai tinką, bet nežinau dėl ko tai vykstą, galvojau taip tik man, o čia pasirodo įprastą. :D

Beje, man taip pat buvo tokių šūdų, kad jau nemokėjau žaisti, bet man tai buvo ( atrodo, bent man taip.), kad labai bandžiau nusprayint, onetapint išviso mažai, o taip po kelias kulkas ( įprasta taktika. ) išviso nešaudžiau, tai ir darė mano įtaką į blogą žaidimą, tad lošiau csdm,dm,hsdm ir viskas, padėjo! Išbandyk ir tu, vakarais prieš mm ( matchmaking, competitive. ) ir žaisi ne ką prasčiau nei kiti, sėkmės ieškant komandos.

(redaguota)

Dekui uz pasiulyma nes jau kaip 2 diena paskutinis sedziu ir vos killa gaunu xD

Na ir man tas pats paskutiniu metu, tačiau turbūt dabar prieš botus sumetė :(

Kartą pasisekė, antro karto nebus turbūt :D

http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/438324190697164346/5DBEF7DA3B1D925630C7DC423301400058EACD45/

Pabandykit išsimiegot vyrukai, padeda. Ta prasme miegas labai didelę įtaką turi tokiems FPS žaidimams, ypač aukštesniuose rankuose, kur reik reakcijos.

Nepasakyčiau kad einu 4h miegot, išsimiegu, einu dirbt, gryžti ir eini cs sumest :D 

E-Travi.gif

Trina jisai jums čia protą, kad jis botas :D Nuo CS:GO atsiradimo (gal truputį vėliau) lošia CS:GO. Pagal žaidimo kokybę ir šaudymą skirčiau mažiausiai Supreme ranką. Pats pažįstu šitą čiuvą ir ne vienoj komandoj esu žaidęs.

Taktiškas ir sumanus. Gali žaisti greitą bei lėtą žaidimą. Su AWP turi labai gerą skillą, su AK-47 yra dar kur tobulėti, bet tikrai gali paleisti nuostabių one tap'ų.

Rekomenduoju šitą "botą" :D

YpIX4xG.jpg

(redaguota)

http://zengaming.co/
prieš Global elite Vienas match 3|8, antras match 8|5 :) 

Trina jisai jums čia protą, kad jis botas :D Nuo CS:GO atsiradimo (gal truputį vėliau) lošia CS:GO. Pagal žaidimo kokybę ir šaudymą skirčiau mažiausiai Supreme ranką. Pats pažįstu šitą čiuvą ir ne vienoj komandoj esu žaidęs.

Taktiškas ir sumanus. Gali žaisti greitą bei lėtą žaidimą. Su AWP turi labai gerą skillą, su AK-47 yra dar kur tobulėti, bet tikrai gali paleisti nuostabių one tap'ų.

Rekomenduoju šitą "botą" :D

Eik nebespank... 

p,s geriau sakyk minusus

E-Travi.gif

• Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3966 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...