Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4013 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na va turiu toki. Apsukos su brogresbar padarytos kaina net nezinau siulyk 

Jeigu sukoduotas daugiau mokėčiau, bet nėra problema man pačiam pasidaryti. Aš kainų ties šituo dalyku perdaug nežinau, tiesiog sakyk savo. Ir beto teikiu pirmenybę, žmogui kuris pats nupiešė textdrawa, būtent, kad parduotu man, o ne kaip būna, tas nepirko, tam nusiunčiau nesumokėjo ir t.t .

804ed16076b41d9cecff40801dac3c6c47.gif

(redaguota)

Su spalvom nebežaidžiau bet kai pakyla greitis rodo žaliai o kai pasiekia 90km/h raudonai jei reiktu pakeisčiau kažka palei tave dariau simple toki tas žalias progressbar kuras.

Galiu nupiešt geresni palei tavo norus jei susisieksi i pm

fc2562d67910dfe4bb7930f053f2b54f215.PNG

07ff9bec45665c5be3a11f4da0387c1412.PNG

Redaguota , nario vil
(redaguota)

Nupirktas !

tu jauti ka nupirkai?  Terp bridgetown gm jis buvo platintas kitaip greystreets.lt netiki pažek pats nete yra tas gm  su tokiu speedu ciuvas ne savo speed stumdo dar :D

Mano pačio pieštas kam žiurisi kam ne jei reiks pakeisiu palei pageidavimus

scminde jei nori susisiek skype:vil.ius

Redaguota , nario vil

tu jauti ka nupirkai?  Terp bridgetown gm jis buvo platintas kitaip greystreets.lt netiki pažek pats nete yra tas gm  su tokiu speedu ciuvas ne savo speed stumdo dar :D

Mano pačio pieštas kam žiurisi kam ne jei reiks pakeisiu palei pageidavimus

scminde jei nori susisiek skype:vil.ius

Dėl to ir nepirkau, nes jis yra platintas.

804ed16076b41d9cecff40801dac3c6c47.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4013 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...