Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4012 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi.

Taigi noriu pasidalinti ir paklausti jūsų nuomonės kaip man einasi po gana ilgos pertraukos, nors

galbūt tai ne pertrauka, nes vis tiek nieko nemokėjau ir manau profesionaliai dirbti nemokėsiu.

Pastebėjau, kad kai kas 'paišalioja' Anime tematikos sig'us ir kitus darbus, nusprendžiau ir aš pabandyti.

Norėjau išbandyti kažką naujo taigi pasitelkiau į pagalbą internetą ir radau šiokią tokią pamoką.

( http://imagination.lt/issami-paraso-pamoka-naujokams-t2956.html )

Aš ja pasinaudojau, bet visko tai pat nedariau, dariausi pagal save, pats prigalvojau kaip padaryti šį bei tą.

Taigi pasitelkus šiek tiek pagalbos iš šalies atlikau tokį mini darbelį, man tai užtruko tikrai nemažai laiko

taigi tikiuosi patiks.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pasirinkau kaip render'į vieną iš veikėjų Kaneki.

Užsklandai pasirinkau tiesiog Anime Japonų kvartalo paveikslėlį.

Iš pradžių pasidariau tiesiog patogaus dydžio paveikslėlį.

O tada atėjo metas galutiniam rezultatui...

gaq0ffx.jpg

Ačiū už jūsų dėmesį.

hnNP6wh.png

(redaguota)

Gera imagination pamoka, pats iš jos mokinausi, bet kai tu bandei ją atkartoti tai kaip matau nelabai pavyko. Tavo darbe yra du dalykai, kurie labai krenta į akis. Pirmasis tai yra tekstas, jis yra nutolęs nuo renderio ir tuo pačiu atkreipia dėmesį į ten kur nereikia, kadangi kairėje pusėje išvis jokių efektų ar net normalaus bg nėra kitą kartą pritaikyk tekstą prie renderio ir nepalikinėk tuščių vietų. Kitas dalykas yra dešinioji darbo pusė, Suprantu norėjai atkartoti pamoką, bet persistengei su glowing edges efektu. Nereikia jų ten tiek daug prikišti užtektų bent kelių didelių ir tada dar pora mažų taškiukų ir viskas, bet ši vieta nėra tokia bloga, kadangi pamoka yra neblogai atkartota nepaisant to, kad neapvaliai nereikalingų vietų. Renderis yra gan normalus tik ant jo kontrasto bent jau man per daug jaučiasi kitą kartą mažink kontrastą arba atrask tą viduriuką, kurio tau reik, nes dabar jo perdaug. Tuo pačiu tavo rėmelis yra kokių 5px, kas yra tikrai nemėgstama daugelio žmonių, kai kalba eina apie sig'us. Kitą kartą daryk max 2px. Na ir galiausiai tavo darbas nebuvo įvykdytas pagal pamoka, kadangi apšvietimo išvis nėra tai galima teigti, kad tu nesugebėjai atkartoti pamokos.

TL;DR

1. Nepritaikytas tekstas, sugadina focalą.

2. Kairinė pusė darbo palikta tuščia.

3. Renderis turi per daug kontrasto, brightness (šviesos).

4. Per dideli rėmeliai.

5. Trūksta apšvietimo.

* Būtų naudinga apvalyti ir dešiniąją darbo pusę.

Apskritai darbas nėra blogas, bet tekstas labai sugadina jo vaizdą ir tos kairės pusės tuštuma, būtum sutvarkęs šiuos du dalykus, galutinis darbas būtų atrodęs žymiai gražesnis.

Sekmės toliau mokantis iš pamokų  :taika:

Mano darbas iš šitos pamokos (lygtais):

4hotoYS.jpg

Redaguota , nario Rin

Gera imagination pamoka, pats iš jos mokinausi, bet kai tu bandei ją atkartoti tai kaip matau nelabai pavyko. Tavo darbe yra du dalykai, kurie labai krenta į akis. Pirmasis tai yra tekstas, jis yra nutolęs nuo renderio ir tuo pačiu atkreipia dėmesį į ten kur nereikia, kadangi kairėje pusėje išvis jokių efektų ar net normalaus bg nėra kitą kartą pritaikyk tekstą prie renderio ir nepalikinėk tuščių vietų. Kitas dalykas yra dešinioji darbo pusė, Suprantu norėjai atkartoti pamoką, bet persistengei su glowing edges efektu. Nereikia jų ten tiek daug prikišti užtektų bent kelių didelių ir tada dar pora mažų taškiukų ir viskas, bet ši vieta nėra tokia bloga, kadangi pamoka yra neblogai atkartota nepaisant to, kad neapvaliai nereikalingų vietų. Renderis yra gan normalus tik ant jo kontrasto bent jau man per daug jaučiasi kitą kartą mažink kontrastą arba atrask tą viduriuką, kurio tau reik, nes dabar jo perdaug. Tuo pačiu tavo rėmelis yra kokių 5px, kas yra tikrai nemėgstama daugelio žmonių, kai kalba eina apie sig'us. Kitą kartą daryk max 2px. Na ir galiausiai tavo darbas nebuvo įvykdytas pagal pamoka, kadangi apšvietimo išvis nėra tai galima teigti, kad tu nesugebėjai atkartoti pamokos.

TL;DR

4. Per dideli rėmeliai.

5. Trūksta apšvietimo.

Apskritai darbas nėra blogas, bet tekstas labai sugadina jo vaizdą ir tos kairės pusės tuštuma, būtum sutvarkęs šiuos du dalykus, galutinis darbas būtų atrodęs žymiai gražesnis.

4hotoYS.jpg

Gan daug tiesos apie jo darbą, bet tavo darbas irgi nebuvo iš geriausių, nes šharp tai tikrai per daug primesta (ryškiai matosi), o ir šviesos per daug.

31e2e4083c8e9c337fcb47f9d02720a5594.gif

Aš tarsi girdžiu balsą, tylink garsą, gydyk, save repeatink, žinias gilink, nupisai mano stilių? Poxuj tyliu.. stotelėj galinėj...

TL;DR

4. Per dideli rėmeliai.

5. Trūksta apšvietimo.

4hotoYS.jpg

Labai ačiū už patarimus! Šiek tiek aš pats apstebėjau, kad man nelabai gavosi, o su tekstu ir spalvomis nelabai man kažkas gaunasi dažniausiai. Aš ne kiek bandžiau atkartoti tai, bet panaudoti tam tikrus elementus jo darbe ir tiesiog pabandyti koks gausis rezultatas kitaip, nes aš niekada nedarau viską kaip sakoma 'viens prie vieno' man knieti kažką pakeisti, kažką išmesti ir kažką savo įdėti. Tiesiog pabandžiau kažką įdomesnio įdėti tik dėl to, nes pats nelabai moku kaip sakoma tokių 'pribambasų, bet vis tiek ačiū už nuomonę.

hnNP6wh.png

(redaguota)

Gan daug tiesos apie jo darbą, bet tavo darbas irgi nebuvo iš geriausių, nes šharp tai tikrai per daug primesta (ryškiai matosi), o ir šviesos per daug.

Jo irgi nelabai gavosi, nes čia buvo tiesiog efektų išbandymas, paskui aš iš šio darbo išmokau kaip reikia normaliai pritaikyti tą pamoką savo darbuose ir todėl kiti darbai yra šiektiek gražesni negu šitas.

Labai ačiū už patarimus! Šiek tiek aš pats apstebėjau, kad man nelabai gavosi, o su tekstu ir spalvomis nelabai man kažkas gaunasi dažniausiai. Aš ne kiek bandžiau atkartoti tai, bet panaudoti tam tikrus elementus jo darbe ir tiesiog pabandyti koks gausis rezultatas kitaip, nes aš niekada nedarau viską kaip sakoma 'viens prie vieno' man knieti kažką pakeisti, kažką išmesti ir kažką savo įdėti. Tiesiog pabandžiau kažką įdomesnio įdėti tik dėl to, nes pats nelabai moku kaip sakoma tokių 'pribambasų, bet vis tiek ačiū už nuomonę.

Kartais pravartu daryti viens prie vieno, kadangi gali atrasti kaip padaryti tokį patį efektą kitaip ir visokių navarotų, bet geriausiai mokymasis yra eksperementuojant. Viską darai tiesiog spaudinėdamas visokius efektus ir bandydamas lipdyti viena ant kito, kol galiausiai išmokti gražiai sulipdyti. Dar pasiūlysiu pasiskaityti šį puslapį, kadangi jis turi labai daug naudingos informacijos. http://visualmess.com/index.html

Redaguota , nario Rin

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4012 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...