Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4012 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

https://www.varle.lt/mobilieji-telefonai/samsung-galaxy-s4-mini-i9195-black-edition.html?index_page=1klausimas kurie turi šį telefoną arba apie jį nusimano: ar apsimoka pirkti? Ar negenda ir panašiai? Kaina 190 € (650 Lt), tai galvoju reiktų nusipirkti. Bet paskui, kad nereikėtų gailėtis.

jau beveik metai mano, nusirotinęs esu ir nelagina nieko negenda, buvau sudaužęs, bet draudimas apmokėjo ir susitaisiau, na žinoma čia ne gedimas, black edition turiu, ir prieš metus mokėjau 999lt atrodo, tele2 pirktas, na tikrainesiskundžiu užtenka visko, aišku kartais vietos pritrūkstu, nes kai pafilmuoju ką nors kur nors tai kaip su frapsais video labai dug užima ir foto būna iki 2MB beveik, bet šiaip tikrai geras telefonas. Ir dabar jis jau norė tok brangus kaip buvo prieš metus

Jau geriau S3 koki imt. Tie mini tai "nedatelefonai".

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

https://www.varle.lt/mobilieji-telefonai/samsung-galaxy-s4-mini-i9195-black-edition.html?index_page=1klausimas kurie turi šį telefoną arba apie jį nusimano: ar apsimoka pirkti? Ar negenda ir panašiai? Kaina 190 € (650 Lt), tai galvoju reiktų nusipirkti. Bet paskui, kad nereikėtų gailėtis.

Iš varlės patariu nieko nepirkti, ten pas juos su garantiniu ir kokybe yra didelės problemos.

Dėl telefono, tai Išleidimo data: 2013 m. 3 ketvirtis ir Operacinė sistema: Android OS 4.2 Jelly Bean.

Aš asmeniškai, kaip už tokią kainą tokios senienos nepirkčiau, yra pigesnių ir daug geresnių.

Iš varlės patariu nieko nepirkti, ten pas juos su garantiniu ir kokybe yra didelės problemos.

Dėl telefono, tai Išleidimo data: 2013 m. 3 ketvirtis ir Operacinė sistema: Android OS 4.2 Jelly Bean.

Aš asmeniškai, kaip už tokią kainą tokios senienos nepirkčiau, yra pigesnių ir daug geresnių.

Iš varle.lt perku, nes parduotuvė netoli yra ir nereikia mokėt už pristatymą, nes pats atsiimu. Reiks pažiūrėt kituose.

Kokie tie kiti telefonai?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4012 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...