Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4014 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki nelabai suprantu kas čia man pjaunasi -.- taigi netempes gumos einu prie reikalo

1.Youtbe paieško ant pratestavimo norėjau susirast savo video ir pastebėjau, kad man rodo, kad visiškai nėra peržiūrų.http://www.part.lt/perziura/d6eb5be23e22f8d28d5b95f864204ce243.png

Bet paspaudus ant video peržiūras jau rodo http://www.part.lt/perziura/2e27d21960d66e481b3a1b7646ca4a84731.png

2.Subscribe irgi atsilieka pvž http://www.part.lt/perziura/fe9ae81277134f31dafc50f3171d5230117.png

ir t.t vienur nueini rodo viena sub skaičių, o kitur kita. 

Bus gal paaiškinimų?

visu pirma ten kur 18 ten rodo kiek tu turejai pries ko ne menesi , o dbr 64 turi tai vat.

Pataisau tiksliau - ten rodo, kiek gavo per paskutines 28 dienas prenumeratorių, o ne kiek turėjo prieš tiek laiko

• Teigiamai 1

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

(redaguota)

Gerai ačiū atsakėt į mano klausima. O dabar kitas kodėl man nėra ant video miniatūros?

Nors je pasirinkau, bet jos nerodo

PAMIRŠAU PRIDURT TAI SAKOT PERŽIŪRAS TURI APDOROT, KAD JES RODYTŲ NORMALEI? NES VIENUR RAŠO PERŽIŪRŲ NĖRA, O PASPAUDUS JAU YRA

Redaguota , nario Barz

Gerai ačiū atsakėt į mano klausima. O dabar kitas kodėl man nėra ant video miniatūros?

Nors je pasirinkau, bet jos nerodo

PAMIRŠAU PRIDURT TAI SAKOT PERŽIŪRAS TURI APDOROT, KAD JES RODYTŲ NORMALEI? NES VIENUR RAŠO PERŽIŪRŲ NĖRA, O PASPAUDUS JAU YRA

Dėl peržiūrų palauk 24 valandas, pats esu su tai susidūręs. Su miniatūra tas pats.

• Teigiamai 1

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Dėl peržiūrų palauk 24 valandas, pats esu su tai susidūręs. Su miniatūra tas pats.

Praėjo 24 valandos, bet kaip video susirandi paieško rašo "Nėra peržiūrų" o paspaudus ant video jų buna 186. Tas pats su MINIATŪRA jos visiškai nėra. Ką siūlot daryt?

Praėjo 24 valandos, bet kaip video susirandi paieško rašo "Nėra peržiūrų" o paspaudus ant video jų buna 186. Tas pats su MINIATŪRA jos visiškai nėra. Ką siūlot daryt?

Pabadyk miniatūrą iš kompiuterio įkelti

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4014 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...