Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4000 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš tai netikiu tokeis dalykais :D Paskui galvoji šnekiesi su gražia panele ,o ten koks pedofilas, kuris ir taikosi progos .......

Reta tokių. Na jei rimtai pasakius aš iš www.draugas.Lt svetainės susipažinau iš savo miesto su daugybė panų , tiesiog nieko blogo tuose pazinciuose nėra , pabendrauji , paskui pasiūlai susitikti akis į akį. Bet geriau tokiuose dalykuose nesusidomėt , geriau nueit su kokiu draugų gerų į kokį centrą ir susirasti panelių , pabendrauti , praleisti gerą laiką , o paskui jau galit ir pradėti kabinti , ne viena kartą buvau nuejas su draugų į centrą , su daugybė panelių susipažinau .

75878f91d0393a03b9d597ee9c42fa34362.gif

Aš tai netikiu tokeis dalykais :D Paskui galvoji šnekiesi su gražia panele ,o ten koks pedofilas, kuris ir taikosi progos .......

Na, kad FB būtu pedofilas tai dar neesu įtaręs. Taip pat galima patikrint ar nuotrauka nėra ištraukta iš interneto, kad nereiktu su FAKE anketa gaišinti savo laiko.

Dar pastebėjau, kad su kai kuriomis merginomis neina normaliai pasišnekėt. Užduodi klausima atsakyt atsako, bet normalus pokalbis nevyksta. 

Reta tokių. Na jei rimtai pasakius aš iš www.draugas.Lt svetainės susipažinau iš savo miesto su daugybė panų , tiesiog nieko blogo tuose pazinciuose nėra , pabendrauji , paskui pasiūlai susitikti akis į akį. Bet geriau tokiuose dalykuose nesusidomėt , geriau nueit su kokiu draugų gerų į kokį centrą ir susirasti panelių , pabendrauti , praleisti gerą laiką , o paskui jau galit ir pradėti kabinti , ne viena kartą buvau nuejas su draugų į centrą , su daugybė panelių susipažinau .

Geriau į klubą nueiti. Ten renkasi daugiau tuo tikslu, kad susipažint. 

http://rkentas.tk - Kitoks motyvacinis puslapis

Na, kad FB būtu pedofilas tai dar neesu įtaręs. Taip pat galima patikrint ar nuotrauka nėra ištraukta iš interneto, kad nereiktu su FAKE anketa gaišinti savo laiko.

Dar pastebėjau, kad su kai kuriomis merginomis neina normaliai pasišnekėt. Užduodi klausima atsakyt atsako, bet normalus pokalbis nevyksta. 

Aš esu matęs, kai vienas vyras buvo parašęs, kad ieško santykiams berniuko iki 17 metų. Tipo turi labai daug pinigų ir negailėtų duoti, norėtų susitikti nuošalioje vietoje.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

(redaguota)

Geriau į klubą nueiti. Ten renkasi daugiau tuo tikslu, kad susipažint.

Dar ne tokių metų esu kad i klubus vaikštyčiau . Todėl pasakiau savo 2 būdus kaip susipažinu su panelem.

Gorden , nereikia tokių jau nesamoniu prisigalvoti .

Redaguota , nario imbuex

Jo aišku įmanoma , jei nori likt be inkstų. Nuvarysi į pasimatyma ir pamatysi , kad ten ne merga o koks tai nors pedofilas ar šjp koks kastruotojas , tai arba per šikna padarys arba iškastruos ir išpjaustys organus.

Žinoma , jums kaip kiekvieną valandą , kiekvieną minutę , kiekvieną sekundę galvojat apie tapati ir tokius dalykus tai ir čia rašinėjat nesamonius kad tik postus parinkti . Aš bent jau atsargus bunu.

Aš manau, kad einant į susitikimus su žmonėmis iš pažinčių interneto reikia būti su papildomu žmogumi, kuris stebėtų viską pasislėpęs ir dar gerai būtų, kad jis turėtų ginklą

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

(redaguota)

Vaiku siaubas pedofilas :D ahahahahaha  Tai aišku jei tarsites susitikti nuošaleje vietoje, jum kaip reikiant rudi pravarys.

Va tokiem rimtiem bahuram kaip aš,svarbu, kad būtų Ne asociali, negirtaujanti, nerūkanti ir sportuojanti, išsilavinusi ir turtinga.  O ne kokia, paskudna kutvela rūkanti bedante su kuria būtų gėda pasirodyti viešumoje.

Redaguota , nario JuBanGrybas

AŠ TIKRAI NEGRYBAS

Gąsdinatės dėl prievartavimu visokiu. Pirmas dalykas ką reikia padaryt per pirma pasimatymą tai susitarti tinkama vietą. Pavyzdžiui restoranas, kavinė kaip normaliem žmonėms. Jei jums tai yra neįkainojama pramoga tada tiesiog susitikti miesto centre kur daug žmonių, bet jokiu būdu nesibrukti į koki užmesti ar į mišką. Normalūs pasimatymai su normaliais žmonėmis ten nevyksta. Kitas patarimas būtu pasiimti peili. O ten velti draugus į lovos reikalus tai nelabai matau tikslo.

Vaiku siaubas pedofilas :D ahahahahaha  Tai aišku jei tarsites susitikti nuošaleje vietoje, jum kaip reikiant rudi pravarys.

Va tokiem rimtiem bahuram kaip aš,svarbu, kad būtų asociali, negirtaujanti, nerūkanti ir sportuojanti, išsilavinusi ir turtinga.  O ne kokia, paskudna kutvela rūkanti bedante su kuria būtų gėda pasirodyti viešumoje.

Asociali? http://www.zodynas.lt/terminu-zodynas/a/asocialus

baisiau uz pedofila yra tik tai, kada nueini susitikt su 10/10 pana is fotkiu, bet kai pamatai realybej 1/10 snuki, pradedi galvot apie gyvenimo prasme ir koks esi feileris, kad neizvelgei klastos

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008269354785&fref=tsJa reikia gerbti už tai, kad nesielgė taip kaip tu parašei.

(redaguota)

Gąsdinatės dėl prievartavimu visokiu. Pirmas dalykas ką reikia padaryt per pirma pasimatymą tai susitarti tinkama vietą. Pavyzdžiui restoranas, kavinė kaip normaliem žmonėms. Jei jums tai yra neįkainojama pramoga tada tiesiog susitikti miesto centre kur daug žmonių, bet jokiu būdu nesibrukti į koki užmesti ar į mišką. Normalūs pasimatymai su normaliais žmonėmis ten nevyksta. Kitas patarimas būtu pasiimti peili. O ten velti draugus į lovos reikalus tai nelabai matau tikslo.

Nu gali prikišti servetėlę ir viskas. Kitiems sakys, kad praradai sąmonę ir nusitemps į mašiną. Jeigu nenori, kad draugai prižiūrėtojų, tai galima susitarti, kad prižiūrėtų ginkluotas policijos ekipažas. Redaguota , nario Saulius Jūrevičius

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4000 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...