Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4018 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Samsung Galaxy S3 Neo,pigus telefonas bei nelagina žaidimai viskas veikia puikiai. Jei nori pirkt kokius LG ar Nokia lumia ten tai jie brangūs yra.

Redaguota , nario AtaraX

OS: Windows 10 64-bit | Procesorius : Intel® Core™ i7-7700 Kaby Lake 7th Generation | Ram : 16GB DDR4 corsair vengeance 2133MHZ | MB : MSI H110M PRO-VD PLUS | 

GFX : Zotac NVIDIA® GeForce™ GTX 1060 6GB

Skelbiu.lt tau i pagalba. O kai susirasi ten sau variantu, rasyk.. padesim isrinkt geresni is ju.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

(redaguota)

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Noreciau is ebay pirkt. Dabar pasiziurejau yra visai neblogu sony telefonu...

Uz pristatyma tik permokesi ir viskas..

Tik del dievo meiles neimk visokiu GSmart,Prestigio,.. ir kitu nesamoniu kurie kvepia Kinija. Tai vienkartiniai telefonai..

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Uz pristatyma tik permokesi ir viskas..

Tik del dievo meiles neimk visokiu GSmart,Prestigio,.. ir kitu nesamoniu kurie kvepia Kinija. Tai vienkartiniai telefonai..

Nu yra vienkartiniai, bet galima nusipirkti kelis juos ir jeigu suges kitą galima bus naudoti

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

O koks tikslas pirkti daug pigių, jei gali nusipirkti vieną gerą?.. Už tokią kainą irgi siūlau iš skelbiu.lt. Kaip Vadila ir minėjo, išsirink kokie sudomino ir padėsim tau apsispręsti ;)

Gerai mąstai, bet jeigu kas nors nutiktų tam vienam tai kaip sakant pinigai kaip į sunaikinimą išmesti. O jeigu kelis pigius turi, tai nebijai ir gali bet kada pasikeisti nutikus nelaimei.

Aš vis tiek nesuprantu, kam pirkt 2 silpnus, prastus tel, jei gali nusipirkt 1 gerą, galingą... Ir būtent tie tavo 2 prasti, greičiau suges negu tas 1 geras...

Už 150 eurų išeitų trys vidutinės klasės telefonai. Gedimo atveju yra garantinis, bet pametus niekas nebepadės.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4018 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...