Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4014 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, kažkada naudojau plugina, kad gali sukurti mob'ą jam uždėti gyvybių kiek nori ir setu primest? Gal žinot koks pavadinimas, nes aš pamiršau :(

693661469a4836b96d146e117b473d3d303.png
Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}
Žaidi Minecraft užeik į Mc.SoulMC.LT

Ne šis pluginas, senos versijos.. Negalima gyvybių nustatyti. O tu žiūriu tik free postint moki..

Tai ne pluginas :D su komandomis galima kažkaip su /summon o kaip tiksliai nepamenu.

Tai ne tik seto prašau užmest... Sakau pluginas yra, nustatai belekoki mobą, ir gali jam atitinkamus effektus uzmest, seta uždėt, gyvybes nustatyt.

Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}

http://lmgtfy.com/?q=bukkit+modifying+mobs

Kada jūs išmoksit naudotis google ...

BTW: ir tu dar rašaisi ant avataro bukkit paslaugos? GG

Dekui radau, bet su kuom susije bukkit paslaugos su pluginu ieskojimu? :D

(redaguota)

Hmm nu nice sakyčiau. Jau ne viena tema buvo sukurta, kur tau kyla visokiausi klausimai, kaip: "kaip riekia tai padaryt?", "Ar  žinot šio plugino pavadinimą?", "Gal galit kas nors padėti?" ir t.t. Visų pirmą į visus šiuos klausimus gali atsakyti - Google paieška, tik reikia netingėti ir susirasti pačiam. Na, o apie tavo Bukkit paslaugas tai geriau patylėsiu.

263cdcdc8a7365765746cc6994bb9538455.png

Redaguota , nario Analog

Hmm nu nice sakyčiau. Jau ne viena tema buvo sukurta, kur tau kyla visokiausi klausimai, kaip: "kaip riekia tai padaryt?", "Ar  žinot šio plugino pavadinimą?", "Gal galit kas nors padėti?" ir t.t. Visų pirmą į visus šiuos klausimus gali atsakyti - Google paieška, tik reikia netingėti ir susirasti pačiam. Na, o apie tavo Bukkit paslaugas tai geriau patylėsiu.

263cdcdc8a7365765746cc6994bb9538455.png

Tai jei internete nerandu atsakymo, čia rašau. What problem man?  Nu ir gerai, kad patylėsi, nes nieko nežinai ką subegu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4014 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...