Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4023 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, turbut norite užsidirbti pinigu internetu, kaip ir aš norėjau :)
Šitoi svetainei nereikia nieko investuoti, tik labai daug kantrybės. Po mėnėsio aš uždirbu maždaug po 10$. 10$ į dieną yra tikrai pakankamai daug :)
Kaip tai veikia?  Prisijungę nematysite daug reklamų, čia viskas kiek kitaip. Jūs privalote auginti taškus (BAP), BAP tai taškai už kuriuos gausite mokomas reklamas, į diena jų gausyte x16 ( po 25BAP išviso butu 800BAP į dieną ). Surinke tuos BAP, gausite apmokomas reklamas ( tam reikės laiko ) 1 BAP taškas = 0.0005$, sunkiausiai yra surinkti 1.05$, nes už ji reikės nusipirkti Ad'a, ir už ji gausite 3100BAP taškų kurie verti 1.55$, vėl gaunate reklamas, kurias reikia spaudineti ir vel perkate Ad'a taip renkdami keliate savo uždarbi. 

Kaip kyla uždarbis nuo BAP taškų? Paprastai keldami savo BAP taškus keliate savo grupę.

BAP Group 1 ........ 1600 to 12000 

BAP Group 2 ........ 12000 to 24000 
BAP Group 3 ........ 24k to 48k 
BAP Group 4 ........ 48k to 96k 
BAP Group 5 ........ 96k to 180k 
BAP Group 6 ........ 180k to 360k 
BAP Group 7 ........ 360k to 720k 
BAP Group 8 ........ 720k to 1.5m 
BAP Group 9 ........ 1.5m to 3m 
BAP Group 10 ....... 3m to 6m 
BAP Group 11 ....... 6m to 20m 
BAP Group 12 ....... 20,000,000+ 
BAP Group 13 ....... 50,000,000+ 
BAP Group 14 ....... 100,000,000+ 
BAP Group 15 ....... 500,000,000+

Prisiregistruokite čia  https://www.paidverts.com/ref/TheAistis  ( Čia referral linkas, užsiregistrave per ji jūs už kiekvieno reklamos paspaudima kažkoks procentas pinigu pereis man, kažkur 5%, galit to ir nedaryti, bet jei ne man tai kažkokiam kitam žmogui parinks automatiškai. Tie kurie prisiregistruos per mano link'ą tikrai padėsiu, parodysiu keletą budų kaip greičiau galyma užsidirbti tik rašykite man i AŽ)

Tikrai padėsiu, kam domina toks uždarbis rašykit į komentarus ir į AŽ, tiems kam tokie dalykai nepatinka tiesiog negaiškyt laiko nerašykite nereikalingu komentarų. Sėkmės :) P.S temą neilga visa eiga atsiusiu į AŽ tiems kuriems reiks pagalbos :)

Daugumai žinomas būdas ( man taip pat. ), bei labai niežti rankos ir negaliu neparašyti, kiek pats jau užsidirbai ?

Aš tik prieš mėnėsį pradėjau, vidutiniškai į diena 10$, gan gerai kaip už reklamas :) Tik tam labai daug kantrybės, bet viskas atsiperka :)

Jeigu noreciau ir tureciau pinigu tai galeciau per viena diena uzdirbti dvigubai daugiau sioje svetaineje o rinkti centus i gaisti laika neverta.

Tai galima investuoti ir nereikės rinkti centų kaip man :) 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4023 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...