Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4021 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dienraštis SG

Populeriausias dienraštis Lietuvoje

Pirma dalis: http://www.supergames.lt/topic/229310-dienra%C5%A1tis-sg/

Ilgai trūkusi tylą nutraukta

Pusė šio šlamšto, kurį kątik perskaičiau, neturi net gramo logikos, bet tebūnie. Labai džiaugiuosi, kad bent jau šis dienraštis nebus rašomas kasdien, kas taipogi yra tiesiog krūva logikos.

O jeigu norit intervių iš manęs, maloniai prašom, skype, steam, susisiekimas yra, tik reikia noro, o ir aš labai norėčiau pasakyti ką apie jus manau, kadangi to forumo ribose nepažeidęs taisyklių negaliu.

Be to, jeigu jau svajoji rašyt savo straipsnius, tai pasidomėk labiau lietuvių kalba, nes dabar tokia krūva grubių klaidų, kad net akis bado. 

Jukonic (Vardas pakeistas, tačiau redakcijai yra žinomas red. past) Pagaliau prašneko Jukonic bei nutrauke savo ilgai trūkusi slapstimasi nuo žurnalistu, ir prašneko viešai, neva Dienraštis SG neturi logikos, tačiau pastarojo išlietas piktis, argumentuotas tuo kad dienraštis nėra rašomas kasdien, tačiau pasistengsim rašyti, kasdien.

Frixo Kreipiasi pas notara?

Važiuosiu į Londoną su mašina, kiek suprantu pravažiuoti siena užtenka ID kortelės/paso. Paskui važiuosiu atgal į Lietuvą, tik su autobusiukų. Esu nepilnametis, tad į Lietuvą atgal važiuosiu su broliu ( jis pilnametis ). Ar nereikia eiti pas notarą mamai pildyti dokumentų jei su pilnamečiu važiuosiu? 

Frixo (Vardas pakeistas dėl šališkumo, tačiau redakcijai žinomas) Neva senbuvis planuoja kraustitis į UK, o po to vėl atsikraustyti į LT tačiau su broliu. Neva žmones kalba, kad tai tik priedanga, nes pastarasis ketina grižti su kontrobanda.

Apsimeteliai burtininkai?

sampseniuka (red past vardas pakeistas, tačiau redakcijai yra žinomas) Neva pastarasis teige dar vakar pagarsėjusioi temoi Dėl magijos Lietuvoje, kad yra burtininkas, tačiau temos autorius jubangrybas red.past vardas nekeistas. su savo redakcijos komanda nusprende atlikti tirima, ir paaiškėjo, kad tai tesig benamis sukčius ieškantis būdų kaip užsidirbti pragyvenimui

Esate įvykio vietoje? Esate įvykio liudininkas? turite ką pasakyti? Turite pixu? susisiekite Asmenine žinute.

AŠ TIKRAI NEGRYBAS

(redaguota)

Nenori tu tiesiog su savo tuo šlamštu kuris niekam nei juokingas jei įdomus dingt na*ui iš šito forumo?

1. Ne. Ačiū už pasiūlyma :)

2.Pažiūrėk kiek laiku, visiems įdomų  http://www.supergames.lt/topic/229310-dienra%C5%A1tis-sg/

3. Nepavidėk :)

lipsi is raudonos ir tapsi gejumi kaip ir pats sakei ?

Ar tai tikrai ivyks ? Ar tu islipsi is raudonos ir tapsi gejumi kaip ir pats sakei ?

Nesijaudink :)

Redaguota , nario JuBanGrybas

AŠ TIKRAI NEGRYBAS

Perlenki lazda, tas pats kaip mes rašytume visokiausias nereikalingas tėmas ''šlamšta'' apie tavo tėvus. Ar tavo mama važiuoja iš Vilniaus Akropolio i Kauno Akropoli nes mat ten pygesnė šlapenka kūri valgo JubanGrybas.

15min.LT tave priimtu duodu žodi .

Gerb.Runčikai ( vardas pakeistas),

Išgirdome Jūsų pasakymą ir iš ties pagalvojome, kad Jus esate debiliškas asmuo. Akropolio prekės tiek Kaune, tiek Vilniuje yra brangios, todėl nusprendę manome, kad Jus pats valgote šlapenka iš optimos linijos.

Pagarbiai new-thang.

Gerb.Runčikai ( vardas pakeistas),

Išgirdome Jūsų pasakymą ir iš ties pagalvojome, kad Jus esate debiliškas asmuo. Akropolio prekės tiek Kaune, tiek Vilniuje yra brangios, todėl nusprendę manome, kad Jus pats valgote šlapenka iš optimos linijos.

Pagarbiai new-thang.

Melieji New-Thangai ( vardas pakeistas),

Pamačiau ir nedelsiant perskaičiau jūsu atsakymą i mano komantara. Matau gavote per daug dėmėsio šiandien ir biškuti susijaudinote, o jei gylintis i žodžius nemokat tam yra tik vienas vaistas ,, mokytis lietuvių kalbos''.

Su visu malonūmu: Runčikas.

MineCraft

Žiūriu bet tai kai kuriems nuo pc jau galva perkaito, aš nesuprantu kas jus per moliai esat kad tokius šudus rašytumet, neturit kas veikt ar kaip yra. Geriau į dienos šviesa išlystumet, tai ne blyn sėdi prie pc ir kažkokiu ššš užsiema :D

Dėkoju, kad rupiniesi kitais, bet patikėk, gyvenu prie juros, jodo organizmas prisotintas sočiai... Tad gyvenk kaip tau būtų geriau o aš kaip man :)

AŠ TIKRAI NEGRYBAS

Apsimeteliai burtininkai?

sampseniuka (red past vardas pakeistas, tačiau redakcijai yra žinomas) Neva pastarasis teige dar vakar pagarsėjusioi temoi Dėl magijos Lietuvoje, kad yra burtininkas, tačiau temos autorius jubangrybas red.past vardas nekeistas. su savo redakcijos komanda nusprende atlikti tirima, ir paaiškėjo, kad tai tesig benamis sukčius ieškantis būdų kaip užsidirbti pragyvenimui

thats_very_interesting-77095.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4021 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...