Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3602 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Aiškus esi iš savo parašo. Jau ir taip giliai sėdi, dar giliau bandai? :D Bėje, čia niekas neverkia, tiesiog dalina patarimus, kad į šį griūnantį projektą neverta lįsti. P.S gal parodysi, kada ir ką pridirbau? Kam jau kam, bet ne tau aiškint apie kažkieno pasiekimą, kai projektus keiti kas 3-4 dienas ir visur nardai su savo "reklamavimu". Bėje iš mano pusės nebuvo jokių stumimų, tik tiesa. (y)

P.S. Justai, labai ačiū už -rep. Kaip sakoma už tiesą visi pyksta.

np

Kaip jau minėjau, nesivelsiu į diskusijas, nes čia beviltiška:D

Redaguota , nario Justas@
  • ,

Jūs dabar sugebat ir tekomentuot, ir apstumt žmogų, o patys tiek esat pasiekę? Turbūt ne. Tad biški apsiraminkit.

Adomai, kaip čia suprast "Justas kopūstas"? Aš taip pat Justas, tai tu biški ramiau ten su pravardžiavimais..

Pakviečiau jus į skype, priimkit.

Asmeninis kanalas, kuriame rasit teikiamas paslaugas, patikimus asmenis, ir visą kitą!
discord.gg/M8g5u35

(redaguota)

Jau kam kam, bet tau reiktų patylėt :D Gal padarysi tada dizainą naują, o didysis web'eri Adomai?

Ne aš dizainą piešiu tu ****** jau užsisakę jis dizainą... foto: http://www.part.lt/img/1c8e0e933f59b70c7e67513e25891644373.png

Pats tai nedidysis weberis tik ripinti ir moki....

Jūs dabar sugebat ir tekomentuot, ir apstumt žmogų, o patys tiek esat pasiekę? Turbūt ne. Tad biški apsiraminkit.

Adomai, kaip čia suprast "Justas kopūstas"? Aš taip pat Justas, tai tu biški ramiau ten su pravardžiavimais..

Pakviečiau jus į skype, priimkit.

Nu suprask kaip nori true life....

Redaguota , nario Adomas J..
(redaguota)

Eik kaušas Justai ... į tavo projektą net uždyka niekas neis ... Justas Kopūstas.... per tiek daug metų negalėjot net naujo dizaino pasidaryti... serveryje žaidžia silpna pročiai nu žodžiu... čia pnš kaip su Luku Sabaliu...

Tu lavončike, kaushas tik tu, projekte sėdi normalūs žmonės, tiesiog mažai žaidėjų, surask man tokį servą, kur gaujų sistema bei ekonomika geresnė negu čia. Silpnaprotis tik tu, kadangi sugebi rašyt tokius komentarus.

kiek duosi?

Tavęs nereikia šiame projekte.

P.S tai buvo mano pirmas serveris, dar anksčiau kai buvo Igelis kartu su Crewu savininkai, budavo po 100 zmoniu, leavinau, kai prasileidau rconą ir atemė visus milus, dabar sugrįžau, bereikia snukių ir serveris - ATGAIVINTAS

Redaguota , nario Ekilen

miNg, on 14 Jul 2015 - 20:21, said:snapback.png

Eikit paverkit, pridirbot nesamonių kažkada tai ir taip būna.

Aiškus esi iš savo parašo. Jau ir taip giliai sėdi, dar giliau bandai? :D Bėje, čia niekas neverkia, tiesiog dalina patarimus, kad į šį griūnantį projektą neverta lįsti. P.S gal parodysi, kada ir ką pridirbau?

Senai nebuvau SG tai kažkada buvau užsimetęs ant parašo. O dabar tai projekte esu tik gaujos lyderis ir man to užtenka. Neneriu niekur :P

SpStiQW.jpg

Tu lavončike, kaushas tik tu, projekte sėdi normalūs žmonės, tiesiog mažai žaidėjų, surask man tokį servą, kur gaujų sistema bei ekonomika geresnė negu čia. Silpnaprotis tik tu, kadangi sugebi rašyt tokius komentarus.

Tavęs nereikia šiame projekte.

P.S tai buvo mano pirmas serveris, dar anksčiau kai buvo Igelis kartu su Crewu savininkai, budavo po 100 zmoniu, leavinau, kai prasileidau rconą ir atemė visus milus, dabar sugrįžau, bereikia snukių ir serveris - ATGAIVINTAS

Kai Igelis dar buvo savininkas, Justas darydavo ir update'us dažniau ir šiaip labiau stengėsi, nes žinojo, kad gali būti išmestas, o po Igelio pasitraukimo, šis serveris pradėjo griūti. Tiems, kas sakot, kad kažkam reikia pasiekti tiek, kiek jis - prie seno savininko dar ir rekordas buvo 500 žmonių, o kai liko vienas Justas, jų kažkaip pradėjo mažėti mažėti, dabar žaidžia 30-40, nors kadaise žaisdavo netgi iki 300. Dėl gaujų sistemos - pabandyk užsukti į sal.lt, o ekonomika - kur jis tau nebus gera? Žmogus perka, parduoda verslus už brangiau ir panašiai, susikrauna turtus, tada ateina į serverį Justas, atsiteleportuoja, pasako, kad buginti pinigai ir viską atima, ir dar rcon duoda. :D:D Daugiau čia neberašysiu, neverta ginčytis, pasakiau visą tiesą.

(redaguota)

Kai Igelis dar buvo savininkas, Justas darydavo ir update'us dažniau ir šiaip labiau stengėsi, nes žinojo, kad gali būti išmestas, o po Igelio pasitraukimo, šis serveris pradėjo griūti. Tiems, kas sakot, kad kažkam reikia pasiekti tiek, kiek jis - prie seno savininko dar ir rekordas buvo 500 žmonių, o kai liko vienas Justas, jų kažkaip pradėjo mažėti mažėti, dabar žaidžia 30-40, nors kadaise žaisdavo netgi iki 300. Dėl gaujų sistemos - pabandyk užsukti į sal.lt, o ekonomika - kur jis tau nebus gera? Žmogus perka, parduoda verslus už brangiau ir panašiai, susikrauna turtus, tada ateina į serverį Justas, atsiteleportuoja, pasako, kad buginti pinigai ir viską atima, ir dar rcon duoda. :D:D Daugiau čia neberašysiu, neverta ginčytis, pasakiau visą tiesą.

Tai gal susikrovei tuos turtus iš bugerio? Galima ir per Teamspeak'ą susitart oi čia aš viską tau parduodu tipo ir t.t kad tik loguose atrodytu normaliai ir poto verkiat susirinkę. O SAL tai dar didesnis šūdservis - ateini, pašneki draugiškai ir iškart savininkas XP prideda ir t.t tai kur įdomumas žaist poto?

Redaguota , nario Dizzy Tacco

SpStiQW.jpg

Gal Justas ir daug klaidų padarė "jūsų" atžvilgiu, bet pamąstykit kaip jūs elgtumėtės jo vietoje ? Na gi jis savininkas, jis mokosi, gal ir darbą turi, tai kaip jam persiplėšti ir visiems atsakinėti, padėti ? Gi jis irgi kitiems į šikną nelys ir viso gyvenimo nepraleis prie samp'o. Jums manau įdomesni projektai kaip lmg ir sargas? Kur išviso visus metus tas pats šūdas? Paslaugos kainuoją kosmosą, updeitai nebedaromi senai ? Na tai ką žinau...

Ammm, igelio nebuvo jau kokie 4-5 men kai pasiekem 500 rekorda. Kiek skalej nuo 1-10 uzsigajdinaj?:)

Na siaip cia beveik visi kurie pisa prota, tai yra is sal.lt kurie kaip visad pavydi ir kaip visad nieko nepasieks.

Del administratoriau tai jau radau pora žmonių ir žiurėsim kas čia gausis. Tai bent dabar, nebeieškau. Pasisiūlė apie 40 žmonių, tai, kad ir kaip jus čia hateriai losit dėl nieko, nieko nepasieksit.:))

Projektas buvo pirmasis mano. Viskas zjbs tik, kad žaidėjų trūksta.Update geri.Seniau lošdavo 500-300 dabar vėl mažai.Žiemą 75-100 lošdavo.Seni laikai da best. Kaip būdavo gaujos. :*. Turėdavai 10k sg mirdavai *Myliu SuperGames.lt* pasimi vėl 1 k ir eini kovot. :). Jeigu Justas išrenka normalų Gaujų prižiūrėtoją gaujos atgyja ir po truputį turėtų serveris atsigaut.Kartais užeinu., o sistemos geros, bet laikui bėgant vienas narys iš rl sakė, kad bus kopijuojama mūsų sistema taip ir buvo.Žodžiu parašiau ką norėjau.Justas darytų kas 2 savaitės atnaujinimus, gaujų prižiūrėtojų išrinktų normalų ir viskas zjbs būtų.Abejoju ar atkreipsi į šį pranešimą žinutė, bet nieko svarbu išreiškiau savo nuomonė ir patariau ką daryt. p.s Tik neprijimk tokių pagalbininkų , kad visi prižiūrėtojai būtų tik savi. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3602 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...