Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3573 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi,

Iš karto prie reikalo: ieškau žmogaus, kuris turi pakankamai gerus sugebėjimus kurti map darbus RPG kategorijos serveriams. Svarbiausia, kad turėtumėte laisvo laiko šia vasara ir noro prisijungti bei būti dalis besikuriančio projekto. Pageidautina, kad maperis galėtų uždėti ir teksturas.

Atlygis: 25% nuo uždirbtų pinigų ir privilegijos žaidime.

Apie projektą

Jau gan ilgą laiką kuriu serverį vienas pats, kuris bus RPG tematikos ir rasis Los Santos mieste. Visada planuoju į priekį ir bekurdamas visada žiuriu į savo sistemas iš kurėjo bei žaidėjo perspektyvos. Esu aktyvus ir motyvuotas dirbti ties šiuo projektu ir jei randu kliūtį, visada randu išeitį.

Serveris neturi komandos, dirbu vienas. Projekto svetainė taip pat neatidaryta, kadangi dar yra peranksti tai daryti, bet kai ateis laikas - viskas bus nupirkta ir sustatyta į vietas.

Serveris turi keletą map darbų ir būtiniausias serverio sistemas. Keletas sistemų tokios kaip darbų sistema yra semi-dinaminės - tai reiškia, kad sukurti naują darbą užtruks nedaugiau kaip 10 minučių, kadangi nereikės prirašyti papildomo kodo.

Apie mane

Esu vardu Vaidas, man 18 metų ir gyvenu Londone. Šiuo metu turiu vasaros atostogos, kadangi baigiau mokyklą ir nuo rudenio pradėsiu mokytis 'Computer Science' kursą universitete. Esu draugiškas ir suprantantis žmogus sugebantis dirbti vienas bei komandoje. Turiu pakankamai ilgą patirtį dirbdamas prie pawn ir betkokios realistinės įdėjos serveriui man yra įgyvendinamos.

Turintys norą prisijungti prie projekto kurimo, pateikite savo map darbų pavizdžius šioje temoje. Jei jūsų darbai patiks, aš su jumis susisieksiu ir galėsim pašnekėti detaliau apie serverį, projektą ir atsakysiu į jūsų turimus klausimus.

Redaguota , nario .eko
  • Teigiamai 5

Nusimato tikrai puikus projektas, šis asmuo yra tikrai patyrės pawn srityje, maloniai bendrauja ir visada ištiesia pagalbos ranką!

Dėkui

na sweikas as galeciau pabuti tavo mapperis aisku jei pasitiki jei taip tai pakviesk gamingbenas i skype priklauso dar ka reikes tau pa mappinti

Turintys norą prisijungti prie projekto kurimo, pateikite savo map darbų pavizdžius šioje temoje. Jei jūsų darbai patiks, aš su jumis susisieksiu ir galėsim pašnekėti detaliau apie serverį, projektą ir atsakysiu į jūsų turimus klausimus.

Šeip galėtum ir tu parodyti ką sugebi kokių ss pasiūst su sistemom ar pnš....

https://www.youtube.com/channel/UCO1TPluiyLZNoIrNs72eQCQ/videos

Galiu ir galėjau jau senai įkelti ss ir parodyti ką esu sukuręs, pakalbėti apie kokios tos sistemos yra, bet vis dar nenoriu pasiskelbti viešai. Jei kartais taip nutiks, kad rasiu maperį, jam bus viskas aprodytą ir paaiškinta tą pačią dieną.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3573 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...