Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3639 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

0a2b8f282a7180ee5cdf1efbdbf488e0863.png

Apie mane:

Taigi sveiki, esu forume naujas žmogus, kitaip Whaitas. Man yra 15 metų, GFX užsiimu beveik 2 mėnesius, todėl daug ko išmokau, kaip reklamų skydeliai ir kita. Esu kantrus, kruopštus, bei malonus, stengiuosi būti kuo punktualesnis, įtikti klientams.

Paslaugos:

• Banerių kurimas.
  • Parašų bei avatarų kurimas.
  • Pakonsultuoju, bei pamokau įvairių dalykų.
  • Piešiu dizainus, tačiau jų nekoduoju.
  • Logotipų ir kitų grafikos darbų kūrimas, kas būtina serveriui.

Atsiskaitymas

Atsiskaityti galite tik paysera.lt (mokėjimai.lt) sistema.

Kodėl rašau būtent čia?:

Rašau čia dėl to, nes žmonės galės lengvai pamatyti mano teikiamas paslaugas, nesiknaisiodami per visą forumą, aišku atsiras visokių žmonių kurie komentuos, kad ne čia pataikiau, bet aš tai žinau.

Pavyzdžiai:

6faa32b37ca2b57406513218ffa41991945.png

a1ac6bc45b26badb62c8ef26625a9f9d437.jpg

7743cacc1999d1885ef597d2c3a4e14f591.jpg

36eeba01fac46d53403ed04d542854a6703.png

ab4fd219b878d3844f987cf0d62fef10892.gif

Ačiū už supratingumą!

Redaguota , nario Whaitas`

Su SuperGames.LT nuo 2013-08-04.

76561198238393596.png

• ,
(redaguota)

Sveikas. Nemanau, kad jau gali kažką pardavinėti dirbęs tik 2 mėnesius. :) Ir iš tavo šito bannerio ar kaip jį čia pavadint matosi, kad darbai nėra profesionalūs. Mano nuomone turėtum dar kiek patobulėti ir tada atidaryti parduotuvę. :) Bet čia tik mano nuomonė. PEACE ;)

Redaguota , nario Eligijuus

Jei pastoviai sau aiškinate, kodėl negalite turėti to, ko norite, jūs niekada to negausite. Geriau galvokite, kodėl jūs galite tai turėti.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

geftOws.png

Sveikas. Nemanau, kad jau gali kažką pardavinėti dirbęs tik 2 mėnesius. :) Ir iš tavo šito bannerio ar kaip jį čia pavadint matosi, kad darbai nėra profesionalūs. Mano nuomone turėtum dar kiek patobulėti ir tada atidaryti parduotuvę. :) Bet čia tik mano nuomonė. PEACE ;)

Būtent, šito ir tikėjausi, na žmonės, tiesiog neturiu ką veikti per dienas, labai tau ačiū už tavo nuomonę, iš dalies taip tu esi teisus, tas baneneris yra 2min darbas, tiesiog darau paslaugą žmonėm kurie to negali, ką moku dabar. ;)

Su SuperGames.LT nuo 2013-08-04.

76561198238393596.png

Būtent, šito ir tikėjausi, na žmonės, tiesiog neturiu ką veikti per dienas, labai tau ačiū už tavo nuomonę, iš dalies taip tu esi teisus, tas baneneris yra 2min darbas, tiesiog darau paslaugą žmonėm kurie to negali, ką moku dabar. ;)

Na, bet nemanau, kad reikėtų tokius darbus pardavinėti. Aš tavo vietoje tiesiog daryčiau darbelius nemokamai, kad pats pasimokytum, na arba gali paprašyti reputacijos taškų ir panašiai, bet tikrai ne realių pinigų. :) BTW. Sėkmės! ;)

Jei pastoviai sau aiškinate, kodėl negalite turėti to, ko norite, jūs niekada to negausite. Geriau galvokite, kodėl jūs galite tai turėti.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

geftOws.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3639 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...