Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5179 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Norejau paklausti gal zinote ka man daryti kai einu misija you better watch out ir kai ten ilipi i laiva arba sraigtasparni ir ten parodo kaip ten misija perejai ir man pradeda krauti truputi uzkrauna ir ismeta is zaidimo gal galite padeti labai prasau is anksto dekui :).

• Parašė po 3 savaičių...
Norejau paklausti gal zinote ka man daryti kai einu misija you better watch out ir kai ten ilipi i laiva arba sraigtasparni ir ten parodo kaip ten misija perejai ir man pradeda krauti truputi uzkrauna ir ismeta is zaidimo gal galite padeti labai prasau is anksto dekui :).

Ko gero įsirašei kokį rusišką belekaip suspaustą Hitman Blood Money. Jeigu išmeta gali būti bugas koks arba tavo sistema kas nors blogai? Koks relyzas tavo to Hitman? Berods geriausias buvo RELOADED tą kurį ir aš žaidžiau.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5179 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...