Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3635 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Va tam tavo ir dogberry tik 15 minučių pažaist tegalima, o daugiau nėra ką ten veikt. Padmint / pabėgiot nuo mentų ( ir tai adminai užbaigia jailinimais :D :D ) .

Aš tavęs visiškai nesuprantu. Kiti žaidžia ir neverkia ant kiek vieno kampo.

[2015.07.03 18:29:06] Deividas | Deividas_Kez: nereikia tau ls nuomos?

[2015.07.05 17:18:31] Deividas | Deividas_Kez: matyt aš dar čia vienas noriu padėt projektui

[2015.07.05 17:54:31] Deividas | Deividas_Kez: džiaukis kad toks geras ir idėjas vogiu ir tau siunčiu

[2015.07.05 22:44:07] Deividas | Deividas_Kez: Nereikės tau tos nuomos? Gal atiduosiu kam.

Ką rašai į pm'ą ir ką rašai sg'e... Tai gal tu apsispręsk - ar tu už ar tu prieš? Redaguota , nario ES.^
  • ,

Kaip tu gali kažka kalbėti apie projekta kurio net nesi matęs ir kuris yra nestartavęs?

Ar čia ant tiek pavydas graužia , kad savo beverčiam gyvenime niekad nieko negali pasiekti?

Nieko vertam projekte niekada nebutu 800 ūnikalių kiekvieną dieną, tuo labiau nestartavusiam.

Labai nesigirk.. Man rodos ištiks toks pat likimas kaip ir GreenSide žaidė ~250 dabar žaidžia vos 50.. Taip,kad nebūk labai garantuotas. O šeip pasakysiu dėl tokio lankomumo tau labai padeda SuperGames administratoriaus postas.. Nieko blogo nelinkiu,tiesiog reikia jausti ribas.

Labai nesigirk.. Man rodos ištiks toks pat likimas kaip ir GreenSide žaidė ~250 dabar žaidžia vos 50.. Taip,kad nebūk labai garantuotas. O šeip pasakysiu dėl tokio lankomumo tau labai padeda SuperGames administratoriaus postas.. Nieko blogo nelinkiu,tiesiog reikia jausti ribas.

Visiškai pritariu, tik man dėl Nasos juokinga, dėl ginklų, narkotikų. O vLRG daugiausiai lankomumas yra kadangi jis čia yra supergames ir gauna tam tikra reklamą.

Ieškome SA-MP komandėlė kur pažaisti samp, o ne kažko siekti, nebent labai patiks, mūsų yra apie 5, galbūt bus kokie 7, su laiku mūsų susikaups daugiau, ateitumėm pažaisti.

O DIEVE MATAU TIKRA BUKAGALVI!

ieškot kur pažaist su savo komandele bet ne kažko siekt? tai kodėl pvz tau netinka tokie senesni projektai kaip lv.lt, dogberry.lt ar ruošiantis startui vLRG.LT? kokių tu vpš nori auksinių projektų, kad viskas būtų čiki? eik va tada po anglų, ispanų servus, gal rasi kažko naujo.

beto kaip ir ES^ sakė, ką sudaro tas tavo vps ar domenas? ogi nieko, galiu būti aš nuo 0 pasidaręs gm ir leisti serverį ant justhost.lt ar kažko pnš ir webą turėti su us.lt galūne, ir kas blogai?

Pamąstyk prieš šnekant.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3635 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...