Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4026 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki norėčiau paklausti ar apsimoka siūstis telefonus iš interneto? biški yra baimė ,kad telefonas neateis ar bus koksai Š. Nežinau noriu paklausti jūsu patarimo gal kažkas bandėt tai daryti.

Užsakymu nemažai atsiliepimai irgi neblogi.

http://www.ebay.com/itm/Apple-iPhone-5c-16GB-Unlocked-A1532-White-Blue-Green-Pink-Yellow-A/251989988780?_trksid=p2047675.c100010.m2109&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D32297%26meid%3D2c2aebef60344720871d47d1612c02cd%26pid%3D100010%26rk%3D6%26rkt%3D6%26sd%3D131368235775

1a8RFpy.png

(redaguota)

Pirkau laikrodį , gavau per 2 savaites , juk iš užsienio trunka atsiuntimas. Nors rašo free shiping bet reik sumokėti ten 2 dolerius gal už atsiuntima , bet čia nesvarbu. Laikrodį gavau tvarkingai , gražioje pakuotėje , naują. Nu manau patikima :) Bet įsiskaityk aprašymą prekės kai pirksi , nes gali būt kad koks klonas ir poto gailėsiesi.

Redaguota , nario DiCaprio

ari-gif-1424468918.gif

Galiu pasidalint savo patirtimi. Bent aš pirkau iš aliexpress.lt pirkau iphone 4s mokėjau 135eur. Su pardavėju susitariau, kad nurodytų kainą 10eur :D Tai laisvai muitinę praėjo :D viskas praėjo viską gavau per 14d. Supakavimas, bent man buvo liuks, pats telefonas irgi viskas liuks. Siūlyčiau, bent aš pirkt iš aliexpress.com tai eina dar su pardavėju pasišnekėt ir aptart tą kainos rodymą, o ebay siunčia nei track numerio gausi nei susisiekt su pardavėju. Bent mano tokia nuomonė.

rNlFO1s.png

.Visur yra pradžia ir pabaiga.

Pirkau laikrodį , gavau per 2 savaites , juk iš užsienio trunka atsiuntimas. Nors rašo free shiping bet reik sumokėti ten 2 dolerius gal už atsiuntima , bet čia nesvarbu. Laikrodį gavau tvarkingai , gražioje pakuotėje , naują. Nu manau patikima :) Bet įsiskaityk aprašymą prekės kai pirksi , nes gali būt kad koks klonas ir poto gailėsiesi.

Aš žinau ,kad trunka tas atsisiuntimas tigi esu neviena preke užsisakes iš ebay viska gavau viskas ok. Ačiū už patarima :)

Galiu pasidalint savo patirtimi. Bent aš pirkau iš aliexpress.lt pirkau iphone 4s mokėjau 135eur. Su pardavėju susitariau, kad nurodytų kainą 10eur :D Tai laisvai muitinę praėjo :D viskas praėjo viską gavau per 14d. Supakavimas, bent man buvo liuks, pats telefonas irgi viskas liuks. Siūlyčiau, bent aš pirkt iš aliexpress.com tai eina dar su pardavėju pasišnekėt ir aptart tą kainos rodymą, o ebay siunčia nei track numerio gausi nei susisiekt su pardavėju. Bent mano tokia nuomonė.

Žinau ir ta aliexpress šeimos nariai mėgsta užsisakinėti iš ten ir gauna viska kaip ir ok. Reiks pasitikslinti kiek ten kainuoja tie iphone 5. O kaip pats telefonas nestringa veikia viskas ok?

Bijau dėl muitinės ,kad jei siūsčiausi iš ebay gali nemažai muitinė nuskaičiuoti..

1a8RFpy.png

Aš žinau ,kad trunka tas atsisiuntimas tigi esu neviena preke užsisakes iš ebay viska gavau viskas ok. Ačiū už patarima :)

Žinau ir ta aliexpress šeimos nariai mėgsta užsisakinėti iš ten ir gauna viska kaip ir ok. Reiks pasitikslinti kiek ten kainuoja tie iphone 5. O kaip pats telefonas nestringa veikia viskas ok?Bijau dėl muitinės ,kad jei siūsčiausi iš ebay gali nemažai muitinė nuskaičiuoti..

Jo muitinė nuskaičiuoja normaliai ir tada tas telefonas LT gaunasi jau pigesnis. Šiaip viskas ok. 8.3ios ten tik perkant žiūrėk koks jau bus suinstaliuotas. Viskas ok tvarkingai. Per itune irgi gaudo viską. Tik kaip paskambini į tą telefoną girdisi aidas. Net nežinau dėl ko. O visa kita liuks.

rNlFO1s.png

.Visur yra pradžia ir pabaiga.

Jo muitinė nuskaičiuoja normaliai ir tada tas telefonas LT gaunasi jau pigesnis. Šiaip viskas ok. 8.3ios ten tik perkant žiūrėk koks jau bus suinstaliuotas. Viskas ok tvarkingai. Per itune irgi gaudo viską. Tik kaip paskambini į tą telefoną girdisi aidas. Net nežinau dėl ko. O visa kita liuks.

Supranti gyvenu norvegijoje ir tas telefonas kainuoja 4300kr tai gautusi aš sutaupau apie 2000kr bet nežinia kiek muitinė nuskaičiuotu..

1a8RFpy.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4026 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...