Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5202 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Motina nudūrė savo dukrelę

56.jpg

Įtariama, kad motina nudūrė savo ketverių metų dukterį, o po to pati bandė nusižudyti.

Manoma, kad 33 metų Dawn Makin nužudė dukterį Chloe jų namuose, po to apklostė ją lovoje. Tada ji persipjovė riešus, išgėrė nuodingo valiklio ir atsigulė greta lovoje laukti mirties.

Ją rado be sąmonės, kai jos susirūpinę tėvai sukėlė ant kojų kaimynus ir išlaužė namų duris.

D. Makin būklė yra kritiška, jos gyvybę palaiko aparatai. Policija pradėjo žmogžudystės tyrimą.

Paaiškėjo, kad D. Makin, slaugytoja praktikantė, išsiskyrė su Chloe tėvu, 38 metų Michaelu Burke. Ji dabar turėjo kitą draugą.

M. Burke sakė, kad nors jie buvo išsiskyrę, abu labai mylėjo dukrą.

Jis sakė: „Mūsų santykiai buvo geri, mes tiesiog pradėjome gyventi atskirai.“

M. Burke sakė: „Man paskambino dieną. Kai išgirdau žinias, aš nepatikėjau.“

„Ji buvo linksma mergaitė rausvais garbanotais plaukais. Ji buvo labai judri. Aš negaliu suprasti. Turiu sužinoti, kas įvyko.“

Netikras Chloe brolis, 19 metų Nathanas Burke, sakė: „Aš buvau priblokštas, kad jos nebėra. Kodėl kažkas taip pasielgė?“

Chloe seneliai, Sheila ir Derekas Makinai, gyvenantys visai greta tragedijos vietos, yra sugniuždyti..

Dieną draugai ir paliko atminimo dovanėles, kaimynai sakė, kad jie yra šokiruoti.

Pensininkė Joyce Armstrong sakė: „Jie buvo miela šeima, aš dažnai matydavau juos einančius gatve. Esu visiškai sutrikusi. Negaliu patikėti tuo, kas įvyko.“

Kitas kaimynas sakė: „Dawn buvo nutrūktgalvė, ji buvo fantastiška. Ar ji buvo mylinti motina? Nebuvo jokių požymių, kad ne.“

Namo, kuriame žuvo Chloe, lange stovi geltonų chrizantemų puokštė, šalia yra ranka užrašytas atvirukas „Aš myliu jus, Chloe“.

Didžiojo Mančesterio policijos skyriaus viršininkas Jonas Rushas sakė: „Mes vis dar bandome nustatyti, kas iš tikrųjų įvyko. Tačiau jau dabar aišku, kad įvyko tragedija, maža mergaitė negyva.“

„Maždaug antrą valandą senelė labai susirūpino, ji nuėjo į tuos namus.“

„Užuolaidos buvo nuleistos, ji negalėjo susisiekti su Dawn. Kaimynas padėjo jai išlaužti duris ir patekti į vidų. Jie rado negyvą Chloe ir Dawn, buvusią kritinės būklės.“

„Tai įvyko visiškai netikėtai, bet kaip ir kiekvieno žmogaus gyvenime, įvairiu metu buvo dalykų, kurie paveikė juos. Mes turime sužinoti, kokios yra priežastys.“

J. Rushas sakė, kad socialinė tarnyba neturėjo šeimai priekaištų, nors 2007 m. namuose buvo vienas incidentas.

www.Alfa.lt

Kokių dar nesamonių bus?

Vaikai belošdami cs'ą pasiims šautuvą ir tėvą nušaus?

Apsurdas..

Tuoj taip žmonių nebeliks :\

Panašiai buvo jau, Sūnui padovanojo šautuvą tevas gimtadienio proga, tas nušove savo tevus, iškviete policija, ir pats pripazino, nušovęs tevus...

Dabar nezinau, kur ta sstraipsnis, jei rasiu, parasysiu cia.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5202 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...