Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4029 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, pristatau nauja projektą, kuris nori kurtis , bet vis mąsto ar žais tokiame projekte. Taigi tai yra  tickets Jackpot, kaip suprast? Čia laimėt turi visi šansu tiesiog sakykim, visi statys kiek nori tickets, kiekvienas tickets turi savo skaičių random , iki 100 , nes max 100tickets per raunda, arba už 3min pasibaigia. pvž: aš statau 10tickets,  kitas 1 ticket, nu ir viskas pasibaigė laikas, tai nebūtinai ,kad a šlaimėisu tiesiog jei mano skaičius pateks iš tu 11 random, aš laimėsiu, o jei kito kur vos 1 tickets, lucky bus tuomet jis gali laimėt. Per diena galima iššimti už 100eur skinų, deopositinti galima kiek norite, svarbu mažiausia kainą 0.10eur, dydžiausia 100eur skino kainą. Šis projektas asmeniškai man labai patinka, man atrodo tikrai šauni įdėja, nžn ar jau yra. Ką jus manote?

Jackpot sistemą: 

Max 50ticketų į viena raundą.

Min 1ticketas į raundą.

Deposit sistemą: 

0.10 euro centų lygu 1 ticketui.

Jei suma <0.15 Vis dar bus 1 ticketas, o jei sumą >0.15 tuomet jau 2 ticketai.

Mažiausia deposit suma 0.10eur , dydžiausia 100eur.

Withdraw sistemą: 

Per diena išsimti bus galima už 1000Ticketų. = 100eur.

Svarbiausia , jog mes leisime trade skinus , tikrai šito nedrausime kaip kiti projektai.

Raffles sistemą: 

Dėsime skinus max iki 10eur, ir bus galimybe pirkti  tik 1 vietą ir random žmogus bus išrinktas.

Ką manote apie tokia įdėja?

Nepatiko tik : 

Jog bus limituotas išsijėmimas :) . O šiaip idėja nebloga. Bei , kokia jum iš to nauda imsi iš savo kišenės į hostą nemanau pvz csgoshuffle pasiema kažkiek % nuo žaidėjo laimėjimo .

Žinoma imsime tai bus ticketais, jei susdaro 100ticket per raunda imam 5%, jei nesusidarys , tai nuo 50tickets imsime 3%, o mažiau nei 50tickets neimsime.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4029 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...