Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4021 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, per kažkur 1 valandą nupiešiau dizainą pagal užsakymą SA:MP projektui, dizainas būtu pilnai sukoduotas taip pat kaip nuotraukoje. Visuomet didieji šio forumo kritikai sako nebėk piešt dizaino, eik pasiskaityt, nelygiai ir pnš. Žodžiu jiems niekad neįtiksi :D srr. Tačiau žinokit kad stengiausi įtikt, ir padaryt geriau, vistiek aišku klaidų bus eilinį kartą, bet šiandien gal kažkiek lygiau? Įvertinkit.

By edvinART

SENAS

http://www.part.lt/img/610649b46d17dcbaa3648066b090c8c8881.png

EDIT

3587e0e1328c0d417a5480cf44e6a6db464.png

Redaguota , nario edvinART

ea2648eba05b0daca4b371a7aff3fb8314.png

Pirma lygiavimas , galėtum daugiau padirbėt bet čia nvm , LOGO atrodo tiesiog vaikiškai nemanau jog reikėjo tokį dėt geriau paprastą tekstą ,nes dabar atrodo kaip kokio animacinio kanalo logo   . Navigacijos irgi iconos matomos nepirmą kart tiek pas tave dizainos tiek pas kitus. Bei man kažkaip žydiškai atrodo kai profilis yra kairėje , bei dešinei profilyje manau teksto laukas iš vis nereikalingas ,nebent taip bandei užpildyti tuščia vietą pabandyk apkeisti vietom. Turinys kaip ir visur tas pats nieko ypatingo žinoma ir ką besugalvosi.

Dizaino apačia kažkodėl man neša Statistika ir nariai kažkodėl labai neša į  http://www.vlrg.lt/. Tarp spalva dar manau didelis kontrastas yra sidebare reiktu pašvelninti spalvą

P.S Man šis dizainas labai panašus į iFreak pieštą  ŠITA DIZAINA , bet čia mano nuomone.

grafikos paslaugos 

update102.png

Pirma lygiavimas , galėtum daugiau padirbėt bet čia nvm , LOGO atrodo tiesiog vaikiškai nemanau jog reikėjo tokį dėt geriau paprastą tekstą ,nes dabar atrodo kaip kokio animacinio kanalo logo   . Navigacijos irgi iconos matomos nepirmą kart tiek pas tave dizainos tiek pas kitus. Bei man kažkaip žydiškai atrodo kai profilis yra kairėje , bei dešinei profilyje manau teksto laukas iš vis nereikalingas ,nebent taip bandei užpildyti tuščia vietą pabandyk apkeisti vietom. Turinys kaip ir visur tas pats nieko ypatingo žinoma ir ką besugalvosi.

Dizaino apačia kažkodėl man neša Statistika ir nariai kažkodėl labai neša į  http://www.vlrg.lt/. Tarp spalva dar manau didelis kontrastas yra sidebare reiktu pašvelninti spalvą

P.S Man šis dizainas labai panašus į iFreak pieštą  ŠITA DIZAINA , bet čia mano nuomone.

Ačiū už kritiką, nors vienas viską aiškiai išdėsto, bei dėkoju už patarimus. :) Dabar dauguma dizainų tokią apačią naudoja, į ifreako dizainą man čia nelabai panašu :D na viską žiūrėjo žmogus kuriam ir piešiau tą dizainą ir dariau viską pagal jo pageidavimus, dešinėje pusėje na juostuoje kur profilis ten tas tekstas bus slenkantis po truputį ir kažkokią naujieną pasirašys žmogus.

ea2648eba05b0daca4b371a7aff3fb8314.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4021 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...