Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3569 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Atleiskit ponai, bet manau, kad čia susirinkom įvertinti GFX darbus, o ne savo iškalbingumą ir kitų erzinimo technikas parodyt.

Darbas gražus, tik nežinau ar taip turi būt, ar čia netyčia - tekstas po "LUKAS IR JUNETA" susilieja su veikėjos drabužiais ir aš negaliu pabaikt skaityt parašytos minties. Sekmės ateityje.

Ačiū už suprantigumą ir šaunų įvertinimą, kaip ir minėjau - turbūt nepastebėjot.

subtekstas svarbus man, ne jums, tik aš vienas žinau kas ten parašyta.

31e2e4083c8e9c337fcb47f9d02720a5594.gif

Aš tarsi girdžiu balsą, tylink garsą, gydyk, save repeatink, žinias gilink, nupisai mano stilių? Poxuj tyliu.. stotelėj galinėj...

• Parašė po 2 savaičių...

Reikia ismokti priimti kritika tokia kokia yra, arba gali eiti i kitus forumus. Nes nieko kaip, "originalas grazesnis, sudas" ir panasiai nepaskaitysi, nebent labai retai.

Tai jie priprato prie tokiu komentaru nieko neišmanančiu, kurie tik ir žino kelis žodžius kaip "gražus darbelis'  O kai gauna kritikos pradeda šakotis, dėl to čia dauguma ir neišlipa iš to naujoko lygio, nes vietoi žodelio gražu, daugiau nieko nesulaukia, ir mano kad jau vos ne pro :D

Eik Namo

Tai jie priprato prie tokiu komentaru nieko neišmanančiu, kurie tik ir žino kelis žodžius kaip "gražus darbelis'  O kai gauna kritikos pradeda šakotis, dėl to čia dauguma ir neišlipa iš to naujoko lygio, nes vietoi žodelio gražu, daugiau nieko nesulaukia, ir mano kad jau vos ne pro :D

Zaebal yra, kai aš tavo darbų mažai matęs, tai kažkaip ir sunku kritiką priimti, va, Image'o darbus aš matęs, tai ir kritiką iš jo visad priimu.

Visai neblogai, jauki tokia atmosfera, tik nematau tikslo dėti tą tekstą, manau gražiau būtų be teksto. Tik gal kitą spalva galėjai imti, raudona ne kažką šitam renderiui, viršuje tuštoka, atrodo kažkiek nekokybiškas

Renderis sukniso darbą, tik dabar tai pastebėjau, nes nėra kokybiškų (pasidalint resursais niekas negali, kad įmestu kokių linkų, kur kokybiški renderiai (ne tik anime). ) Dėkui, turi omeny apskritai tekstą ar tik subtekstą?

31e2e4083c8e9c337fcb47f9d02720a5594.gif

Aš tarsi girdžiu balsą, tylink garsą, gydyk, save repeatink, žinias gilink, nupisai mano stilių? Poxuj tyliu.. stotelėj galinėj...

Zaebal yra, kai aš tavo darbų mažai matęs, tai kažkaip ir sunku kritiką priimti, va, Image'o darbus aš matęs, tai ir kritiką iš jo visad priimu.

Renderis sukniso darbą, tik dabar tai pastebėjau, nes nėra kokybiškų (pasidalint resursais niekas negali, kad įmestu kokių linkų, kur kokybiški renderiai (ne tik anime). ) Dėkui, turi omeny apskritai tekstą ar tik subtekstą?

Apskirtai manau, tekstūrų galima pasieškot laisvai, tik reikia noro ir laiko, pasidalinčiau, bet pats jų neturiu, nes sigų nebepiešiu

6fb4526624b5357cba5e070b72a245cf81.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3569 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...