Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4030 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Yo.

Na kas mane domina "procentai" pavidžiui nuo tam tikros sumos duotų 50% arba būtų tam tikrų procentų tikimybė, gan ilgai su procentais mokinuosi ir vis nesigauna o google kaip ir gerų neranda. Na kas moka su "procentais" padėkit atsilyginsiu man ta prasme nereikia visos komandos man tik reikia pavizdėlių su paaiškinimais.

Procentas yra šimtoji dalis, daugiau tau nieko mąstyt ir mokintis nereikia. :D

100 * 0.01 - 1 proc. nuo 100

100 * 0.10 - 10 proc. nuo 100 ir t.t.

Duok pawno pavizdžių pavidžiui kad yra kokia kaina ir pvz 35 proc gauni zn 0.35 bus bet vistiek sakiau reikia pavizdziu 0.01 ir panasiai situs suprantu

Juk nieko sudėtingo čia nėra, tau jau paaiškino. Procentas tai yra šimtoji dalis. Jei pvž. yra parduodamas daiktas už 350 $, ir pirkėjas turi nuolaidų kortelę, kuri nuleidžia kainą per 20%, tada bus atliktas toks skaičiavimas:

Nuolaida: 350/100*20=70 $

Iš viso mokėti teks: 350 - 70 = 280 $

• Teigiamai 1

Juk nieko sudėtingo čia nėra, tau jau paaiškino. Procentas tai yra šimtoji dalis. Jei pvž. yra parduodamas daiktas už 350 $, ir pirkėjas turi nuolaidų kortelę, kuri nuleidžia kainą per 20%, tada bus atliktas toks skaičiavimas:

Nuolaida: 350/100*20=70 $

Iš viso mokėti teks: 350 - 70 = 280 $

Pradėjau pagaut dėkui  :taika:  :taika:  :taika:  :|:nice:  :nice:  :nice:  :nice: 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4030 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...