Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4013 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Man rodo kad tu cia freepostini su savo -REP vien uz freepostinima. As sakau tau kaip yra...

Isiskaityk i temos klausima....... OMG ar galima suzinoti savo ateity???? Ar tikit horoskopais o ne pievas kalbeti...

13-ečio mąstymas... Turi galvą, turi ir pinigų.

Kalbėk už save gerai? Galbūt pačiam ir yra 13 metų. Man yra 16 metų o ne 13.
Redaguota , nario sampseniuk

Ko tu metai free -rep ? Ai nes naujas forume... Jei nezinai ka freepostinimas reiskia tai ir nerasyk... Freepostinimas yra tai kai parasai 1 ar 2 zodziu visiskai ne i tema, o as parasiau savo nuomone ir viskas. Tai nesiskaito freepostinimas...

Ne naujokas esu nepergyvenk t.y zinau kas yra freepostinimas. Tu ir vel freepostini nes i tema rasai pievas. Tavo nuomone yra pievas.

Aš galiu, manau galima nuspėti ateiti nes mačiau filmus kur net keliauja į ateiti, tai va nukeliavus į ateiti galima sužinoti ateiti. :)

Is dalies atsakei i klausima bet maziau ziurek filmu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4013 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...