Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3607 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki žodžiu nutiko tokia kaip ir bėda neįsikelia ipb sulietuvinimas viską darau pagal pamokas tačiau kažkas nutinka jog bekeliant pasidaro taip lyg  interneto ryšys nutrūktų ir nesukele failų nežinau ką daryt maniau kad internetas tačiau pagalvojau jog jei būtų internetas tuomet, net dizaino neįkeltų nu žodžiu gal kas padėtų atsiskaitau frm repais :) Pats su IPB dirbu tik antra diena tai ne ką nusimanau tačiau turiu norą tobulėt ir stengiuosi tai daryt.

Redaguota , nario Marlboro

Koks hostingas? jeigu nemokamas , tai neleidžia didelio srauto ir sulietuvinimo neįkelsi ... ant mokamo viskas ok bus.

Na naudojau hostinger.lt(nereklama) nemokamą hostingą ir viską įkėlęs buvau... Na bet taip gal ir gali būt dėl srauto, tuomet siūlau pereiti prie hostinger.lt, jei nesunku štai mano ref nuoroda - http://api.hostinger.lt/redir/4986707ir jei neklystu tiek tu, tiek aš gausime taškų. Na o apie hostingą daugiau sužinosi puslapyje, taip pat dabar planams 55% nuolaida su raktažodžiu HOT55 tie kiti planai nieko beveik nekainuos.

Na naudojau hostinger.lt(nereklama) nemokamą hostingą ir viską įkėlęs buvau... Na bet taip gal ir gali būt dėl srauto, tuomet siūlau pereiti prie hostinger.lt, jei nesunku štai mano ref nuoroda - http://api.hostinger.lt/redir/4986707ir jei neklystu tiek tu, tiek aš gausime taškų. Na o apie hostingą daugiau sužinosi puslapyje, taip pat dabar planams 55% nuolaida su raktažodžiu HOT55 tie kiti planai nieko beveik nekainuos.

P.S nieko gero us.lt va naudoji ir fsio arba hostingas.in ..... hostinger.lt diektorius Andrius Rapolis nužudytas įdomų ant ko jie dar laikosi >.<

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3607 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...